Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Σήμερα μάθαμε λοιπόν ότι η δημοκρατία σε υποχρεώνει να κανείς πράγματα παρά τη θέληση σου,ο φασισμός να φανταστώ είναι υπέρ της ελεύθερης βούλησης με την ίδια λογική;
Σήμερα μάθαμε όλοι πως σκέφτεται ένας κλασσικός Έλληνας αριστερών ή αναρχικών πεποιθήσεων και καταλάβαμε γιατί η αριστερά θα μένει μια ζωή μίζερη στο περιθώριο. Δεν κουβεντιάζουμε με φασίστες κύριοι, κουβεντιάζουμε με όποιον γουστάρουμε. Το ότι οι φασίστες έχουν 10% και πάνε για παραπάνω είναι λεπτομέρειες. Εμείς γιατί να κουβεντιάσουμε μαζί τους? γιατί να τους ξεβρακώσουμε? γιατί να πείσουμε τον κόσμο με επιχειρήματα ότι ο φασισμός και ο εθνικισμός είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρχει στην πολιτική ζωή ενός τόπου? Εμείς στο όνομα της δημοκρατίας λέμε ότι μιλάμε με όποιους γουστάρουμε ΤΕΛΟΣ.

Και όταν στις εκλογές έρθει η σφαλιάρα και οι φασίστες βγάλουν 40 βουλευτές θα ψελλίζουν τις γνωστές σαχλαμάρες περί κακού φασισμού και θα φταίει μόνο το σύστημα που τους επωάζει. Το ξερό το κεφάλι μας και το κακό το ριζικό μας δεν θα φταίει ποτέ.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είσαι τόσο άσχετος που συσχετίσεις τον αναρχισμό με τις εκλογές. Όπως άλλοι συσχετίζουν την Αριστερά με τον Σταλινισμό. Το βέβαιο είναι μετά τα απανωτά τελευταία σου μηνύματα ότι μάλλον σπυριά βγαζεις με την οποία μορφή Αριστεράς (εντάξει, μπορεί να ψιλογουσταρεις Ψαριανό αλλά δυστυχώς δεν μετράει) παρά ανήκεις ή ανήκες ποτέ σε αυτήν.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Είσαι τόσο άσχετος που συσχετίσεις τον αναρχισμό με τις εκλογές.
Όχι τον αναρχισμό με την δημοκρατία συσχέτισα, αλλά εσύ άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις. Τώρα βέβαια αν έκανα λάθος και ο αναρχισμός δεν συνάδει με την δημοκρατία είναι ένα θέμα.

Όπως άλλοι συσχετίζουν την Αριστερά με τον Σταλινισμό.
Δεν μπορεί να διαβάζω σωστά... μιλάει ο αυτόκλητος δικηγόρος της Γαρουφαλιάς!! Μην ξεφτυλίζεσαι άλλο σε παρακαλώ...

Το βέβαιο είναι μετά τα απανωτά τελευταία σου μηνύματα ότι μάλλον σπυριά βγαζεις με την οποία μορφή Αριστεράς παρά ανήκεις ή ανήκες ποτέ σε αυτήν.
Θεωρώ τίτλο τιμής το ότι δεν ανήκω στην αριστερά που εσύ πιστεύεις και ευαγγελίζεσαι. Η συντριπτική πλειοψηφία της αριστεράς στην Ελλάδα σήμερα είναι ένα κομπλεξικό συνονθύλευμα αιθεροβαμώνων, κολλημένων στο παρελθόν και οπορτουνιστών που χωρίς καμιά αιδώ και περίσκεψη αφήνουν την χώρα να καταρρέει... εσύ προφανώς είσαι υπερήφανος για τις πράξεις και την ιδεολογία της αριστεράς στην Ελλάδα σήμερα και καλά να πάθεις. Για σένα προφανώς αριστερός είναι ο μπαρμπα Φώτης που έγινε δεκανίκι του Σαμαρά ή ο Τσίπρας που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ νέο ΠΑΣΟΚ . Ενδεχομένως αριστερά να είναι για σένα το Κόμμα ή τα νεοσταλινικά ορφανά του Γράψα, που σε κάθε εκλογές αλλάζουν και όνομα ή μερικές εκατοντάδες αναρχικών που παλεύουν για μια θολή και ανεφάρμοστη ουτοπία. Εγώ δηλώνω αγνός αριστερός διεθνιστής, ακολουθώ τον μοναχικό δρόμο του Τρότσκυ, του Στίνα, του Πάμπλο, του Ραφαηλίδη και αφήνω σε εσάς το προνόμιο να κατέχετε τον τίτλο του αριστερού πατριώτη. Να τον χαίρεστε...
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εσύ προφανώς είσαι υπερήφανος για τις πράξεις και την ιδεολογία της αριστεράς στην Ελλάδα σήμερα και καλά να πάθεις. Για σένα προφανώς αριστερός είναι ο μπαρμπα Φώτης που έγινε δεκανίκι του Σαμαρά ή ο Τσίπρας που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ νέο ΠΑΣΟΚ . Ενδεχομένως αριστερά να είναι για σένα το Κόμμα ή τα νεοσταλινικά ορφανά του Γράψα, που σε κάθε εκλογές αλλάζουν και όνομα ή μερικές εκατοντάδες αναρχικών που παλεύουν για μια θολή και ανεφάρμοστη ουτοπία. Εγώ δηλώνω αγνός αριστερός διεθνιστής, ακολουθώ τον μοναχικό δρόμο του Τρότσκυ, του Στίνα, του Πάμπλο, του Ραφαηλίδη και αφήνω σε εσάς το προνόμιο να κατέχετε τον τίτλο του αριστερού πατριώτη. Να τον χαίρεστε...
Μα προφανώς είμαι όλα αυτά που λες.Δεν φαίνεται από αυτά που γράφω τόσο καιρό;
Ενώ εσύ προφανώς είσαι όλα αυτά που δηλώνεις.

υ.γ. Αυτοί που κατονομάζεις δεν ήταν μοναχικοί,οργανωμένοι στο κίνημα ήταν με το οποίο ποτέ δεν έπιασες ούτε καν επαφή.Ο Παΐσιος ίσως σου ταιριάζει καλύτερα.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Επίσης, παρακαλούμε πολύ να μας πείτε από πού ψωνίζετε ναρκωτικά, γιατί φαίνεται ότι κάνουν καλή δουλειά (με πμ). Ευχαριστώ.
Εμάς δηλαδή να μας πονάν τα μάτια μας μ' αυτά που διαβάζουμε, ε; :D Μονοφαγά!:haha:
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.405
Βγαίνουμε στις αγορές σήμερα λένε μετά απο 4 χρόνια....μεγάλη επιτυχία :rolleyes:...έλα όλοι μαζί πανηγυρίζουμε.. everybody clap your hands :clap::clap:
έρχεται και η Μέρκελ αύριο...τυχαίο είναι μην κάνετε συνειρμούς ότι τάχα "πάνε όλα καλά φίλοι ευρωπαίοι και συμπατριώτες μου Γερμανοί, τους έσωσα όλους" και τα τοιαύτα ....α α και μη μας ξεχάστε τώρα που έρχονται εκλογές....έστω ευρωεκλογές...
Σαμαρά θα σε κτυπήσει φιλικά στην πλάτη και ίσως σου δώσει και καμιά ζαχαρίνη (ναι σαν αυτές που δίνουν στα άλογα σαν επιβράβευση) ......


Είχαμε και μια μεγάλη έκρηξη σήμερα στην ΤτΕ στο κέντρο της Αθήνας....
τους φουκαράδες που πάθαν ζημιά σκέφτομαι ..

Ισχυρότατη έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.405
Μεγάλο σκάνδαλο σε ΕΜΠ ερευνά το ΣΔΟΕ - Εμπλέκεται γνωστός δικηγόρος...

Μεγάλο σκάνδαλο από στελέχη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με την μη δήλωση εισπράξεων 82 εκατ. ευρώ από ερευνητικά προγράμματα του Ιδρύματος, οι οποίες εξαϋλώθηκαν από τους ειδικούς λογαριασμούς, εντόπισε μετά από πολύμηνη έρευνα το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με τα στελέχη των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών η «εξαφάνιση» αυτών των χρημάτων αντιστοιχεί σε φοροδιαφυγή της τάξης των 21 εκατ. ευρώ από το ΕΜΠ. Σημειώνεται ότι στις αρχές Μαρτίου το ΣΔΟΕ είχε ανακαλύψει «μαύρη τρύπα» 1,5 εκατ. ευρώ στο ΕΜΠ η οποία ωστόσο διευρύνθηκε από την περαιτέρω έρευνα.

συνέχεια http://www.tovima.gr/society/article/?aid=584911

Βέβαια είχαμε παλιά σκάνδαλο στην Πάντειο και τότε είχε πει ο καθηγητής Δημήτρης Δημηρούλης: «Είναι σαφές ότι στο Πάντειο υπήρξε σκάνδαλο. Το Πάντειο, όμως, έκανε έρευνα. Και το ερώτημα είναι αν τα άλλα πανεπιστήμια έχουν κάνει ποτέ το ίδιο. Μπορεί να έχουν κάνει. Μακάρι να έχουν κάνει....».

Ναι μακάρι λέω και γω αλλά δεν .....

Μα είναι δυνατόν να μην περάσει μια μέρα χωρίς ένα μεγάλο σκάνδαλο; μια μέρα ρε γαμότο, μια......

 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Ελεος.....για μια φωτογραφια,ενα φιλικο χτυπημα στη πλατη,μια λεκτικη συμπαρασταση,2 χαμογελα,
θα ταλαιπωρηθουν χιλιαδες εργαζομενοι στο κεντρο της Αθηνας,θα μποτιλιαριστουν οι οδηγουντες,κατι εκατονταδες θα βρουν τα αμαξια τους στα βουνα (δουλευουν οι γερανοι απο το χαραμα)και θα πληρωσουμε πολλες χιλιαδες ευρω....:icon_evil::icon_evil::icon_evil:
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ελεος.....για μια φωτογραφια,ενα φιλικο χτυπημα στη πλατη,μια λεκτικη συμπαρασταση,2 χαμογελα,
θα ταλαιπωρηθουν χιλιαδες εργαζομενοι στο κεντρο της Αθηνας,θα μποτιλιαριστουν οι οδηγουντες,κατι εκατονταδες θα βρουν τα αμαξια τους στα βουνα (δουλευουν οι γερανοι απο το χαραμα)και θα πληρωσουμε πολλες χιλιαδες ευρω....:icon_evil::icon_evil::icon_evil:
Ε, πώς κάνεις κι εσύ έτσι; :D Ο Αρούλης πάντως αυτούς που κλείνουν το κέντρο τους λέει "ημίτρελους"! Λες να συμπεριλαμβάνει ο χαρακτηρισμός και την Μέρκελ;:haha:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.448
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom