Τι σας ενοχλεί στους συνεπιβάτες σας;

evagelina

Member
Μηνύματα
60
Likes
89
Επόμενο Ταξίδι
Βόσπορος
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
''Δεν μπορώ τα μωρά. '
μαχαίρι στην καρδιά αυτή η φράση, είσαι ο αγαπημένος μου αφηγητής το παραδέχομαι, αλλά αυτή η φράση σου με πόνεσε πολύ! και τι να τα κάνουμε εμείς τα παιδάκια μας?να περιμένουμε να ενηλικιωθούν για να ταξιδέψουν?όταν θα γίνεις πατέρας θα μας καταλάβεις!!!!!
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Φαντάζεσαι τον οδηγό του ΚΤΕΛ ή του τρόλεϊ να σου εξηγεί αν αυτά είναι τα Τέμπη ή "αριστερά σας η στάση Λυσσιατρείο;"
Κι όμως έγινε αυτό πιλοτικά σε τρόλεϊ, όπου ο οδηγός έλεγε από το μικρόφωνο ποια είναι η επόμενη στάση. :D Εντάξει, αναγγελία στάσεων ήταν, αλλά ήταν βλακεία, γι'αυτό και το σταμάτησαν.
Σχετικά με τις ανακοινώσεις των πιλότων, αλλά και των αεροσυνοδών, είναι σπαστικό όταν δεν έχουν καλή άρθρωση και δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα λένε.
Άλλη εκνευριστική συμπεριφορά συνεπιβάτη, όταν αυτός που κάθεται πίσω σου βγάζει τα παπούτσια και απλώνει τα ποδάρια μπροστά, ειδικά στη θέση που είναι δίπλα στο παράθυρο που έχει κάποιο χώρο ανάμεσα στο κάθισμα και τον τοίχο. Την τελευταία φορά δεν μπορούσα να ακουμπήσω τον αγκώνα μου, κάτι με ενοχλούσε, γυρνάω και τι να δω; Ένα πόδι με χρωματιστή κάλτσα. Ευτυχώς που δεν βρωμούσε. Έριξα μια αγκωνίτσα κάποια στιγμή και το μάζεψε.
 

taou

Member
Μηνύματα
123
Likes
48
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Σε ένα 10ωρο ταξίδι επιστροφής πριν 2,5 χρόνια, από μπροστά μου καθόταν 2 νεαρές Ισπανίδες που φώναζαν πολύ. Άκουγα τις ομιλίες τους ακόμα και με τα ακουστικά. Στο τέλος όταν μας ζάλισαν, ξάπλωσε τέρμα πίσω το κάθισμα με αποτέλεσμα σχεδόν να μην μπορώ να ανοίξω το ατομικό μου τραπεζάκι. Μπορώ να πω ότι εκνευρίστηκα πάρα πολύ και κάποια στιγμή που προσπαθούσε να ξαπλώσει κι άλλο την καρέκλα, λες και θα γινόταν κρεβάτι, έβαλα κι εγώ κόντρα τα γόνατά μου.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
+ το να ξαπλωνεις τερμα τη θεση σου χωρις να νοιαζεσαι για τον πισω!σαν την προσφατη διαφημιση!το λιγο για να μην πιανεσαι στην ορθη γωνια που εχει το καθισμα το καταλαβαινω!
Kαι για μένα αυτό είναι το πιο εκνευριστικό! Κυρίως όταν την ρίχνουν από τη στιγμή της απογείωσης και δε την ανεβάζουν ξανά εκτός αν κάνει παρατήρηση η αεροσυνοδός κατά την προσγείωση..
Θα ομολογήσω ότι αν οι μπροστινοί μου ρίξουν τις θέσεις τους τότε το κάνω και γω και ας ενοχλήσω τους "πίσω" μου (και αυτοί με τη σειρά τους συνήθως το ίδιο κάνουν) γιατί κάποιες φορές νιώθω "κλειστοφοβικά" όταν περιοριστώ πολύ στη θέση μου..
 

amazon

Member
Μηνύματα
178
Likes
93
Επόμενο Ταξίδι
vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
Παντου
Kαλα αυτο με τις θέσεις ειναι τρομερό , εγω δεν χωραω λογο ύψους μονιμως τα γονατα μου ειναι μεχρι μπροστα οποτε κάθομαι και λαμπάδα στην θέση δεν μπορω να χαλαρωσω και εχεις κ τον μπροστινο να ριχνει την θεση...που πας ρε φιλε?? για στρουμφακια μας περασες?:eek:

Ενα έντονο σκηνικό που εχω δεί ειναι σε πτήση απο θεσσαλονίκη για λονδίνο ανήμερα
πρωτοχρονίας φουλ ελληνάρες το αεροπλανο , ΄καθεται 3σειρες μπροστα μια κυρια και απο πισω μανα με μια κοπελα και ο πατερας στην απεναντι σειρα.
Η κορη τους 15-17χρονων περιπου ακουμπουσε ,χτυπουσε κ κλωτσουσε την θεση της κυριας μπροστα...
Η μανα ζωο δεν μιλουσε ο πατερας ζωο δεν ασχολιοταν ,παραπονεθηκε η γυναικα 1-2-3 ευγενικα ,μεχρι που τι κανει το κοριτσακι απλωνει την πατουσα της αναμεσα στα καθισματα διπλα στο προσωπο της , εχει σηκωθει η γυναικα Κ "με το δικιο της και την αρχιζει",:icon_evil: ενταξει το παιδι αγενεστατο οι γονεις το ιδιο...τι να πω...ειναι να μην σου τυχει οι αεροσυνοδοι τους χωρισαν...
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.790
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Στο γυρισμό από Ρώμη για Θεσσαλονίκη με ryanair(όταν δεν είχες θέση με το check in),πραγματικά ντράπηκα που είμαι ελληνίδα. Αυτό το πράγμα δεν το έχω δει σε άλλους λαούς...Προσπαθούσαν όλοι να πάρουν τη σειρά του άλλου,φώναζαν αν έβλεπαν κάποιον να προχωράει λίγο έξω απ την ουρά και με το που έφτανε το λεωφορειάκι,έτρεχαν όλοι να προλάβουν θέσεις,δημιουργώντας έναν χαμό.

Το κερασάκι στην τούρτα ο παραδιπλανός μου στις θέσεις.Η βαλιτσάρα του ήταν τουλάχιστον διπλάσια απ τις προβλεπόμενες διαστάσεις και προφανώς δε χωρούσε για κανέναν λόγο στα ντουλαπάκια. Τί κάνει λοιπόν ο κύριος;Βάζει τη βαλίτσα του στη μεσαία θέση(εγώ καθόμουν παράθυρο) και κάθεται αυτός στη ακριανή.Αφού σιγά σιγά ο πόλεμος των καθισμάτων τελείωνε,μένει μια κοπέλα που δεν μπορούσε να βρει θέση.Του ζητάει ευγενικότατα να καθίσει(αυτός προφανώς) στη διπλανή θέση,αγκαλιά με τη βαλίτσα του και αυτός της λέει ότι δε μπορεί.

"Μα δεν έχω θέση",του λέει η κοπέλα.
Και αρχίσει αυτός να δυσανασχετεί και να μουρμουράει λες και αυτό που του ζητούσε ήταν κάτι παράλογο.Τελικά με τα πολλά η κοπέλα βρήκε να κάτσει αλλού.
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτό που με ενοχλεί είναι στα ταξίδια με το καράβι, όταν είναι γεμάτο από κόσμο (δεν πέφτει καρφίτσα) και ο άλλος έχει πάει μια ώρα πριν όχι για να πιάσει θέση, αλλά για να καβατζάρει τον καναπέ και να ξαπλώσει σαν άρχοντας, αδιαφορώντας για τους άλλους που ψάχνουν να κάτσουν.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.280
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Νο 1 : αυτό με την ξαπλωμένη θέση του μπροστινού,
Νο 2: αεροπλανο για Πεκινο, γεμάτο με Κινέζους που όλη την ωρα χασμουργιουνται (στο τέρμα το ουυυυυααααα), φτύνουν (!!!!) αφου πρωτα εχουν κανει ενα σωρο ηχους αηδιαστικους (χχχχχρρρρ!!!! ) ωστε να μην παει χαμενο το φτυσιμο αλλα να συνδυαστεί με παράγωγη προϊόντος σε μεγάλη ποσοτητα ! Για το τελος βγαζουν και τα παπουτσια τους που βρωμανε πολλλλυυυυυυ!

ΥΓ. Συγνωμη για τις περιγραφες, ειναι και πρωι....
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτό το πράγμα δεν το έχω δει σε άλλους λαούς....
εχεις παρει πτηση αυτης της εταιρειας σε αλλη χωρα? 2 φορες που το εκανα σχεδον υποχρεωτικα, η κατασταση ηταν πολυ χειροτερη απο αυτη που περιγραφεις. παραξενο μια και οπως εχει αναφερθει οι επιβατες της δεν διαφερουν απο αυτους αλλων εταιρειων. ευτυχως ειχα προνοησει και ταξιδευα με πανοπλια και δεν καταλαβα απο σπρωξιματα και γροθιες.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Τί κάνει λοιπόν ο κύριος;Βάζει τη βαλίτσα του στη μεσαία θέση(εγώ καθόμουν παράθυρο) και κάθεται αυτός στη ακριανή.Αφού σιγά σιγά ο πόλεμος των καθισμάτων τελείωνε,μένει μια κοπέλα που δεν μπορούσε να βρει θέση.Του ζητάει ευγενικότατα να καθίσει(αυτός προφανώς) στη διπλανή θέση,αγκαλιά με τη βαλίτσα του και αυτός της λέει ότι δε μπορεί..
Συγγνώμη...τελικά το αεροπλάνο απογειώθηκε με μια βαλίτσα σε καθίσματα; :shock:
Εάν γινόταν κάτι εσύ μπορούσες να βγεις στον διάδρομο γρήγορα ή σε μπλόκαρε;
Όταν αντιλαμβάνεστε τέτοιες -μην τις χαρακτηρίσω- να μιλάτε με αεροσυνοδούς. Δεν είναι εκεί για καφεδάκια και κρουασανάκια, είναι για να φροντίζουν για την ασφάλειά σας !

Εμένα πάντως με ενοχλούν οι συνεπιβάτες μου που τρώνε για πρωινό εκείνη την εμετική ομελέτα. Και ενώ δεν τρώω, κοντεύω να ξεράσω επειδή όλοι οι άλλοι τρώνε. ΟΧΙ άλλη (economy-class) ομελέτα στα αεροπλάναααααα.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.858
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom