Λοιποοον.Αποφασισα να γραψω εδω για τις αποριες μου σχετικα με την Τοσκανη γιατι που θα βρω καλυτερες πληροφοριες απο το section των Ιταλοφιλων! Ειμαστε μια παρεα 6-7 ισως και 8 ατομων που σκεφτομαστε να παμε Τοσκανη τον επομενο Απριλιο για 4-5 μερες.To εχω σκεφτει ως εξης. 2 μερες να αφιερωσουμε Φλωρεντια,1 Σιενα,μια πυργο της Πιζας και Lucca. Με βαση των αριθμο ατομων ειναι καλυτερα να κλεισουμε σε καποια βίλα ή αγροτουριστικό κατάλυμα αντι για ξενοδοχειο;Εχετε εσεις να προτεινετε κατι καλο, οικονομικο και δοκιμασμενο; Ακομη αν νοικιασω αυτοκινητο και δεν χρησιμοποιησω τρενο ξερω οτι θα εχω το αγχος του παρκαρισματος.Υπαρχουν μερη μεσα στις πολεις για να τα παρκαρω διχως να πληρωνω για παρκινκ και να ξεχυνομαι στους δρομους για περπατημα;Στα παρκινγκ για τι τιμες μιλαμε;Τιποτα εξωφρενικα ποσα ή νορμαλ;
Γενικα δεδομενο οτι ειμαστε τοσα ατομα τι προτεινετε;Τρενο/λεωφορειο η 2 αυτοκινητα για τις περιπλανησεις μας στην Τοσκανη;
To viareggio αξιζει;Και αν ναι μπορουμε να δουμε Lucca,πυργο της Πιζας και αυτο την ιδια μερα;
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.
Υ.Γ.:Εχω πολλα ακομη να σας ρωτησω αλλα σιγα σιγα!
Γενικα δεδομενο οτι ειμαστε τοσα ατομα τι προτεινετε;Τρενο/λεωφορειο η 2 αυτοκινητα για τις περιπλανησεις μας στην Τοσκανη;
To viareggio αξιζει;Και αν ναι μπορουμε να δουμε Lucca,πυργο της Πιζας και αυτο την ιδια μερα;
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.
Υ.Γ.:Εχω πολλα ακομη να σας ρωτησω αλλα σιγα σιγα!