Ιταλία Φλωρεντία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Εε τι να κανουμε, και πασχα και φθηνα δε γινεται δυστυχως. Κι εγω θελω να ειναι ομορφος, εξυπνος, ζαμπλουτος και μετριορφων, δεν ειμαι ομως :bleh:
 

Marios_Gr

Member
Μηνύματα
520
Likes
2.573
Εε τι να κανουμε, και πασχα και φθηνα δε γινεται δυστυχως. Κι εγω θελω να ειναι ομορφος, εξυπνος, ζαμπλουτος και μετριορφων, δεν ειμαι ομως :bleh:
Nαι, αλλά εγώ που είμαι, πώς μου έτυχε αυτό με το Πάσχα τώρα; o_O
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.615
Likes
12.436
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για την Aegean τουλάχιστον, για Βενετία, Πίζα, Μπολόνια δεν υπάρχουν καν πτήσεις για τις ημερομηνίες που θέλω (ξεκινούν από Μάιο ή Ιούνιο και μετά). Για Μιλάνο είναι το ίδιο ακριβά με Ρωμη.
Κοίταξες την πρόταση του @Δημήτρης X. για Μπολόνια με ryan? Την εβδομάδα μετά το Πάσχα έχει καλές τιμές, αν μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου.
 

jkarakasinio

Member
Μηνύματα
15
Likes
7
Καλησπερα στην ομορφη ταξιδιαρικη παρεα σας,υστερα απο το πρυσινο τετραημερακι στην ρωμη ηρθε πια η στιγμη για τις υπερπολυτιμες συμβουλες σας για τριημερακι στην Φλωρεντια!
Τα εισητηρια κλειστηκαν χτες βραδυ απο ryan air απο αθηνα για ρωμη 29/3 κ επιστροφη 1/4 με την βραδινη πτηση!!
Οποτε σε πρωτη φαση η πρωτη ερωτηση μου αφορα τα τραινα απο ρωμη για φλωρεντια!!απο τσιαμπινο υποθετω θα παω τερμινι κ απο κει να χω κλεισει εισητηρια για φλωρεντια;;;
δευτερη ερωτηση καποιες συμβουλες για το τι να επισκεφτω στην φλωρεντια,διαβασα αρκετα θεματακια κ πηρα μια ιδεα!!!στις 31/3 σιγουρα θα επισκεφτω και το αρτεμιο φρανκι που παιζει η φιορεντινα ποδοσφαιρο!!
στη συνεχεια σε ποια περιοχη να κλεισω ξενοδοχειο κ αν εχει καποιος καποια προταση για καποιο ομορφο ξενοδοχειο;;;
και γενικοτερα οποιαδηποτε συμβουλη σας για φαγητο ποτο η οτιδηποτε θα ηταν παρα παρα ποκυ χρησιμη!!
ευχαριστω πολυ
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Το πιο ωραίο κασκόλ που έχω είναι της Φιορεντίνα(έχω πάνω από 50 κασκόλ ομάδων)! Η μπουτίκ της ομάδας είναι ακριβώς απέναντι από το γήπεδο και πολλές φορές φορές έχει προϊόντα της ομάδας από προηγούμενες σεζόν σε πολύ καλές προσφορές. Το Αρτέμιο Φράνκι δεν με εντυπωσίασε σαν γήπεδο πάντως περίμενα κάτι πιο επιβλητικό :innocent:. Είναι περίπου 30 λεπτά ποδαρόδρομος από το κέντρο. Παρόλο που περίμενα ότι θα βρω παντού φανέλες του μεγάλου Μπατιστούτα με μεγάλη έκπληξη διαπίστωση ότι υπήρχαν παντού αυτές του Λούκα Τόνι. Τότε ήταν franchise player ο Μπόρχα Βαλέρο(άλλος παιχταράς).

Από Ρώμη για Φλωρεντία έχει συνέχεια τρένα από το τέρμινι. Την διαδρομή την είχα κάνει σε μιάμιση ώρα με ένα τρένο που κόστιζε περίπου 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά μονή διαδρομή. Λογικά θα έχει και φθηνότερα που θα είναι και λίγο πιο αργά. Για όλα αυτά όμως καλύτερα να σε βοηθήσουν άλλα μέλη με καλύτερη μνήμη και οργάνωση από εμένα.
 

jkarakasinio

Member
Μηνύματα
15
Likes
7
ωραιος φιλε ευχαριστω γι τις πληροφοριες εχω κ γω φανελλες κ κασκολ κ παρα πολυ θα θελα μια φανελλα του μπτιστουτα κ μακαρι να βρω!!!η εστω ρουι κοστα χαχα!!θα μαι με την κυρια μου αλλα ευτυχως ειναι φαν του ποδοσφαιρου!!!απο τερμινι 50€ το εισητιριακι γι φλορεντια ε;;;τσουχτερο αλλα δεν με παιρνει να φαω πολλες ωρες στοντραινο!!!αν θυμασαι το χες κλεισει το εισηρηριο η το κλεισες με το που εφτασες τερμινι;;
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Το έβγαλα από το τέρμινι κατευθείαν ηλεκτρονικά. Ήταν ακριβό αλλά άξιζε τα χρήματά του γιατί ήταν πολύ γρήγορο και άνετο και όπως και εσύ δεν ήθελα να χάσω χρόνο στη διαδρομή. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και την ιστοσελίδα rome2rio που θα σου εμφανίσει όλους τους πιθανούς τρόπους για να μετακινηθείς στην Φλωρεντία. Γενικά η πόλη δεν είναι πολύ μεγάλη και μπορείς να την περπατήσεις εύκολα. Ο καθεδρικός ναός στο κέντρο είναι πολύ όμορφος και επίσης η γκαλερί Ουφίτσι είναι πολύ ιδιαίτερη και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Εγώ έμενα σε ένα χόστελ κοντά στο Αρτέμιο Φράνκι για να τη βγάλω λίγο πιο οικονομικά και κάθε μέρα έκανα μισή ώρα περπάτημα για να φθάσω στο κέντρο. Κάνε μια έρευνα από το booking και δες τι σου ταιριάζει οικονομικά αλλά και από άποψη απόστασης από το κέντρο.

Μπατιστούτα γνήσια έψαξα έψαξα δεν βρήκα πουθενά. Δεν το περίμενα. Οπότε αποκλείω την περίπτωση να βρεις Ρούι Κόστα :haha:. Αλλά η μπουτίκ αν και μικρή είναι σούπερ και οι τιμές πολύ καλές απ' ότι θυμάμαι. Την αγαπάνε την ομάδα τους γενικά. Θα μπεις σε ψιλικατζίδικα και μαγαζιά που είναι στολισμένα στα χρώματα των βιόλα. Αν πετύχεις και κανά ματσάκι θα είσαι σούπερ. Respect στην ποδοσφαιρόφιλη κυρία όλοι μια τέτοια ψάχνουμε κατά βάθος :oops:.
 

jkarakasinio

Member
Μηνύματα
15
Likes
7
σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε!!!οντως οι βιολα εχουν μεγαλη ομαδα κ οντως πετυχαινω το φιορεντινα-κροτονε!!!κ σιγουρα θα εποσκεφτω την μπουτικ!!!λεω να προσπαθησω να βρω ιστορικο κεντρο ωστε να μαι κοντα σε ολα αλλα το ματσακι δεν χανεται!!!!η κυρια μου συμφωνησε ειδη!!!τωρα για το εισητηριο σκεφτομαι να τα χω κλεισει αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως υπαρχει καμια καθυστερηση οποτε ισως ειναι καλυτερα να το βγαλω μολις φτασουμε τερμινι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.913
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom