Χαλκιδική για ζευγάρι

Sophiafen

Member
Μηνύματα
22
Likes
44
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τελικά αυτό λέμε να κάνουμε, να πάμε και στα δύο πόδια!Λίγο και από τα δύο! Αν έχετε πάει και ξέρετε καλά ταβερνάκια, μπαράκια κτλ πείτε μου, όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες!
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
556
Likes
446
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου για ποιό λόγο έρχεσαι στη Χαλκιδική. Αν έρχεσαι για την κοσμική ζωή και θέλεις κόσμο και βαβούρα,πας πρώτο πόδι. Το οποίο βουλιάζει κυριολεκτικά από κόσμο και έχει παραλίες καλές μεν, παρόμοιες με τις οποίες μπορείς να βρεις όμως σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Όπως και κόσμο βεβαίως βεβαίως....
Αν εκείνο που σε κάνει να θέλεις να έρθεις είναι κυρίως οι παραλίες,τότε πας δεύτερο πόδι το οποίο έχει πολύ πιο ξεχωριστές παραλίες και με λιγότερο κόσμο,όχι ερημικά όπως σου είπαν,μακάρι να ήταν ερημικά...δυστυχώς για κάποιους και το δεύτερο πόδι έχει πια πολύ κόσμο, αλλά όχι και το σαρδελοπάστωμα του πρώτου ποδιού. Ερημιά δεν το λες σε καμιά περίπτωση. Στο Μαρμαρά π.χ. γίνεται χαμός από κόσμο. Απλά μπορείς να βρεις και ερημικές παραλίες,με 4Χ4 ή με φουσκωτό ή με πολύ ποδαρόδρομο βέβαια.
 

Sophiafen

Member
Μηνύματα
22
Likes
44
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αυτό που θέλουμε από τις διακοπές μας είναι να δούμε όμορφες παραλίες(οργανωμένες κατά κύριο λόγο) και να λιώνουμε εκεί με τις ώρες,όμορφα μέρη (χωρίς να γίνεται κοσμοπλημμύρα που πάντα κλέβει από την ομορφιά!) να φάμε καλό φαγητό σε ωραία μαγαζιά και να περπατήσουμε όμορφους δρόμους!Να μην βαρεθούμε όμως.. Επειδή ο δρόμος μας θα μας βγάλει προς τα βόρεια (προς Τρίκαλα) λόγω μιας υποχρέωσης, είπαμε να το συνδυάσουμε με διακοπές..Απλά επειδή θα πάμε τέλη Ιουνίου φοβόμαστε μην είναι υπερβολικά ήσυχα (την είχαμε πατήσει έτσι μια χρονιά στη Ζάκυνθο πάλι Ιούνιο!) Η Χαλκιδική είναι ωραία επιλογή. Ειδικά έτσι όπως μου τα παρουσιάζετε, το δεύτερο πόδι ακούγεται ιδανική επιλογή. Έχετε καλά ταβερνάκια, καφέ και ατμοσφαιρικά μπαράκια υπόψιν?? (Επίσης τελευταία τριγυρνάει στο μυαλό μου το tour Σύβοτα-Πάργα-Παξοί αλλά το διώχνω γιατί τώρα που επιτέλους αποφάσισα 2ο πόδι, δε θέλω να ξαναμπερδευτώ. Τι λέτε?)
 

geopap

Member
Μηνύματα
208
Likes
234
Για "μόνο" πέντε βράδια πάντως είναι καλύτερη επιλογή το Σύβοτα -Παργα.

Τα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς στην Ελλαδίτσα μας, "δοξα το Θεό" ειναι παρα πολλά και πάρα πολύ ωραία.
Ότι επιλογή κάνεις να περάσεις τέλεια.

P.s. Αν επιλέξεις Χαλκιδική δες μόνο το ένα πόδι και μείνε σε ενα ξενοδοχείο. Με ένα απλό search στο google θα βρεις απίστευτες παραλίες στο 2ο πόδι. Κρίμα να μην τις δεις για να κλαμπαρεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.270
Μηνύματα
885.859
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom