Χαρίζονται σε ταξιδιώτες...

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Τώρα που το σκέφτομαι έχω κι εγώ κάποια παλιά τεύχη από το Γεωτρόπιο της Ελευθεροτυπίας, μήπως θα τα ήθελε κανείς;; Λυπάμαι να τα πετάξω (στην ανακύκλωση) αλλά και πάλι πιάνουν πολύ χώρο.
 

thimios8663

Member
Μηνύματα
434
Likes
127
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Πολυ καλη ιδεα,μπραβο!Εχω σκοπο να χαρισω και εγω καποιους ταξιδιωτικους οδηγους,ΤΟΡ10! Ας κανω την αρχη με Βερολινο και Βουδαπεστη !

Βρισκομαι Πατρα!
 

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Περίεργο, πάντως να μην έχει ήδη κάποιος εισιτήριο στα χέρια του και να είναι μπροστά στο εκδοτήριο 8 λεπτά πριν την αναχώρηση. Αν σκεφτείς ότι κάποια λεπτά πριν σταματά η έκδοση των εισιτηρίων...Τέλος πάντων, πληροφοριακά, το βραδινό εισιτήριο στοιχίζει 19-21 ευρώ. Δηλαδή, περίεργα όλα αυτά.
αλήθεια μόνο τόσο έχει το βραδυνο για σαλόνικα?
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Ήμουν όντως στο εκδοτήριο;) να'ναι καλά ο φίλος που μου χε πει για το συγκεκριμένο forum..!! Ταξίδεψα κι είμαι από προχθές Σαλόνικα!
Για το Guiness δεν ξέρω, ένα lotto το' παιξα πάντως!!
Πολύ πετυχημένη η ιστορία.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ενδιαφέρεται κανείς για οδηγούς lonely planet (εκδόσεις οξύ, 2003, από εφημερίδα Έθνος); Είναι καμιά τριανταριά, για διάφορες πόλεις. Επίσης, για περιοδικά Voyager (σχεδόν όλα από έτη 2009 και 2010);

Κάνω εκκαθάριση βιβλιοθήκης και λυπάμαι να τα πετάξω, αν μπορούν να ευχαριστήσουν κανέναν. Μπορώ να τα στείλω με ΚΤΕΛ για ευκολία (είναι βαριά για ΕΛΤΑ και courier), κατά προτίμηση σε Βόρεια Ελλάδα για να μειωθεί το κόστος.
 

ckabi

Member
Μηνύματα
59
Likes
30
Καλημέρα!

επειδή οι ταξιδιωτικοί οδηγοί κοστίζουν (θέλω κανενα 20ευρω), υπάρχει κάποιος που έχει και θέλει να ανταλλάξει ταξιδιωτικό οδηγό της κωνσταντινούπολης για 1-2 ταξιδιωτικούς οδηγούς από τους δικούς μου; Έχω μπόλικους, νομίζω κάτι θα βρει που να τον ενδιαφέρει
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.051
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom