Ιταλία MotoGP Mugello

tzilos

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα, καλησπέρα
σκοπεύουμε να πάμε στους αγώνες ΜοtoGP που λαμβάνουν χώρα στο Mugello 30 Μαΐου με 1 Ιουνιου το θέμα μας είναι το εξής βολεύει να μείνουμε Φλωρεντια ή πρέπει κάπου κοντα στη πίστα? από όσα εχω διαβάσει μέχρι στιγμής η περιοχή εκεί αποτελείται από πολλά χωρία, αξιζει το κόπο ομώς να μείνει κανείς εκει? και αν ναι, πόσες καθαρές ημέρες θεωρείτε οτι χρειάζονται για την Φλωρεντία?είναι εφικτό να έχουμε σαν βάση το Μugello και να δούμε και τη πόλη της Φλωρεντίας η όχι???Ευχαριστώ πολύ :)
 

kimigaz

Member
Μηνύματα
55
Likes
5
Εχω και εγω τις ιδιες αποριες καθως κοιταω για Mugello φετος. Πηγατε τελικα? Μηπως εχει παει και κανενας ακομη να μας δωσει κανα τιπ?
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.612
Likes
9.907
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πηγα περυσι, απιστευτη εμπειρια!! Προτεινω ξεκαθαρα να μεινεις μεσα στο Mugello σε καμπινγκ, εκει ειναι ολη η εμπειρια της πιστας. Εαν μεινεις εκτός πιστας θα ταλαιπωρηθειτε πολυ καθ'ότι ο δρομος που οδηγει στη πιστα ειναι πολυ μικρος και θα χασεις την μιση μερα να μπεις και να βγεις στη πιστα.

Προτεινω να πατε στη πιστα να εγκατασταθειτε Παρασκευη μεσημερι ή Σαββατο πρωι πρωι. Εχω βαλει και αλμπουμ στο travelstories..

https://www.travelstories.gr/community/gallery/albums/mugello-motogp-2017.1023/
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.504
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom