Κυκλαδίτικο minimal έχουν κάνει πολλοί. Κυκλαδίτικο minimal και ταυτόχρονα eco-friendly με καθαρές γραμμές, υψηλής ποιότητας υλικά, ανάλαφρα έπιπλα,και ένα touch μοντέρνου design όμως  όπως το κάνει η Coco-Mat Residences στη Σέριφο. Και μάλιστα καλύτερα από κάθε άλλον. Όχι τυχαία άλλωστε είναι μέλος των Design Hotels.

Το Coco-Mat Eco Residences βρίσκεται στη Σέριφο, χτισμένο στην πλαγιά πάνω από την παραλία της Βαγιάς, τμήμα του δικτύου Natura 2000. Τα 12 αυτόνομα σπιτάκια από τα οποία αποτελείται, χτισμένα στις αρχές του 20ου αιώνα για να στεγάσουν μεταλλωρύχους της περιοχής, τώρα έχουν ανακαινιστεί με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική αλλά κυρίως με σεβασμό στους περιβαλλοντικούς κανόνες της περιοχής στην οποία εντάσσεται.

Όλα τα σπίτα του ενός ή δύο υπνοδωματίων απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα -και κυρίως, έχουν τη θάλασσα μπροστά τους στα δέκα μέτρα. Το εσωτερικό τους είναι σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στύλ, που “διακόπτεται” ευχάριστα από κομψές μοντέρνες διακοσμητικές πινελιές στα φωτιστικά, τα διακοσμητικά, τα έπιπλα. Το μεγάλο ατού είναι τα υπέροχα, αναπαυτικά κρεβάτια (με στρώματα και μαξιλάρια Coco-Mat φυσικά τα οποία επιλέγετε εσείς για τη διαμονή σας) για έναν ανεμπόδιστο ύπνο σαν τη θέα στη θάλασσα που απολαμβάνουν από τα μαράθυρα. Όλες διιώροφες, με κομψά και άνετα σαλόνια και επιπλωμένα μπαλκόνια, διαθέτουν σύγχρονια μπάνια και πλήρως εξοπλισμένες κουζινούλες. Το πρωινό ετοιμάζεται καθημερινά από φρέσκα τοπικά υλικά. Η πρόσβαση στην πανέμορφη παραλία είναι άμεση, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν πρόσβαση στις ομπρέλες και ξαπλώστρες τις παραλίας, ενώ ένα beach bar σερβίρει δροσερά ποτά και snack. Συνοπτικά, όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε ήρεμες και αξέχαστες διακοπές.

http://serifos.coco-mat-hotels.com/en/