Βέλγιο Ολλανδία Βέλγιο - Ολλανδία Καλησπερα μια ερωτηση..

paefstra

Member
Μηνύματα
15.374
Likes
51.054
Δεν ξέρω αν είμαι στον κατάλληλο χώρο και συγνώμη γι' αυτό.
Θέλω να πάω από Αμστερνταμ - Μπριζ. Με λεωφορείο είναι αρκετές οι ώρες, αλλά με το τρένο οι τιμές για καθημερινή είναι τσιμπημένες κι επίσης αρκετές ώρες (περίπου 3).
Επειδή λοιπον το απευθείας είναι ακριβό και χρονοβόρο, σκεφτόμουν να το σπάσω με στάση στην Αμβέρσα, να άφηνα τα πράγματα σε έλα λοκερ και να έπαιρνα τρένο μετά από 5-6 ώρες.
Κάποια πρόταση;
Μπορεις να αθροισεις τα χρηματα του λοκερ και του τρενου που ειναι ακριβο και να το συγκρινεις ποσο θα σου παει αν κλεισεις ενα βραδυ στην Αμβερσα. Αν μαλιστα αυτο το βραδυ το αφαιρεσεις απο το πανακριβο Αμστερνταμ και κινηθεις με λεωφορεια απο πολη σε πολη που ειναι φθηνοτερα, θα σου βγει πιο ξεκουραστα και φθηνα. Σε 5 ωρες κατι βλεπεις στην Αμβερσα αλλα θελει παραπανω για να πεις οτι ειδες την πολη.
 

hamurabi

Member
Μηνύματα
348
Likes
60
Καλησπερα παιδια.
3 βραδια Αμστερνταμ, 2 βραδια0 Βρυξελες και 2 βραδια Βρυγη(τη μια μερα θα παω Γανδη).

Δε θελω να τρεχω σαν τρελος απτο ενα αξιοθεατο στο αλλο. 2-3 must see απο καθε πολη και κανα ωραιο μαγαζακι κ ειμαστε κομπλε.
Ειμαι ολος αυτια, ευχαριστω προκαταβολικα!!
 

hamurabi

Member
Μηνύματα
348
Likes
60
Καλησπερα παιδια.
3 βραδια Αμστερνταμ, 2 βραδια0 Βρυξελες και 2 βραδια Βρυγη(τη μια μερα θα παω Γανδη).

Δε θελω να τρεχω σαν τρελος απτο ενα αξιοθεατο στο αλλο. 2-3 must see απο καθε πολη και κανα ωραιο μαγαζακι κ ειμαστε κομπλε.
Ειμαι ολος αυτια, ευχαριστω προκαταβολικα!!
Κάνεις;;
 

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.744
Likes
6.246
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Με τόσες υπέροχες ιστορίες στο forum γιατί ζητάς να σου πούμε τα 2-3 βασικά αξιοθέατα της κάθε πόλης που μπορεί να τα βρεις με απλή αναζήτηση στο Google βάζοντας π.χ. "Brussels top highlights".
Αν και δεν ξέρω τι σου αρέσει στην κάθε πόλη στο Άμστερνταμ θα σου πρότεινα να πας στο μουσείο Van Gogh και στο κλασσικό μουσείο τέχνης Rijksmuseum.
Επίσης, γράφοντας στο Google "Amsterdam walking map" θα σου βγάλει πολλές ωραίες διαδρομές με τα πόδια που θα σε οδηγήσουν στα ωραιότερα σημεία της πόλης.
Δες π.χ. στο Gpsmycity.
Εγώ όπου χρησιμοποιώ τους χάρτες του βλέπω όμορφα και με σειρά τα πάντα!!!
Για αυτές τις πόλεις υπάρχουν και καταπληκτικοί οδηγοί στα ελληνικά με χάρτες και πληροφορίες για τα πάντα.
π.χ. για το Άμστερνταμ ρώτησα το AI της Google και έβγαλε τα βασικά που ρωτάς.

Screenshot_2026-02-13-17-01-27-724_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Screenshot_2026-02-13-17-01-36-832_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.411
Μηνύματα
948.357
Μέλη
40.040
Νεότερο μέλος
Vagakon

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom