Βολιβία «Τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιόνται» - Βολιβία

x7777

Member
Μηνύματα
873
Likes
3.402
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Οριακά ναι. Από το πρόγραμμα που έκανα το ΜΟΝΟ που θα άλλαζα είναι να μείνω άλλο ένα βράδυ στο Νησί του Ηλίου. Συν μια μέρα δηλ.
Απο το προγραμμα που εχεις κανει το μονο που θα παραλειψω (αν τελικα απαντησει η KLM για την αλλαγη εισιτηριων μεχρι αυριο) ειναι το νησι. Επειδη πηγα απο την πλευρα του Περου στη λιμνη σε δυο νησια λεω να το αφησω και να παω 2-3 μερες (αναλογα το πως θα βγουν) στη Santa Cruz και οδικως να δουμε τουλαχιστον 1-2 απο τις Jesuit Missions of Chiquitos. Τα υπολοιπα πανω κατω ετσι θα τα κανω. Δηλαδη 3 γεματες μερες La Paz, απο εκει αεροπορικως Santa Cruz (2 ή 3 μερες), απο εκει sucre αεροπορικως (2 μερες), Potosi οδικως (1 μερα), τουπιζα οδικως (1 μερα) και 4 μερες τουρ στο Uyuni. Απο εκει πισω La paz και επιστροφη Λιμα.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Σημειωτέον το Ποτοσι μου άρεσε περισσότερο από τη Σουκρε. Όσον αφορά το Νησί δεν είχα πάει Περου ακόμα και γενικά είχα διαβάσει ότι η πλευρά του Περου είναι απογοήτευση στη Λίμνη, ενώ στο Νησί του Ηλίου είναι φοβερά, όπως και πράγματι ήταν. Το προγραμμα όμως είναι πολύ καλό, ιδίως το αλτιπλανο έτσι πρέπει να γίνει, θα πάθεις πλάκα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.644
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom