Άλλη πλατφόρμα για τις ταξιδιωτικές ιστορίες;

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε καμία περίπτωση δε θα χάνονταν ιστορίες. Πιο πολύ κοιτάω να δω τις σκέψεις σας για κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. :)
 

taver

Member
Μηνύματα
12.486
Likes
28.952
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αν αυτό που μας ενδιέφερε πρωτίστως ήταν η καλύτερη παρουσίαση των ιστοριών, θα είχαμε ανοίξει blogs και θα τις αναρτούσαμε εκεί. Μερικοί από μας μπορεί να το έχουν κάνει ήδη, άλλωστε. Οι ιστορίες που αναρτώνται εδώ, έρχονται επειδή οι συγγραφείς τους αξιολογούν ως σημαντική την αλληλεπίδραση με τους άλλους χρήστες που μας δίνει η παρούσα πλατφόρμα. Νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να θυσιάσουμε λοιπόν αυτές τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης, μόνο και μόνο για λόγους παρουσίασης.

Για να μην έχουμε λοιπόν μειωμένη αλληλεπίδραση, αν το επιχειρήσεις, είναι κρίσιμο να έχεις κοινό identity framework στις δυο πλατφόρμες, με τους ίδιους χρήστες, κοινό login κλπ, ενώ επίσης είναι πολύ σημαντικό να δώσεις δυνατότητα παραθέσεων από τη μια πλατφόρμα στην άλλη, links σε bbcode κλπ.

Μεταφορά ιστοριών από τη μια πλατφόρμα στην άλλη είναι μάλλον άτοπο να επιχειρηθεί. Ήδη υπάρχουν ιστορίες που εμφανίζονται "σπασμένες" κατά τη μεταφορά από την προηγούμενη πλατφόρμα.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.696
Likes
6.674
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Μια χαρά τις βρισκω τις ιστοριες οπως είναι .
Με τα σχολια που βρισκεις ενα σωρό πληροφορίες εκτος απο αυτες της ιστοριας, με τις "ατέλειες" ενίοτε των συγγραφεων κτλ κτλ
Και αντε να ψαξεις τους συγγραφεις να μπουν στο κόπο για copy paste , πολλοι πλεον δεν μπαινουν στο φορουμ αλλά εχουν γραψει ιστοριες διαμαντια .
Αλλοι οπως εγω , ειμαστε ασχετοι με την τεχνολογια (δεν ξερω να κανω αυτο το copy paste !! ), απλα ειχαμε την διαθεση και γραψαμε καποιες ιστοριες .
 

Dina Z

Member
Μηνύματα
1.356
Likes
4.332
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Την σχέση μου με την τεχνολογία την χαρακτηρίζω απλά ικανοποιητική. Κάθε αλλαγή λοιπόν με δυσκολεύει, γι αυτό και δεν την επιθυμώ εφόσον δεν είναι απαραίτητη.
Όταν ποστάρονται, οι συγγραφείς να δινουν μια καλύτερη εικόνα στο γραπτό τους. Τα ατέλειωτα κατεβατά χωρίς παραγράφους και κενά μεταξύ τους κουράζουν αφάνταστα στο μάτι.
Συμφωνώ. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει μια σύσταση στους συγγραφείς να δίνουν περισσότερη προσοχή, ιδιαίτερα στα μεγάλα κείμενα .

Η μισή μόνο; Όλη η χαρά είναι ο σχολιασμός !
Υπάρχουν άλλωστε άπειρα μπλογκζ και φόρα για ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά αυτό που προσωπικά μου αρέσει στο τράβελστόριζ στο κομμάτι των ιστοριών είναι το ότι τα σχόλια γίνονται μέρος της ιστορίας της ίδιας στο τέλος. Προσωπικά τουλάχιστον κάθε φορά που διαβάζω ιστορία διαβάζω όλα (ή σχεδόν όλα) τα σχόλια από κάτω
Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ διαβάζω όλα τα σχόλια.

Άλλωστε για μένα το φόρουμ είναι μια καθημερινή συνήθεια - κάτι σαν το στέκι όπου συναντώ τους φίλους μου και γνωρίζω νέους.
Δεν έχει να κάνει μόνο με την ανταλλαγή ταξιδιωτικών πληροφοριών. Ανταλάσσω και σκέψεις και συναισθήματα. Πολλές φορές γελάω, καμμιά φορά ενοχλούμαι. Κάτι σαν την αληθινή ζωή δηλαδή.
Αυτό δεν θέλω να το χάσω.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.662
Likes
50.502
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ συμφωνώ. Άψογο είναι το φόρουμ ως έχει. Οποιαδήποτε υποβάθμιση των σχολίων θα είναι αρνητική επίπτωση, τα σχόλια είναι το ζουμί, όχι οι ιστορίες. Μάλλον είμαι και ο μόνος που δεν του άρεσαν οπτικά τα παραδείγματα που έδωσε ο Δευκαλίων
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
. Μάλλον είμαι και ο μόνος που δεν του άρεσαν οπτικά τα παραδείγματα που έδωσε ο Δευκαλίων
Υπάρχουν και άλλες (και άλλοι ενδεχομένως). Όταν τα είδα είπα "ωραία" και "μπράβο στα παιδιά" αλλά σαν την ολντσκουλιά δεν έχει:clap::clap:
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.373
Likes
14.280
Καθώς μάλλον καταλήξαμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι,δεν επαναφέρετε και τον παλιό χάρτη που ήταν πολύ χρηστικός και απλός και με μια ματιά είχες εικόνα;Βλέπουμε ότι πολλοί δεν χρησιμοποιούν τον καινούριο χάρτη και βάζουν link στην υπογραφή τους.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν είναι θέμα απλης επαναφοράς , πρέπει να (πληρωθεί ώστε να) αναπτυχθεί από το μηδέν. Υπάρχουν σχετικά τοπικ για το χάρτη όμως.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.275
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom