Άλλη πλατφόρμα για τις ταξιδιωτικές ιστορίες;

alma

Member
Μηνύματα
3.724
Likes
15.086
Θα συμφωνήσω κι εγώ με την πλειοψηφία όσων δήλωσαν πως προτιμούν να μείνει ως έχει η πλατφόρμα. Προσωπικά δεν νομίζω να μετέφερα τις ιστορίες μου ,μου φαίνεται πολύ δουλειά.
Επίσης μου αρέσει η τωρινή παρουσίαση των ιστοριών αρκετά στο φορουμ, προσωπικά δεν βλέπω λόγο αλλαγής. Αν αλλάξει φυσικά και θα παραμείνω φαν του φόρουμ,αλλά αν είναι να διαλέξω, θα προτιμήσω την τρέχουσα κατάσταση.:)
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τα παραδείγματα που παρέθεσε το αφεντικό είναι άκρως εντυπωσιακά αλλά πιάνω τον εαυτό μου όταν πέφτω σε τέτοια σάιτ, να προσπερνώ το κείμενο μιας και η παρουσίαση των φωτογραφιών είναι ουάου. Στο τέλος έχω κάνει σκρολ μέχρι κάτω και έχω ξεχάσει γιατί μπήκα αρχικά στην σελίδα!
Όσον αφορά τα μηνύματα θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Πολλές φορές συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν άψογα μια ιστορία.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Να προσθέσω και εγώ μια ψήφο στην άποψη ότι τα σχόλια είναι απαραίτητα στις ταξιδιωτικές ιστορίες .
Από τα παραδείγματα μου άρεσε το τρίτο λινκ. Πάντα όταν υπάρχει η προοπτική κάποιας αλλαγής είμαστε διστακτικοί και σκεφτόμαστε πως βραχυπρόθεσμα θα έχουμε προβλήματα. Αν όμως η αλλαγή έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και είναι δοκιμασμένη σε αντίστοιχες συνθήκες τότε μακροπρόθεσμα κερδίζει την εκτίμησή μας. Δεν θα ήμουν λοιπόν αρνητικός σε αλλαγή εμφάνισης των ιστοριών με προϋπόθεση πως τα σχόλια θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Νομίζω πως το travelstories υστερεί πολύ παραπάνω στην οργάνωση των πληροφοριών. Συχνά κάνοντας αναζήτηση καταλήγουμε να ψάχνουμε κάποια χρήσιμα σχόλια μεταξύ αρκετών ανούσιων. Ίσως εκεί να πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα ώστε να είναι συγκεντρωμένα τα χρήσιμα σχόλια και να μην χάνονται στον μεγάλο πανικό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.288
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom