fotast
Member
Aγωνία για την τσάντα!!
Τέλος καλό???
Τέλος καλό???
!!!!Άντε να δούμε… Παίρνω το γνωστό 210-…. ,επιτέλους ακούω ελληνικά και ρωτάω την κοπέλα αν μπορώ να ταξιδέψω με την αναφορά της αστυνομίας..Μου απάντησε μονολεκτικά.
..ποιος νοιάζεται για την σχολή,πάμε για άλλα!!

Πήρα τα παιδιά τηλέφωνο και τους το είπα!!Ούτε Χάγες, ούτε προβλήματα..την ταυτότητά μου θέλω μόνο!!!!

και είδαμε και άλλους Έλληνες εκεί..μικρός που είναι ο κόσμος…
Άρχισα να χοροπηδάω μπροστά στο γραφείο και με κοίταζαν όλοι!!!Μπροστά μου είχα το πορτοφόλι μου, την θήκη που κρατάω το πάσο μου και κάτι άλλα του πανεπιστημίου, όπως και ένα ακόμη μικρό πορτοφολάκι όπου κράταγα τα πολλά χρήματα…
, είχαμε και το netbook, και γενικά δεν βαριόμασταν ποτέ..Το ωραίο ήταν που είχαμε θερμοστάτη , οπότε το σπίτι ήταν σε μόνιμη θερμοκρασία 24 βαθμών…τροπικά!! Α, επίσης το σπίτι ήταν λίγο στραβό.. δηλαδή έγερνε κάπως από την μια πλευρά –αλήθεια
.. Αν ακουμπούσες κάτω μία μπάλα, αυτή πήγαινε στην άλλη πλευρά..Δεν είχαμε κανένα θέμα όμως, πάλι καλά!!

Ήμουν ευγνώμων που είχα μια τόσο καλή παρέα που με στήριξε σε κάτι τόσο δύκολο και κανείς δεν δίστασε να μου πληρώσει κάτι…Τους χρωστάω πολλά και με το παραπάνω….
Είχαν και ωραία τραγουδάκια και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο χριστουγεννιάτικη!! Ανεβήκαμε στη ρόδα, όπου πληρώσαμε 6 ευρώ και περιμέναμε 1, άντε 2 γύρους- συνολικά κάναμε 7…! Αλλά η θέα από ψηλά ήταν τόσο ωραία…!
Ήταν τόσο παριζιάνικα τα χρώματα, δίπλα στο κανάλι, γωνιακό με τα τραπεζάκια έξω που για λίγο φύγαμε από το Άμστερνταμ.. Η μηλόπιτα αποδείχτηκε άξια των προσδοκιών μας και εδώ να σημειώσω ότι γενικά όπου πήγαμε για γλυκό ή για ζεστή σοκολάτα-το γνωστό chocomel!- η ποιότητα ήταν εξαιρετική παρ’όλη τη σχετικά χαμηλή τιμή.. όπως και επίσης έχουν πολή καλή ποιότητα στα αλλαντικά..

)..