Γερμανία Ολλανδία Ένα μαγευτικό road trip!

VADIM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roadtrip Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Moto road trip USA
Όντως μαγευτικό το road trip σας. Καταπληκτικά μέρη και "καρτ ποσταλικές" φωτογραφίες!
Και οι πληροφορίες ταξιδιωτικός οδηγός για ενδιαφερόμενο!

Ποιά εποχή ακριβώς πήγατε; Τώρα;
Ευχαριστώ για τα κολακευτικά σχόλια! Το ταξίδι έγινε πριν ένα χρόνο, τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πολύ ωραία περιήγηση, μας ταξίδεψες σε καταπληκτικά τοπία κι έδωσες ιδέες για μικρές πόλεις - διαμαντάκια που ούτε καν είχα στα υπόψιν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! ;)

VADIM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roadtrip Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Moto road trip USA
Πολύ ωραία περιήγηση, μας ταξίδεψες σε καταπληκτικά τοπία κι έδωσες ιδέες για μικρές πόλεις - διαμαντάκια που ούτε καν είχα στα υπόψιν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! ;)
Εγώ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Kasiopia

Member
Ευχαριστώ που με ταξιδέψεις κι εμένα σ' αυτές τις υπέροχες γωνιές της Ευρώπης! Το απόλαυσα!!

VADIM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roadtrip Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Moto road trip USA
Ευχαριστώ που με ταξιδέψεις κι εμένα σ' αυτές τις υπέροχες γωνιές της Ευρώπης! Το απόλαυσα!!
Χαίρομαι που σε ταξίδεψα μέσα από το γραπτό μου! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Από 15 χρόνων έχω να δω αυτές τις πόλεις, όταν τις επισκεφθηκαμε με το σχολείο σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Φωτογραφία στους Μουζικαντηδες, φωτογραφία στον Ρολανδο, νιατα! Τώρα όλο Μόναχο παω λόγω φίλων.
Ωραίο ταξίδι κάνατε! Σας εύχομαι κι άλλα πολλά πολλά!

VADIM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roadtrip Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Moto road trip USA
Από 15 χρόνων έχω να δω αυτές τις πόλεις, όταν τις επισκεφθηκαμε με το σχολείο σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Φωτογραφία στους Μουζικαντηδες, φωτογραφία στον Ρολανδο, νιατα! Τώρα όλο Μόναχο παω λόγω φίλων.
Ωραίο ταξίδι κάνατε! Σας εύχομαι κι άλλα πολλά πολλά!
Σ' ευχαριστούμε πολύ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα