Ένα χρόνο μετά

Gloriana

Member
Μηνύματα
151
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Μαγικό το κείμενό σου.
Το ρούφηξα.
Σκέφτομαι πού σοβαρά αν τα πράγματα έρθουν όπως τα σκέφτομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο Άμστερνταμ, ή στην ψυχολογία ή στη γυμναστική ακαδημία.
Έχω τον κουμπάρο μου στην πόλη και έχω ταξιδέψει 2-3 φορές, έχω μείνει για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα.
Διαφωτιστικό και πολύ βοηθητικό το κείμενο.
Γιατί δεν γράφεις και άλλες εντυπώσεις εμπειρίες?
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
χμ...για 2 κυρίως λόγους:
1ον. γιατί τώρα πια βλέπω τα περισσότερα με διαφορετική ματιά, πιο..biased;) Εχει χαθεί αυτό το "παρθενικό" στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα
2ον. γιατί ζώντας σε 2 άλλες χώρες αυτή τη στιγμή, ενώ θέλω να γράψω για το Άμστερνταμ, οι αναμνήσεις μου από Ολλανδία είναι κάπως μπερδεμένες, όπως και τα συναισθήματά μου. Μου λείπει αφού εκεί είναι το σπίτι μου,η ζωή μου, οι φίλοι μου, αλλά από την άλλη, θέλω να ζω το παρόν και δεν μου λείπει καθόλου που εδώ η Ολλανδική νοοτροπία δεν είναι η κυρίαρχη;) (αντιθέτως ακούω τους εδώ Ολλανδους να παραπονιούνται για τους Γάλλους και γελάω μαζί τους. Πού να φανταστούν τι περνάμε εμείς με τη δική τους νοοτροπία στην χώρα τους)
Και αν αρχίσω να γράφω τώρα, για κάποιους μπορεί να μη βγάζει νόημα. Αν είμαι ή όχι ευχαριστημένη από τη ζωή στην Ολλανδία.

Αν βρεθεί ποτέ όμως ένας καλός άνθρωπος να με πληρώνει για να γράφω αυτά που αισθάνομαι, που ζω, που βιώνω, όλη μου τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της, σας υπόσχομαι να γράψω ΤΑ ΠΑΝΤΑ
πιστέψτε με, αν έχω χρόνο και λεφτά, μπορώ να γράφω πολλάαααααα :D
το όνειρό μου είναι μια μέρα να καταγράψω σε 4 "βιβλία" τη ζωή μου τα 3 τελευταία χρόνια: 1. βερολίνο, 2. Αμστερνταμ 1ος χρονος 3. Αμστερνταμ 2ος χρονος(υπάρχει λόγος που το χωρίζω σε 2 περιόδους, ανεξάρτητες η μια από την άλλη) 4. Περίοδος στην Γαλλία-Ελβετία
αλλά με το όνειρο θα μείνω;)
 

alliaks

Member
Μηνύματα
177
Likes
259
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Ευχαριστούμε tita :) Το Άμστερνταμ θα είναι ο ενδιάμεσος σταθμός μου όταν γυρίσω Ελλάδα για διακοπές. Έχω και φίλους Ολλανδούς, πρώην συμφοιτητές που ζουν στο Ρότερνταμ και ελπίζω να τους ξαναδώ.
Καλά να περνάς :)
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ευχαριστώ Πολύ

Αγαπητή Tita,"παρακολουθώ" τη ζωή σου από τα προηγούμενα Χριστούγεννα,που έψαχνα πληροφορίες για το Βερολίνο.Πραγματικά ,γράφεις με έναν πάρα πολύ ωραίο ειρμό σκέψης και περιγράφεις πολύ γλαφυρά τις εμπειρίες σου από τις διαφορετικές πόλεις που ζεις.Συμφωνώ κι εγώ,πως όλα αυτά θα μπορούσαν κάποια στιγμή να εκδοθούν ως ταξιδιωτικά ημερολόγια ή ως η βάση ενός μυθιστορήματος.Πέρα απ`όλα αυτά,θα΄ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί όλες οι συμβουλές σου για το Βερολίνο με βοήθησαν πάρα πολύ.Κάναμε Πρωτοχρονιά του 2011 στη γέφυρα που ανέφερες και ,πραγματικά, ήταν από τις Καλύτερες της ζωής μου.( Ψάξαμε στο gps ειδικά και τη βρήκαμε!!!)Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη Ζωή σου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.757
Μέλη
38.881
Νεότερο μέλος
Pavlosvalia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom