Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Δε ξέρω πόσοι έχετε συμπληρωμένο το Ταξίδι-Όνειρο στο προφίλ σας (αν το έχετε, φαίνεται εδώ δίπλα κάτω από το avatar), αλλά δε θυμάμαι να έχουμε κάνει αντίστοιχη κουβέντα ποτέ.
Πόσοι έχετε πραγματοποιήσει το ταξίδι-όνειρό σας, και πώς ήταν η εμπειρία σε σχέση με αυτό που περιμένατε, τα expectations που λένε και στο χωριό μου;
Και, κυρίως, μετά από αυτό το ταξίδι, παρέμεινε στη θέση του ως ταξίδι-όνειρο ή αντικαταστάθηκε από κάποιο καινούριο εφόσον "η κορυφή αυτή κατακτήθηκε" ;
Πόσοι έχετε πραγματοποιήσει το ταξίδι-όνειρό σας, και πώς ήταν η εμπειρία σε σχέση με αυτό που περιμένατε, τα expectations που λένε και στο χωριό μου;
Και, κυρίως, μετά από αυτό το ταξίδι, παρέμεινε στη θέση του ως ταξίδι-όνειρο ή αντικαταστάθηκε από κάποιο καινούριο εφόσον "η κορυφή αυτή κατακτήθηκε" ;
!!!!
Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, φοβερή εμπειρία και με καλή παρεα! Χαίρομαι παρα πολύ που είχα την ευκαιρία να πάω ως εκεί, θέλω να πάω σε πολλά μέρη ακόμα αλλά ήταν ένα από τα ταξίδια που νόμιζα ότι θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί! Όταν φτάναμε και έβλεπα τους πρώτους ουρανοξύστες νόμιζα ότι έβλεπα ονειρο