Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάποιο ταξίδι σας;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Έχω μετανιώσει για ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος! Όχι δεν μου έφταιξε αυτό. Απλά κάποιες συγκυρίες δεν μου επέτρεψαν να μείνω παρά μόνο μια ημέρα. Θέλω όμως να το επαναλάβω.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Να μετανοιωσω που πηγα ποτε μου ,ουτε ειναι να κλαιω τα λεφτα μου σε κανενα ταξιδι.Απλα καποιοι προορισμοι μου ηταν πιο αδιαφοροι και δεν με τρελαναν οσο περιμενα ,αλλα παντα γυρναω ανανεωμενος και με καλη διαθεση απο καπου,ακομα και στη Χαλκιδα να παω.

Αυτο που μετανοιωνω και το παθαινω παρα πολυ τελευταια ,ειναι να αφηνω πολλα μερη και αξιοθεατα που δεν ειδα.Το παθαινω ακομα και στα εντος Ελλαδος.Παλαιοτερα ημουν πιο τουριστας και check list.Τελευταια ειναι πιο αργοι οι ρυθμοι που ταξιδευω,προτιμω να αφουγκραζομαι το μερος και να απολαναμβανω ενα ποτηρι κρασι ή ενα καφε σε μια πλατεια παραπανω.Επισης και λογω δουλειας κυριως στα εντος Ευρωπης παω 3 ημερα ,οποτε σε πιο μεγαλες πολεις δεν προλαβαινω πολλα.Τα πολυ βασικα τα βλεπω.Αυτο με κανει να γυρναω πισω με ενα αισθημα ανικανοποιητου ,οπως το παθα στην Κωνσταντινουπολη που ενιωσα σαν να μην εχω παει και εχω αφησει highlight που δεν ειδα.
Πλεον κουραζομαι πιο πολυ απο παλαιοτερα ,εαν κατι ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που ειμαι ή ανηφορικα μπορει να μην παω καν και παρολο που ειμαι εξω ολη μερα δεν τα προλαβαινω ολα και γυρναω ξενοδοχεια κομματια.Απο την μια εχω δει οτι εμβαθυνω πιο πολυ στο να παρατηρω ντοπιους ενω δινω παρα πολυ βαση στο φαγητο που εκει δεν αφηνω καθολου κενα ,καθως λατρευω τοπικη κουζινα.
Μπορει να περναω μια φαση ή να αλλαζω εγω ταξιδιωτικα οσο εξελισσομαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.382
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom