Ήρθα κι εγώ...

filio23

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμόα!
Γεια!!!Είμαι η καινούργια σας παρέα για τα ταξίδια.Μπορεί να μην έχω πάει σε πολλά μέρη (ακόμη) αλλά ζω για την εμπειρία τους.Είμαι άτομο που ενδιαφέρεται να γνωρίζει νέους τόπους και διαφορετικούς πολιτισμούς.Θεωρώ σημαντικό τις όμορφες στιγμές και την καλή παρέα σ'ένα ταξίδι.Μου αρέσει η χαλάρωση αλλά και η περιπέτεια.Η ζωή θέλει και την τρέλα της.:cool:Αγαπημένο μου στοιχείο είναι το νερό και αδυναμία μου η θάλασσα.Λατρεύω οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν,από θαλάσσια σπορ μέχρι τις όμορφες εικόνες που μου δημιουργεί από τον ήλιο και το φεγγάρι.Το επόμενό μου ταξίδι είναι πολύ σύντομα.22/09-30/09!Φεύγω!:clap:Πάω με παρέα Ουγγαρία-Δανία-Σουηδία!Εσείς που είστε πολυταξιδεμένοι έχετε να μου προτείνετε κάτι ξεχωριστό που πρέπει να δω ή να κάνω,κάτι που δεν ακούγεται τόσο συχνά για αυτά τα μέρη??
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δανία και Σουηδία πάνε μαζί. Η Ουγγαρία πως κολλάει;
 

Theodora_F

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Καλώς ήρθες filio
Δεν έχω να σου προτείνω κάτι, μιας και δεν είμαι κι εγώ πολυταξιδεμένη. Ηθελα απλώς να σε καλωσορίσω και να σου ευχηθώ να έχεις πολλά πολλά ταξίδια
 

filio23

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμόα!
Ευχαριστώ Theodora για την κίνησή σου!:D Ο χάρτης σου όμως μαρτυράει πως είσαι σε καλό δρόμο κι εγώ θα σου το ευχηθώ να γίνεις πολυταξιδεμένη!!
 

filio23

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμόα!
Φίλε μου Fitziano όλα μπορούν να συμβούν,καλή διάθεση να υπάρχει!Η εκδρομή είναι πακέτο,μας ενδιαφέρουν και οι τρεις χώρες,οπότε αρπάξαμε την ευκαιρία!Έχεις να μου προτείνεις κάτι γι'αυτά τα μέρη?
 

filio23

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμόα!
Σ'ευχαριστώ Fitziano!:)Ήσουν πολύ κατατοπιστικός!Κάθισα και τα διάβασα όλα ένα προς ένα και μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα ακόμη και οι ιστορίες που αναφέρονται σε μέρη που δεν θα μπορέσω να επισκεφτώ.Οι ιστορίες σας είναι ήδη ένα ταξίδι για'μένα.Κάθε φορά που διαβάζω για ένα καινούργιο μέρος ταξιδεύω κι εγώ μαζί σας.Αυτό το forum μου έχει ανοίξει τους ορίζοντες..
 

Kingston

Member
Μηνύματα
64
Likes
15
Δανία και Σουηδία πάνε μαζί. Η Ουγγαρία πως κολλάει;
Aν εκλεινες τον Ιουνιο πας με 79Ε Βουδαπεστη, μετα με Wizz 42E στο Μalmo Σουηδια,καθεσαι οσο θες και πεταγεσαι με τρενο η λεωφορειο Κοπενχαγη.
Καλως ηρθες Φιλιω και καλα ταξιδια!Yeah man!
 

GIANNIS SM

Member
Μηνύματα
18
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Καλησπερα και απο μενα και καλα ταξιδια.
Τωρα οντος πως μπορεις να συνδιασεις Ουγγαρια με Δανια- Σουηδια, και μενα μου κανει εντυπωση, αλλα αφου το εχεις σκεφτει ΟΚ.
Εγω εχω παει και στις τρεις αυτες χωρες αλλα διαφορετικα ταξιδια, πρωτα Ουγγαρια Βουδαπεστη πριν απο χρονια... απλα μαγικα, χειμωνας και το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο, επισκεψη στο Καστρο των ψαραδων στην κορυφη της πολης, αρκετα ενδιαφερον τον ιστορικο μουσειο, η εβραικη συναγωγη ισως η μεγαλυτερη της Ευρωπης, ο Μητροπολιτικος Ναος του Αγ. Στεφανου και φυσικα το κοινοβουλιο στις οχθες του Δουναβη, η μεγαλη πλατεια τις Χιλιετηριδας οπως ονομαζεται, με τα αμετρητα αγαλματα αυτοκρατορων και βασιλειαδων τις Ουγγαριας.
Μπορεις επισης να δειπνισετε απο την πλευρα της Πεστης και αν υπαρχει ακομα το ρεστοραν ΙΒΑΝΟΗΣ σιγουρα θα σας εντυπωσιασει το σερβις και το ιδιο το ρεστωραν... δεν λεω περισοτερα γιατι θα σου χαλασω την εκπληξη.
Οσο για την Κοπενχαγη, η πλατεια δημαρχειου, με το αγαλμα του Χανς Κριστιαν Αντερσεν, τα βασιλικα ανακτωρα -
Amalienborg Palace
http://www.travelstories.gr/de1648932/xenodocheia-konta-se-christianshavn-kopenchage-dania/- την μικρη γοργονα, η οποια παρεπιπτωντος ειναι ωντος μικρη, ακομα στο κεντρο της πολης υπαρχει και οι
Κήποι του Τίβολι
, ενα τεραστιο παρκο που πληρωνετε εισοδο αλλα μεσα γινονται διαφορα χαπενινγς με μουσικη Τζαζ και διαφορα αλλα μικροτερα συνγροτηματα, ειναι καπως σαν το Αλλου φαν Παρκ.
Αυτο ομως που προτεινω ανεπιφυλακτα μια επισκεψη στο
Christianshavn μπορειται να το κανεται και ευκολα με τα ποδια, περισοτες πληροφοριες διαβασε το παραπανω, Φυσικα εκτος απο την Κοπενχαγη μπορειται να επισκεφθηται το
Rosenborg Castle, επισης αρκετα μουσεια γενικου ενδιαφεροντως.
Φευγωντας απο την Δανια προς Σουηδια Η γέφυρα του Ορεσουντ συνδέει το Μάλμο της Σουηδίας με την Κοπεγχάγη στη Δανία, αξιζει να την περασετε διοτι ενα μερος ειναι πανω απο την Θαλασσα και σε καποιο σημειο γινεται Υπογεια, ειναι μια απο τισ 5 μεγαλυτερες Γεφυρες στον κοσμο, ειναι εντυπωσιακη.
Το Μαλμο που θα περασετε ειναι μια απο τις μεγαλυτερες πολης της Σουηδιας, σε καποιο σημειο σχετικα πριν μπειτε στην πολη θα δειτε και τον Πυργο του ΟΤΕ που ειναι ενα απο τα εργα του Αρχιτεκτονα Καλατραβα.
Επισης και η Ουψαλα αξιζει πολυ μιας και εχει νομιζω το αρχαιωτερο πανεπιστημιο της Ευρωπης.
Τωρα για την Στοκχολμη τη να πει κανεις, λεγεται οτι ειναι το Παρισι του Βορρα και μαλον θα το διαπιστωσεις και εσυ.
Εκπληκτικη η Παλια Πολη, αν ο καιρος ειναι καλος να περπατησετε οσο το δυνατον περισοτερο, δεν ειναι μικρη αλλα απλωνεται πανο σ ενα συμπλεγμα απο μικρες λιμνες.
Σημειωτεων ειναι ακριβη χωρα και αν θυμαμαι καλα δεν περναει το Ευρω.

Να ευχηθω καλο ταξιδι
 
Last edited by a moderator:

filio23

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμόα!
Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα και για τις χρησιμες πληροφοριες,ευχομαι οτι καλυτερο για ολους και καλα ταξιδια με υγεια.
 
Μηνύματα
107
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Καλώς την! Καλά ταξίδια, σου εύχομαι!
Είναι κάποια χρόνια τώρα που πήγα στη Βουδαπέστη, αλλά μπορώ να σου πω πως εκεί έκανα την πιο ωραία κρουαζιέρα στο Δούναβη!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.258
Μηνύματα
885.369
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom