Μογγολία Ήρθε η στιγμή της Μογγολίας

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
Για τον καιρό είχα διαβάσει στο Weather in Mongolia - Lonely Planet Travel Information και δεν τα παρουσιάζουν τόσο τραγικά τα πράγματα για τον Οκτώβριο,πάντος μου έκανε εντύπωση στο σάιτ του πρακτορείου που αναφέρθηκες Lullu η τουριστική περίοδος είναι από Μάιο εώς Σεπτέμβριο !!!
Αααα....μόλις θυμήθηκα μια απορία που έχω,renata με την βίζα τι παίζει ?
..;)ε ναι γιατι τα τοπικα πρακτορεια εχουν συνηθισει τετοιες θερμοκρασιες , εκει ζουν οι ανθρωποι,...,παντως εγω ακομη δεν κατορθωσα να παω γιατι πρεπει να ταξιδεψω Αυγουστο πραγμα αδυνατον για μενα ετσι μενει ακομη ενα ονειρο!!!!!:(
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.020
Likes
1.554
Ονειρεμένο Ταξίδι
Novaya Zemlya
Μην παραλείψεις να πιείς γάλα φοράδας με βότκα (Gorbatsov).
 

ipanag

Member
Μηνύματα
316
Likes
147
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος του κόσμου
Μην παραλείψεις να πιείς γάλα φοράδας με βότκα (Gorbatsov).
Χωρίς τη βότκα το είχα δοκιμάσει από πλανώδιους στο Κυργυστάν ... δε πίνεται αυτό το πράγμα, παρόλο που γενικά δοκιμάζω πάντα
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.020
Likes
1.554
Ονειρεμένο Ταξίδι
Novaya Zemlya
Πρέπει να αρμέξεις την φοράδα ο ίδιος !
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Azerbaijan/Bhutan
Καταρχην καλη προετοιμασια! Το χειμωνα κοιταγα το συγκεκριμενο ταξιδι και μια ευκολη λυση ειναι να πας Πεκινο και μετα σε δυομιση ωρες με το αεροπλανο εισαι στην πρωτευουσα! Οπως ειπες συνδυασμο με βορειοανατολοκη Κινα.
Έχω αρχίσει να ψάχνω και εγώ το θέμα Μογγολία γιατί είναι ένας απο τους δύο τοπ προορισμούς μου για εθελοντική εργασία το 2011-2012. Η πιο εύκολη λύση για να πάει κάποιος είναι μέσω Μόσχας με Aeroflot. Απο Λονδίνο που κοίταζα εγώ πάνε επίσης οι Korean και Air China με τη διαφορά ότι έχουν τουλάχιστον την διπλάσια τιμή και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30-40 ώρες ενώ μέσω Ρωσίας μόλις 12.

Βέβαια θα ήθελα αν είναι να περάσω τόσο καιρό κάπου να δώ και μερικά πράγματα, οπότε και μετα απο αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ίσως τελικά και εγώ να καταλήξω στη Κίνα σαν εθελοντής, να κάνω και μερικά εντατικά μαθήματα γλώσσας και να δω τη Μογγολία σαν επίσκεψη στο πλάι.
 

andsof159

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
πηγαμε αυτο το καλοκαιρι αν ρωτησεις κατι πιο συγκεκριμενο μπορω να σε βοηθησω καθησαμε 10 μερες και διασχισαμε ενα πολυ μεγαλο κομματι
 

pmaria

Member
Μηνύματα
90
Likes
44
πήγα το καλοκαίρι Μογγολία. Απίστευτη εμπειρία! Τα αυτονόητα καταρίπτονται.
Ηθελα να σημειώσω για το γάλα φοράδας, ότι με μια ελαφριά ζύμωση φτάνει το 2% αλκόολ από μόνο του. Δεν προσθέτουν καμία βότκα. Χαριτολογώντας αποκαλούν βότκα το διαφανές απόσταγμα του γάλακτος φοράδας που πάλι έχει αλκόολ λόγω ζύμωσης. Πάντως μυρίζει ξυνίλα - τυρίλα σε κάθε μορφή. Για την εμπειρία και για λόγους ευγένειας το πίνεις όπου στο προσφέρουν.
Και μάλιστα από κοινό μπολάκι. Που πρώτα ίσως θα έχουν πιεί εκείνοι κτλ κτλ....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.743
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom