Ήρθε η ώρα για το εξωτικό ταξίδι-όνειρο μου! Και καλώς σας βρήκα!!

ktp

Member
Μηνύματα
30
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Γειά σας, εδώ και μέρες ξεψαχνίζω το site σας και είναι υπέροχο αν και ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι να βρω αυτά που θέλω (έχετε γράψει και πάρα πολλά ;) ), οπότε είπα να χαιρετήσω και αυτούς από τους οποίους αντλώ πληροφορίες.

For the record, έχουμε ξεκινήσει με τον άντρα μου τα ταξίδια εδώ και 3 χρόνια αλλά μέχρι τώρα στοχεύαμε σε ευρωπαικούς προορισμους. Παρίσι, Βιέννη, Μόναχο, Ρώμη και τον Σεπτέμβρη μας περιμένει η Βαρκελώνη. Αλλά σκέφτομαι να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι-όνειρο μας :clap: όσο προλαβαίνουμε (εννοω με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας), για κάποιον εξωτικό προορισμό. (Μαλδίβες ή Πουκέτ ή Μπαλί ή Μπόρα Μπόρα ή κάτι εξίσου εξωτικό με τέλειες παραλίες που δεν έχω σκεφτεί ακόμα).

Οπότε έχω αρχίσει το ψάξιμο ώστε τον Μάρτιο του 2011 να μπορέσουμε να πάμε. Ευχαριστώ και πάλι για την τέλεια δουλειά που έχετε κάνει και συνεχίζω το ψάξιμο αμέσως μόλις κλείσω το post. Να είστε καλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

Βέβαια αν κάποιος που έχει πάει στους παραπάνω προορισμούς θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο, ευπρόσδεκτο θα είναι :p !!!
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Καλωσηλθες.

Εγω οπως και πολλοι εδω μεσα εχουμε παει στα μερη που αναφερεις, αλλα για να σου δωσουμε περισσοτερες πληροφοριες θα πρεπει να πεις τι ακριβως ζητας. Δηλαδη, διαθεσιμα χρηματα, χρονικη διαρκεια διακοπων, θελεις να πας σε 1 ή σε συνδυασμο τοποθεσιων, τυπος διακοπων ( , 5* Α/Ι ξενοδοχειο ή φτηνοτερο 3* μικρο ξενοδοχειο, χαλαρωμα στη παραλια, εξερευνηση τοποθεσιας, κλπ.). Οταν μας ενημερωσεις σχετικα θα εχεις πολλες απαντησεις.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες στην παρεα!Ευχομαι ολοψυχα να κανεις το εξωτικο σου ταξιδι .Λιγο μακρυα δεν ειναι ο Μαρτης 2011?Βιασου καλυτερα γιατι πολλα συμβαινουν στην Ελλαδιτσα μας.
 

ktp

Member
Μηνύματα
30
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Λοιπόν, σκεφτομαι περίπου στις 7 διανυκτερευσεις, κατα προτίμηση σε 1 προορισμό ώστε ναι μεν να απολαύσουμε παραλίες και θάλασσα (είναι και επέτειος γάμου βλέπετε...:cool: ) αλλά να υπάρχει και μια κάποια δραστηριότητα, πχ εκδρομούλες με βαρκες-σκαφη σε κοντινά νησάκια, snorkeling ή αντίστοιχες sea activities, καμιά εκδρομούλα στο εσωτερικό του νησιού κτλ. Με κύριο γνώμωνα όμως το εξωτικό περιβάλλον. (Επειδή κάθε χρόνο πάμε στανταρ ελαφόνησσο καποιες μέρες το καλοκαιρι, θα ήθελα κατι αντιστοιχο σε θάλασσα αλλά με ποιο εξωτικο background).

Από χρήματα τώρα δεν έχω κάποιο budget συγκεκριμένο αλλά μιας και πρόκειται για του χρόνου τον Μάρτιο, θα αρχίζω να βαζω στην ακρη από τώρα και όπως λέει και η παροιμία "φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι";) Δεν είμαστε και κροίσοι αλλά θα καταφέρω μέχρι τότε να έχω ένα ικανοποιητικό ποσό στην άκρη για να υλοποιήσουμε ένα τέτοιο ταξίδι.

υγ. Να σημειωσω εδώ πως στον άντρα μου δεν έχω πει τίποτα και ούτε πρόκειται. Θα είναι μία έκπληξη έως την στιγμή που θα τον πάω στο αεροδρόμιο.

υγ2. Μήπως χρειάζονται όμως τίποτα εμβόλια πριν ή έκδοση βιζας για αυτά τα μέρη? :shock: Μπορώ να το κάνω αυτό (τη βιζα εννοω) για 2ο ατομο χωρίς αυτό να είναι παρών? Ίσως με καμια εξουσιοδότηση?

Joss ξέχασα να συμπληρώσω πως μάλλον θα με ενδιέφερε 5αστερο ξενοδοχείο, resort ή κάτι παρόμοιο.
 

ktp

Member
Μηνύματα
30
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Kleopatra σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ναι είναι λίγο μακριά ο Μάρτης αλλά αυτό συμβαίνει για 2 λόγους: 1. πρόκειται για την επέτειο μας και κάθε χρόνο μόλις περνάει η επέτειος αρχίζω να σχεδιάζω την επόμενη. Φέτος για παράδειγμα του έκανα έκπληξη ταξίδι στο Παρίσι και τώρα που αυτό τελείωσε άρχισα να σκέφτομαι την επόμενη επέτειο. & 2. μιας και κοντοζυγώνει κρίση όπως είπαμε, και όσο περνάει ο καιρός μπορεί ένα εξωτικό ταξίδι να μην είναι πια στις προτεραιότητες μου, να το κανονίσω και να το κλείσω όσο γίνεται πιο σύντομα. (όχι βιαστικά, απλά όσο γινεται πιο σύντομα)
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.797
Likes
18.528
Να πας Σεϋχέλλες ή Καραϊβική......αν κοιτάξεις προς Πολυνησία, κοίτα και για Cook islands.
 

ktp

Member
Μηνύματα
30
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Ευχαριστώ GTS για τις προτάσεις σου, ειδικα για τα cook islands δεν τα εχω καν ακουστα αλλά θα τα ψάξω σίγουρα!!! Για πουκέτ ή μαλδίβες τι λέτε?
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Αφου λοιπον δεν υπαρχει θεμα με τα χρηματα (τι ωραια που ακουγεται..) και θελεις καλο ξενοδοχειο θα σε βαλω στη πριζα με μερικα που σου προτεινω.

St. Regis – Bora Bora, Γ. Πολυνησια (
St Regis Bora Bora Hotels: The St. Regis Bora Bora Resort - Hotel Rooms at stregis )
εχει γενικα ολα οσα αναφερες

Aitutaki Lagoon Resort - Cook Islands (.:: The Aitutaki Lagoon Resort & Spa ::.)
Διαβασε σχετικα στο φορουμ και θα καταλαβεις τι παιζει

Kudahithi – Μαλδιβες (Kudahithi Island Vacation House (single) 31376 - 7 Luxury Beach Bungalows - Kudahithi Island, 1-7 Bedroom)
Οπως παντου στις Μαλδιβες δεν εχει τιποτα να δεις ή να κανεις , αλλα ειναι το απολυτο για ρηλαξ με μονο 7 μπανγκαλοους

One&Only Reethi Rah – Μαλδιβες (http://www.oneandonlyresorts.com/flash.html)
Ισχυουν παλι τα παραπανω, αλλα με περισσοτερη πολυτελεια και λιγοτερο απομονωση

Conrad Maldives Rangali Island – Μαλδιβες (Maldives Luxury Hotels - Conrad Maldives Resort & Spa, Rangali Island Hotel )
Μια απο τα ιδια

Domaine Orangeraie, Le Digue – Σευχελλες ( Domaine de l'Orangeraie Hotel Seychelles, online booking on mauritius-seychelles.com)
Ολοκαινουργιο (2010) στο καλυτερο νησι των Σευχελλων

The Oberoi, Lombok – ινδονησια (The Oberoi, Lombok | Luxury Tropical Beach Resort | Oberoi Hotels and Resorts)
Λιγο απ‘ ολα χωρις τον χαμο του Μπαλι

Beaches Turks & Caicos Resort & Spa - Turks & Caicos ( Beaches Turks & Caicos Resort: All Inclusive Resort & Hotel in Providenciales )
Μεγαλο resort με πολλες ανεσεις στα καλυτερα (για πολλους) νερα της Καραιβικης

The Datai Langkawi – Μαλαισια (Photos - The Datai Langkawi)
Εχει απ’ ολα οσα ζητησες, αλλα λιγοτερο γαλαζοπρασινα νερα απο ολα τα παραπανω

Αυτα για αρχη. Φανταζομαι θα ακολουθησουν πολλα ακομη απο τα αλλα μελη – σε βλεπω να μη ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις στο τελος.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.222
Likes
5.759
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Για πουκετ εγώ θα έλεγα να το ξεχάσεις και να κοιτάξεις προς καραϊβική μεριά. Πολύ σούπα το πουκετ...
 

ktp

Member
Μηνύματα
30
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Πω πω..!!!:shock: Joss χιλια thanks, ξεκινάω αμέσως το ψάξιμο στα sites που παραθέτεις!!!!!

Mariath, γιατι το λές αυτο?? Δεν σε αμφισβητώ (δεν έχω προσωπικη άποψη έτσι κι αλλιως;)) απλά θέλω να σχηματίζω ολοκληρωμένη άποψη για το κάθε μέρος και για αυτό σε ρωτάω.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.222
Likes
5.759
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Το Πουκετ είναι όμορφο και σίγουρα έχει πολύ καλά ξενοδοχεία στα οποία μπορείς να κλειστείς μέσα και να τα απολαύσεις. Όμως γενικά το νησί το έχουν υπερεκμεταλλευτεί. Έχει χάσει πλεόν μεγάλο μέρος από τη φυσική ομορφιά που πρέπει να είχε κάποτε. Οπότε νομίζω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις σ' αυτό το ταξίδι. Ίσως κάποια άλλα νησάκια της Ταϊλάνδης να σου ταιριάζουν περισσότερο αν και δεν ξέρω να σου πω γι' αυτά.
Για δες όμως αυτές τις προσφορές για Γαλλική Πολυνησία. Την Ταϊτή την έχεις σκεφτεί καθόλου;
 

ktp

Member
Μηνύματα
30
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
To ξενοδοχείο στα Bora Bora από το παραπάνω site είναι απίστευτο αλλά μπορεί κάποιος άνετα να πάθει ανακοπή από τις τιμές των αεροπορικών, γύρω στα 4200? το άτομο.... Doing....:shock: (πηγη: airtickets με air france - τη μοναδικη επιλογή που μου δίνει)

Οπότε τι να το κάνεις που είναι τέλειο το μέρος αν δεν μπορείς να πας..:( Μα άκου 8400? για 2 άτομα... Oh my god!!! Και συνεχίζω ακάθεκτη το ψάξιμο στα υπόλοιπα μέρη!!;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom