Όταν ο καύσωνας τρελαίνει το μυαλό-Φινλανδία Αύγουστος 2025

kite26

Member
Sompasauna στο Eλσινκι. Ότι πιο αυθεντικό και δωρεάν
Υπήρχε ένα μαγαζί που ήταν bar με σάουνα ονόματι "Bodom". Φαινόταν σκοτεινό και μερακλήδικο εκεί θα ήθελα να πάω. Αλλά είμαι από τους ξενέρωτους, δεν μπορώ τις υψηλές θερμοκρασίες, 50-60 βαθμούς Κελσίου θα την έβαζα τη σάουνα. Γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο του θρεντ, δεν τα πάω καλά με τη ζέστη.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Υπήρχαν 3 σαουνες εκεί. Στην πιο light έκδοση η κατασταση παλευόταν. Είχε και αναμονή να μπεις! Η πιο hard core ήθελε αντοχές. Μπήκα-βγήκα. Η συγκεκριμένη σάουνα είναι δωρεάν και την συντηρούν οι κατοικοι. Δεν είναι τουριστική, μαζεύει κυρίως ντόπιους κι είναι σε απομερη περιοχή του Ελσίνκι κανά μισάωρο με το λεωφορείο από το κέντρο. Δεν διαθέτει κομφόρ. Δεν υπάρχει ντουσιέρα (τι να την κάνεις άλλωστε δίπλα είναι η θάλασσα), αποδυτήρια/lockers, σε ένα καρφί κρεμάς τα ρούχα σου και τα υπάρχοντά σου. Ανδρες, γυναίκες, με μαγιό ή χωρίς, όλοι καλοί χωράνε...

kite26

Member
Υπήρχαν 3 σαουνες εκεί. Στην πιο light έκδοση η κατασταση παλευόταν. Είχε και αναμονή να μπεις! Η πιο hard core ήθελε αντοχές. Μπήκα-βγήκα. Η συγκεκριμένη σάουνα είναι δωρεάν και την συντηρούν οι κατοικοι. Δεν είναι τουριστική, μαζεύει κυρίως ντόπιους κι είναι σε απομερη περιοχή του Ελσίνκι κανά μισάωρο με το λεωφορείο από το κέντρο. Δεν διαθέτει κομφόρ. Δεν υπάρχει ντουσιέρα (τι να την κάνεις άλλωστε δίπλα είναι η θάλασσα), αποδυτήρια/lockers, σε ένα καρφί κρεμάς τα ρούχα σου και τα υπάρχοντά σου. Ανδρες, γυναίκες, με μαγιό ή χωρίς, όλοι καλοί χωράνε...
Α τέλεια. Όταν ξαναπάω θα εστιάσω σε αυτό το κομμάτι. Έχω άλλες 2 μέρες να γράψω αύριο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.132
Μέλη
39.882
Νεότερο μέλος
vdoul

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα