Ιορδανία Ισραήλ Κίνα Μιανμάρ (Βιρμανία) Νότια Κορέα Παλαιστίνη Αίγυπτος-Σουδάν-Ιορδανία-Ισραήλ-Σεούλ-Γουαμ-Παλάου-Μικρονησία-Χαβάη-Αυστραλία-Μυανμαρ-Η.Κοng-Λονδίνo

x7777

Member
Μηνύματα
871
Likes
3.390
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Θυμάσαι πως πήγες μέχρι Mrauk -u. Από πoυ πήγες και που πήγες μετά. Κινήθηκες οδικώς, αεροπορικώς ? Πολύ δύσκολη πρόσβαση έχει πάντως. Εκτός και αν κάποιος πάει και έρθει από Yangon (μέ ακριβά σχετικά αεροπορικά).
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.607
Likes
50.231
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αεροπλάνο μέχρι το δύσκολα προσβάσιμο Sittwe κι από κει ένας μαραθώνιος πλωτής διαδρομής μέχρι το πολυπόθητο Mrauk U. Βρήκα έναν τύπο που δέχτηκε να με πάει με...50$, απίστευτη τιμή αν σκεφτθεί κανείς πως δεν υπήρχε άλλος επιβάτης και κανονικά κάθε πλοίο θέλει μίνιμουμ 150$. Σε όσους ντόπιους το είπα στο Mrauk U, απλά δε με πίστευαν. Όπως κι εγώ πίστεψα ότι οι προβλέψεις περί επικίνδυνης καταιγίδας και ακρίων καιρικών φαινομένων ήταν απλά λάθος.
Βουαλα.
 

poly0410

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Αγαπητή παρέα καλησπέρα έπειτα από την πολύτιμη βοήθεια σας (ειδικά του Yorgos και σ'ευχαριστώ πολύ) στην Κούβα, ήρθε η ώρα για άλλο ένα υπερατλαντικό ταξίδι αυτή την φορά στην Νότια Κορέα και ειδικότερα στην Σεούλ. Θα την επισκεφτώ τέλος Νοεμβρίου και για 10 ημέρες. Την έχει επισκεφτεί κανείς; Θα εκτιμούσα κάποια tips αν είναι εύκολο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.669
Μέλη
38.807
Νεότερο μέλος
elendim7576

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom