Αγαθονησι ή Φουρνοι;

rubi

Member
Μηνύματα
85
Likes
773
Για 1 ή 2 διανυκτερευσεις ποιο απο τα 2 νησια θα επιλεγατε; θελω να αφιερωσω μια ή δυο μερες, απο τις διακοπες μου στη Σαμο, σε καποιο μικρο νησι κοντα. Λοιπον τι προτεινετε;
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.965
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Και τα δύο νησιά είναι ξεχωριστή εμπειρία και μου άρεσαν πολύ.
Το δε Αγαθονήσι ήταν κάτι εντελώς ξεχωριστό απ' όσα έχω πάει.
Ωστόσο αν έχεις δύο μέρες στη διάθεση σου θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τους πολύ φιλόξενους -εκτός των άλλων- Φούρνους, συνδυάζοντας το με τη γειτονική Θύμαινα αν γίνεται. Μπορείς να βάλεις το Αγαθονήσι μαζί με κάποια άλλη εκδρομή στα Βόρεια Δωδεκάνησα.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Κι εγώ Φούρνους θα ψήφιζα. Είναι και πολύ καλύτερο το φαγητό με περισσότερη ποικιλία στην ψαροφαγία. Δεν ξέραμε που να πρωτοφάμε. Το Αγαθονήσι είναι πολύ ωραίο και με καλές παραλίες, αλλά ακόμα θυμάμαι να καθόμαστε σε ψαροταβέρνα και να μας λένε "παιδιά δεν έχουμε κόσμο, 2 παρέες είστε κι οι άλλοι τρώνε ήδη, να βάλω ψησταριά για 2 άτομα;" :rolleyes:
Πρέπει να φάγαμε τελικά φασολάδα στην ψαροταβέρνα που την είχε ήδη έτοιμη. Μας είπε πως αν το βράδυ έρθουν κότερα, τότε θα βάλει ψησταριά γιατί θα είναι πιο πολλά άτομα.

Στους Φούρνους είχε φρέσκα ψάρια και πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής σε ταβέρνες δίπλα στο κύμα. Κι ωραίο φούρνο με καλούδια....Αν και μικρό νησάκι είχαν μέχρι και μαγαζάκι που φέρνει λογοτεχνικά βιβλία για όποιον δεν είχε μαζί του.

Είχα γράψει τις εντυπώσεις μου εδώ...

https://www.travelstories.gr/community/threads/Φούρνοι-στο-βασίλειο-της-ηρεμίας.59012/
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.767
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom