Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Λατρεύω τα εμοτζι της κύριας. Πως να μην την πάρω στα σοβαρά.
Εγώ πάλι κόντεψα να την λυπηθώ μέχρι που διάβασα ότι της πήραν τα καλοκαιρινά ρούχα και 4 χειμερινά παλτό!!! Εκεί δάκρυσα...🥹
Τα παλτό τα αγόρασε καλοκαιριάτικα από την Πορτογαλία για να τα πάει στο Γιερεβαν; 😁😭
Εάν της άνοιξαν τις βαλίτσες το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε στο αεροδρόμιο αναχώρησης όπου κάποιος τις είδε και κατάλαβε ότι κάποιο καλό παλτό θα κρυβόταν μέσα...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ισχυρίζεται οτι δε γινεται να της τα εκλεψαν στην Πορτογαλία γιατί ο κλέφτης ήταν πολύ επιλεκτικός και τα παρεδωσε 1 1/2 ωρα πριν την αναχώρηση. Παντως αυτό για τα φάρμακα κι εγώ οταν πηγα Εκουαδόρ εβαλα μια τεραστια κουτα με φάρμακα που μου έδωσε η πρέσβειρα τους Εκουαδόρ στην Ελλάδα να τα πάω στον αντρα της. Δε γινόταν αλλιώς, δε χωρούσαν.
Εδιτ: εδω το ποστ ✈ Stolen During Layover with Aegean Airlines 😡 | Victoria Asoyan

alma

Member
Οι κλοπές συχνά γίνονται σε αεροδρόμια από συμμορίες εντός αεροδρομίων.Για Αθήνα δεν έχω ξανακούσει τίποτα τέτοιο,ούτε μας έχουν κλέψει ποτέ.

Αντίθετα στο Heathrow μας είχαν ανοίξει βαλίτσες και είχαν κλαπεί ολοκαίνουργια πακεταρισμένα ρούχα που είχαμε για δώρα,ενώ τα μόνο που έφτασαν "σώα"ήταν όσα είχαμε βάλει στη χειραποσκευή.

Λίγο καιρό μετά έγινε θέμα στις ειδήσεις τους πως υπήρχε κύκλωμα που έκλεβε από βαλίτσες και είχαν συλληφθεί αρκετοί...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οι κλοπές συχνά γίνονται σε αεροδρόμια από συμμορίες εντός αεροδρομίων.Για Αθήνα δεν έχω ξανακούσει τίποτα τέτοιο,ούτε μας έχουν κλέψει ποτέ.

Αντίθετα στο Heathrow μας είχαν ανοίξει βαλίτσες και είχαν κλαπεί ολοκαίνουργια πακεταρισμένα ρούχα που είχαμε για δώρα,ενώ τα μόνο που έφτασαν "σώα"ήταν όσα είχαμε βάλει στη χειραποσκευή.

Λίγο καιρό μετά έγινε θέμα στις ειδήσεις τους πως υπήρχε κύκλωμα που έκλεβε από βαλίτσες και είχαν συλληφθεί αρκετοί...
Στο Χιθροου κατά καιρούς όντως αποκαλυπτονται κυκλώματα, σε κάποια φάση είχε διαταξει η εισαγγελία έρευνα κι ειχαν βρει φπρτοεκφορτωτες βαλιτσων με Λαμποργκινι , εδώ μια τσίμπησε 29.000 λίρες με μια μόνο βαλίτσα
Redirect Notice

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Να ρωτήσω κάτι; Αν βαλεις μια κλειδαριά θα εισαι οκ; Ή στη σχίζουν (αν ειναι μαλακή)?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να ρωτήσω κάτι; Αν βαλεις μια κλειδαριά θα εισαι οκ; Ή στη σχίζουν (αν ειναι μαλακή)?
Σίγουρα αποτρέπει σε σχέση με αποσκευή χωρίς κλειδαριά αλλά έχω δει τα πάντα. Η χειρουργική αφαίρεση περιεχομένων (γυαλιά, αρώματα κλπ) είναι το πιο σύνηθες με την κλειδαριά άθικτη.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Σίγουρα αποτρέπει σε σχέση με αποσκευή χωρίς κλειδαριά αλλά έχω δει τα πάντα. Η χειρουργική αφαίρεση περιεχομένων (γυαλιά, αρώματα κλπ) είναι το πιο σύνηθες με την κλειδαριά άθικτη.
Ακόμη και με βαλίτσα με σκληρό κέλυφος;
Κατι άλλο, αυτές οι ενσωματωμένες "κλειδαριές" με 3 νουμερα που εχουν οι βαλιτσες ειναι σεηφ; Μια φορά ξέχασα τον κωδικό και δε μου πηρε ουτε 10' να την ανοίξω

alma

Member
Στο Χιθροου κατά καιρούς όντως αποκαλυπτονται κυκλώματα, σε κάποια φάση είχε διαταξει η εισαγγελία έρευνα κι ειχαν βρει φπρτοεκφορτωτες βαλιτσων με Λαμποργκινι , εδώ μια τσίμπησε 29.000 λίρες με μια μόνο βαλίτσα
Redirect Notice
Εμείς από τότε τα ψώνια τα βάζουμε πάντα στη χειραποσκευή όταν ερχόμαστε από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.Δεν μας έχουμε κλέψει ποτέ και πουθενά αλλού σε δεκάδες χώρες του κόσμου και πάντα χωρίς καν κλειδαριά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.070
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα