Αγαπημένο ελληνικό νησί

Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Το καλύτερο νησί για μένα είναι η Αμοργός, για την χώρα της, τις παραλίες της, την ατμοσφαιρά της. Δεύτερη στις προτιμήσεις μου έρχεται η Άνδρος.:shark:
 

Aeiforos

Member
Μηνύματα
51
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Από αυτά που έχω πάει (δεν έχω πάει Μύκονο, Ικαρία, Σάμο, Κρήτη, Θάσο, Σαμοθράκη, Ψαρα, Παξοι, Λερο, Ανδρο, Ζακυνθο) θα πω Σαντορίνη. Δεν είμαι καθόλου της πολυκοσμίας αλλά όπως και να το κάνουμε είναι φοβερό νησί, πανέμορφο και ειδικά για εμένα που δεν με πολυσκοτίζει το αν θα κάνω μπάνιο και πού. Βαίβαι σε μερικά που έχω πάει δεν τα πολυθυμάμαι γιατί ήμουν μικρός. Πιστεύω όμως πως μόλις ολοκληρώσω τα ταξίδια μου η κατάταξη θα είναι:
1)Ικαρία
2)Κρήτη
3)Σαντορίνη
 
Last edited by a moderator:

Picos Apicos

Member
Μηνύματα
94
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Αν και το κάθε νησί έχει τη δική του χάρη,για μένα τα 3 νησιά που αξίζει και πρέπει να πάει κανείς και που διατηρούν αναλλοίωτη τη φυσική τους ομορφιά παρά την τουριστική τους ανάπτυξη είναι η Κρήτη, η Θήρα και η Σαμοθράκη.
 

idem

Member
Μηνύματα
42
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
παρος και παλι παρος.οχι οτι οσα εχετε αναφερει δεν μου αρεσουν,σε οσα βεβαια εχω παει, απλα ηταν οι πρωτες μου διακοπες εκει και ειχα περασει τελεια.πιο τελεια νομιζω δεν γινοταν....
 

φανόικος

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σαμοθράκη ένα από τα ποιο μαγικά νησιά στην Ελλάδα.
..τόσα ωραία μέρη όμως που δεν σε αφήνουν να αποφασίσεις, το καθένα έχει διαφορετική γλύκα...
Πάρος επίσης ένα πανέμορφο νησί για μένα…
 

paparouna

Member
Μηνύματα
22
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΙΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ!!
Κι εγω ψηφιζω Κρητη!!Ιδιως Χανια (λατρεμενα) και Ρεθυμνο!!Και αν εχεις τη δυνατοτητα να πας και με μηχανη (δεν ξερω βεβαια αν οδηγεις) ειναι ακομη καλυτερα!!Τόσες επιλογες!Τόσα διαφορετικά τοπία!Θες θαλασσα?Απειρες επιλογες σε παραλιες και beach resorts!Θες βουνο?Φανταστικα παραδοσιακα χωριουδακια με ταβερνες (π.χ. Θερισσο-ενα τεταρτακι απο τα Χανια)με γνησιο κρητικο φαγητο και γλεντι! Επισης, αν το ψαξεις λιγο ισως εχεις και τη δυνατοτητα να παρευρεθεις και σε καποιο κρητικο γλεντι (προγαμο). Εμεις οταν ειχαμε παει περισυ, τυχαμε σε εναν κρητικο προγαμο, μας καλοδεχτηκαν με φαγητα και διασκεδασαμε μεχρι το πρωι με τραγουδια και χορους!!!Τι αλλο να πω?Κρητη forever!!!:clap:
 

proph

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ψηφίζω Ικαρία δαγκωτό!! :clap:

Αντικειμενικά ένα φοβερό νησί με σωστό κόσμο (κατά την γνώμη μου) και αρκετή ηρεμία (ούτε παρα πολύ ούτε παρα πολύ λίγη) ώστε να κανεις διακοπές!

Σαν δεύτερη επιλογή Σαμοθράκη η Kεφαλλονιά
 

tzo

Member
Μηνύματα
63
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
θιβετ???
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
τελικα ολα ειναι σχετικα.....
εχω ταξιδεψει στα περισσοτερα νησια μας....το καθενα μου αρεσει και για διαφορετικους λογους.σαν ομορφια μαλλον θα ελεγα την Σαντορινη αλλα απο κει και περα δεν μπορω να μην αναφερω πολλα αλλα οπως: Σιφνο,Αναφη, Θασσο (καταπρασινη με φοβερες παραλιες), Λημνο, Μηλο,Ροδο, Καρπαθο, Λευκάδα (φοβερες παραλιες), Σκιαθο, Κυθηρα, Κρητη (με τι να την συγκρινεις?, ειναι τεραστια...πως να την συγκρινεις με ενα μικρο νησακι?), Ελαφονησος, Δονουσα, Κουφονησι.......νομιζω τελικα οτι ειμαστε πολυ τυχεροι που μενουμε Ελλαδα!
 

Atithash

Member
Μηνύματα
23
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βέγκας-Μαϊαμι
Ψηφίζω Μήλο. Δεν συνάντησα σε κανένα άλλο νησί (έχω επισκεφτεί τα περισσότερα) τόσες καταπληκτικές και καθαρές παραλίες μαζεμένες. Παραλίες χωρίς εύκολη πρόσβαση, θέα μαγευτική στην παλιά χώρα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο την Σαντορίνη, πολύ καλό φαγητό και ιδιαίτερη ησυχία για να χαλαρώσεις στις διακοπές σου, με ήρεμα μπαράκια και όχι με μαγαζιά λες και βρίσκεσαι στην Αθήνα στην παραλιακή.. (Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι απο τη Μήλο!)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.237
Μηνύματα
884.560
Μέλη
38.926
Νεότερο μέλος
marianna98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom