Αγαπημένο ελληνικό νησί

mariabaia

Member
Μηνύματα
13
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Χωρίς πολλές σκέψεις....ΣΥΡΟΣ!!! Αρχοντικό νησί με πολιτισμό, ήρεμη ζωή & απίστευτη αρχιτεκτονική!
 

xelidoni

Member
Μηνύματα
158
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
λοιπόν ,
εγω δεν έχω παει σε όσα θα θελα , δεδομενης της εμμονης μου και με τα νησιά...
Πρώτη φιγουράρει η Λευκάδα , όχι μόνο γιατι τα συνδυάζει όλα , αλλά για το τιρκουάζ νερό στις παραλίες που με τρελάινει... και δεύτερη η Σαντορίνη!

Επιλέχθησαν από: Κέρκυρα, Οθωνούς, Κεφαλλονια , Ζάκυνθο, Λευκάδα, Αίγινα, Σπέτσες, Υδρα , Πόρο, Τήνο, Σαντορίνη, Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο, Λέρο, Νίσυρο, Μυτιλήνη, Χίο, Σκύρο, Σκιάθο, Σκόπελο και πω πω πόσα λίγα έχω πάει... κατάθλιψη θα με πιάσει!
 
Μηνύματα
31
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία, Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Λατ. Αμερικης
Η Χιος....Αρχικα επειδη καταγομαι απο κει κατα το ημισυ (και ειμαι ελαφρως τοπικιστρια:bleh:) αφ' ετερου επειδη την θεωρω οντως ενα πανεμορφο νησι....Κατι που με ευχαριστει ειναι οτι δεν εχει καταρρακωθει απο γυφτοτουριστες (με το μπαρδον), αντιθετως προωθειται ο αγροτουρισμος και η διατηρηση της παραδοσης ακομα και με κοστος απεναντι στον τουρισμο. Νομιζω οτι εχει απο τις πιο υπεροχες παραλιες που εχω συναντησει, αρχιτεκτονικη μοναδικη και ομορφα τοπια....Οι ανθρωποι μοιαζουν λιγο δυσκολοι και βαριοι αλλα το μονο που θελουν ειναι να πλησιασεις τη νοοτροπια τους για να σε αποδεχτουν και να σε φιλεψουν. Ενας Χιωτης δε θα σκοτιστει ιδιαιτερα επειδη εισαι τουριστας ωστε να αλλαξει τη συμπεριφορα του και αυτο ενιοτε ειναι παρεξηγισιμο....

Αλλα νησια που μου αρεσαν πολυ, αν και δεν εχω αδυναμια στις Κυκλαδες, ηταν η Σεριφος (στην οποια εχω ηδη παει 3 φορες), η Ανδρος, οι Αντιπαξοι (επαθα πλακα με τα νερα!!!) και η Ελαφονησος (πριν κακοποιηθει τουριστικα). Νησια-χοτ-προορισμοι οπως η Κρητη και η Λευκαδα δε θα ελεγα οτι με ξετρελλαναν....:roll:
 

thimios8663

Member
Μηνύματα
434
Likes
127
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Αν και εχω περασει πολλα καλοκαιρια στη Κεφαλονια και το θεωρω πανεμορφο νησι,και γενικα εχω γυρισει αρκετα απο τα νησακια μας (οχι ολα) αλλες φορες λογω δουλειας κ αλλες για διακοπες,αυτο που μου εχει μεινει στο μυαλο ειναι η Αμοργος..Ισως επειδη περασα τις 7 πιο ωραιες καλοκαιρινες μερες,ισως ο κοσμος που δεν εχει καμια σχεση με αλλα νησια που εχω βρεθει (μιλαω και για επισκεπτες και για κατοικους..(δεν γραφω τουριστες γιατι πραγματικα οι τουριστες που συναντησα ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα)),ισως η ομορφια της χωρας..Οποτε εκει καταληγω!
 

Ace

Member
Μηνύματα
41
Likes
4
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Αγαπημένος προορισμός γενικά...Το Ιόνιο!!!Απίστευτη ομορφιά,πράσινο,καταγάλανα νερά!!!

Αγαπημένο νησί : Κέρκυρα (μάλλον είμαι προκατειλλημένη),έχω πάει πάνω από 7 φορές,την έχω γυρίσει σε όλες τις εποχές της (Χειμώνα-Άνοιξη-ΚΑλοκαίρι-Φθινόπωρο)και είναι πανέμορφη κάθε εποχή του χρόνου!
 

Kamarado

Member
Μηνύματα
38
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία σου έρχομαι......
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Αν και παιδι γεννημα θρεμμα Αθηνας, επελεξα να ζω το μεγαλυτερο μερος του χρονου στην Σιφνο........ οποτε μπορειτε να φανταστειτε τι ψηφιζω..... Σιφνο! Και οχι μονο επειδη μετακομισα εκει, αλλα επειδη ειναι μικρουλα, καθαρη και γραφικη ακομα (και ευχομαι για πολλα χρονια). Γιατι μιλαμε τραγουδιστα κι εμεις σαν τους Κρητικους, εχουμε τις μαντιναδες μας και γιατι ακομα και τωρα θα σου πουν καλημερα ακομα κι αν δε σε γνωριζουν.

Για να ειμαι ομως δικαιη, ψηφιζω ακομα την Ηρακλεια (μικρες κυκλαδες) και την Συρο......... και πολλα αλλα μερη γιατι η Ελλαδιτσα μας ειναι πανεμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

taniakar

Member
Μηνύματα
245
Likes
126
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Έχω αρχίσει κι εγω να σκέφτομαι ποιος θα είναι ο φετινός προορισμός μας για τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Έχουμε πάει σε όλα τα νησιά του Ιονίου και από Αιγαίο Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Μήλο και σε όλα τα νησιά αποό Σποράδες. Σκεφτόμασταν για Κρήτη, αλλά θα θέλαμε να τη γυρίσουμε όλη. Πόσες μέρες πιστεύετε όσοι την επισκεφτήκατε ότι χρειάζονται, ώστε να την ευχαριστηθούμε. Εναλλακτικά τι άλλα νησιά Αιγαίου έχετε να προτείνετε?
 
Μηνύματα
43
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μακάρι Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Σου προτείνω Σάμο που είναι καταπράσινη με απίστευτες παραλίες ή Ικαρία που έχει εξίσου όμορφες παραλίες,βέβαια δεν είναι τόσο πράσινη.
 
Μηνύματα
88
Likes
16
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος
Σαντορίνη. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το νησί. Όσες φορές και να πάω δεν θα βαρεθώ ποτέ. Διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά. Αν και οι παραλίες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, το τοπίο και η μαγευτική θέα του ηφαιστείου δεν συγκρίνονται με τίποτα άλλο.
Στη δεύτερη θέση έρχεται η Σκιάθος. Φοβερές παραλίες και αρκετό πράσινο.
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
. Σκεφτόμασταν για Κρήτη, αλλά θα θέλαμε να τη γυρίσουμε όλη. Πόσες μέρες πιστεύετε όσοι την επισκεφτήκατε ότι χρειάζονται, ώστε να την ευχαριστηθούμε. Εναλλακτικά τι άλλα νησιά Αιγαίου έχετε να προτείνετε?
Αν αποφασισεις για Κρητη ανοιξε τοπικ.....και εδω ειμαστε ολοι να βοηθησουμε....;);)
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Αμοργός!! Είναι ένα εναλλακτικό νησί με εξαιρετικά τοπία και άγρια ομορφιά!!!Ιδίως η Χώρα!Είναι τέλεια....Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι άγονη γραμμή και είναι λίγο ζόρι.. Και συνδυάζεται απίστευτα με Κουφονήσια.Πήγα πριν 5 χρόνια και παραμένει ακόμη πρώτο στις προτιμήσεις μου. Αυτές είναι διακοπές!!! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Πάτμο αλλά δεν έχω πάει ακόμη. Η Ελλάδα έχει τόσο ωραία μέρη, παντού καλά είναι!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.896
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom