kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Άσε με να μαντέψω: μμμμμμμ Μάρτσαλος??Όμως το σπουδαιότερο δεν σου το είπα ακόμα ...............![]()

Άσε με να μαντέψω: μμμμμμμ Μάρτσαλος??Όμως το σπουδαιότερο δεν σου το είπα ακόμα ...............![]()
Άσε με να μαντέψω: μμμμμμμ Μάρτσαλος??[/quote
'oxi εκεί θα πάμε οι δυό..μας και όσοι μας ακολουθήσουν![]()
Δε θα ξεχάσεις βέβαια να πας στην ανατολική Κρήτη (Βάι, Κ.Ζάκρο κλπ
Όμως το σπουδαιότερο δεν σου το είπα ακόμα ...............![]()
ξεχνιούνται αυτά???
μη με κρατάς σε αγωνία!!πες το!!
δεν θα αφιερώσεις μερικές ώρες στους συναδέλφους σου... άπό Κρήτη... να κάνουμε συνάντηση ;;; αν δεν σε ποτίσουμε ρακί δεν φεύγεις....![]()
ξεχνιούνται αυτά???
μη με κρατάς σε αγωνία!!πες το!!
δεν θα αφιερώσεις μερικές ώρες στους συναδέλφους σου... άπό Κρήτη... να κάνουμε συνάντηση ;;; αν δεν σε ποτίσουμε ρακί δεν φεύγεις....![]()
μετά χαράς,αν θέλετε μια" πατρινιά "στη παρέα σας!!![]()
μετά χαράς,αν θέλετε μια" πατρινιά "στη παρέα σας!!![]()
εεεεε κααααλά. άμα θέλεις μεταφέρω και πληροφορίες/ιστορίες για Πάτρα. Δυο χρόνια στη Μανιακίου οικογενειακώς.
ημερομηνίες πες μας των 8 ημερών όταν κλείσεις
Eπίσης αν πάς νοτια νομό λασιθίου είναι υπέροχα και στον Ξερόκαμπο. Εγώ α΄ριο πάω Σπιναλόγκα και μεθαύριο Χρυσή, αλλά απο Ηράκλειο, με φιλοξενεί φίλη. Αν έχεις αμάξι όλα γίνονται! Αν βρ΄χρόνο θα σε ενημερώσω για Σπιναλόγκα και Χρυσή. Παρέα για Μπάλο δε βρίσκω και θα τρελαθώ!!!
Βρήκα, βρηκα!! Κυριακή θα'μαι Μπάλο, σήμερα ήμουν Χρυσή και χθές Σπιναλόγκα, η Χρυσή ήταν υπέροχη!!Αντωνη αν δεν βρεις παρεα κοιτα να πας μονος σου στο Μπαλο.
Θα παθεις ζημια !Κοιτα μην το χασεις με τιποτα!
μαρτσαλοσ:ξ!
ΥΓ.τον Μάρτσαλο δεν τον είχα ακούσει!!θέλω και εγώ να πάω εκεί!!!
(είδα στο google φώτο,πρέπει να είναι πολύ όμορφο μέρος!)
πηγαίνει αυτοκίνητο στη παραλία ή μόνο μέσα από το φαράγγι φτάνει κανείς??
εεεεε κααααλά. άμα θέλεις μεταφέρω και πληροφορίες/ιστορίες για Πάτρα. Δυο χρόνια στη Μανιακίου οικογενειακώς.
ημερομηνίες πες μας των 8 ημερών όταν κλείσεις
ωραία!όσο εγώ αγωνίζομαι, να πείσω για την ιστορική αναγκαιότητα μιας επίσκεψης στη Κρήτη(έχω διασπαστικές απόψεις μεσ'το ίδιο μου το σπίτι,δράμα...) ,εσύ πες μας καμιά ιστορία για/από Πάτρα!
τρελαίνομαι για ιστορίες που αφορούν τον εξωτικό μας παράδεισο!![]()
καλώς να έρθεις. κι επειδή φέτος υπάρχει πολύ ενδιαφέροντελικά,το ταξίδι θα γίνει,την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου!![]()