Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η βαλίτσα σου είναι οκ από διαστάσεις αλλά πολύ ευαίσθητη εάν διάβασες τις προδιαγραφές της.
Ελπίζω όμως να μην αγόρασες τον βασικό ναύλο της transavia αλλά τον επόμενο που να περιλαμβάνει χειραποσκευή καμπίνας και όχι το μικρό σακίδιο πλάτης.
Η βαλίτσα σου είναι οκ και για χειραποσκευή 10 kg της Ryanair.
Τελικά είναι πολύ χαζό το AI για να σου δώσει αυτήν απάντηση! 😂

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
27 λίτρα νομίζω. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Άρα, να μην ανησυχώ, έτσι; Το πολύ πολύ τι, θα με χρεώσουν λίγο παραπάνω;
Όπως σου είπαν παραπάνω, αν έχεις αγοράσει ναύλο που περιλαμβάνει χειραποσκευη σ αυτές τις διαστάσεις, είσαι οκ.
Αν έχεις τον βασικό ναύλο, που σου επιτρέπει μόνο προσωπικό αντικείμενο, τότε καλύτερα να προσθέσεις την εξτρα αποσκευή online από πριν. Στο αεροδρόμιο χρεώνουν πιο πολύ και όχι "λιγο παραπάνω ".
Τσέκαρε το εισιτήριό σου.

kite26

Member
Όπως σου είπαν παραπάνω, αν έχεις αγοράσει ναύλο που περιλαμβάνει χειραποσκευη σ αυτές τις διαστάσεις, είσαι οκ.
Αν έχεις τον βασικό ναύλο, που σου επιτρέπει μόνο προσωπικό αντικείμενο, τότε καλύτερα να προσθέσεις την εξτρα αποσκευή online από πριν. Στο αεροδρόμιο χρεώνουν πιο πολύ και όχι "λιγο παραπάνω ".
Τσέκαρε το εισιτήριό σου.
Το εισιτήριο περιλαμβάνει και σακίδιο κάτω από τη θέση και χειραποσκευη για το ντουλάπι από πάνω. Δε θα το παραγεμισω κιόλας, θα φροντίσω να προσέχω. Ευχαριστώ τα μέλη για τη βοήθεια!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλησπερα .
Ο κανονισμος για τις χειραποσκευες με διαστάσεις 55 Χ 40 Χ 20 δεν ισχύει.
Γιατί βλεπω η klm λεεi 55 Χ 35 Χ 20

Last edited:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Για μεγάλη βαλίτσα ποια προτείνεται; Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράμα με τις χειραποσκευές.

Τώρα που έχουμε παιδί, έχουμε φτάσει σε σημείο να κουβαλάμε 3 χειραποσκευές, 1 τσάντα Laptop, ένα βρεφικό σακίδιο και μια γυναικεία τσάντα.

Εφόσον λοιπόν έχουμε και τα κουπόνια για να περάσει 23kg λέγαμε να επενδύσουμε σε μια μεγάλη για όταν χρειάζεσαι.

Κάτι τέτοιο ίσως;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Για μεγάλη βαλίτσα ποια προτείνεται; Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράμα με τις χειραποσκευές.

Τώρα που έχουμε παιδί, έχουμε φτάσει σε σημείο να κουβαλάμε 3 χειραποσκευές, 1 τσάντα Laptop, ένα βρεφικό σακίδιο και μια γυναικεία τσάντα.

Εφόσον λοιπόν έχουμε και τα κουπόνια για να περάσει 23kg λέγαμε να επενδύσουμε σε μια μεγάλη για όταν χρειάζεσαι.

Κάτι τέτοιο ίσως;
Τα τελευταία 6 χρόνια έχουμε κάνει πολλά ταξίδια με 23κιλη βαλίτσα και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι η μόνη που έχει αντέξει 6 χρόνια και είναι ακόμη σε άριστη κατάσταση είναι η υφασμάτινη βαλίτσα delsey που πήρα το 2020.
Στο ενδιάμεσο μια πλαστική που πήρα διαλύθηκαν οι ρόδες της στο 2ο ταξίδι...
Προτεινω και αγαπώ πολύ τις υφασμάτινες για έναν λόγο. Βάζεις τα ρούχα στο ένα σκέλος της και όταν την ανοίγεις στο δωμάτιο δεν χρειάζεται να έχεις πολύ χώρο διαθέσιμο όπως συμβαίνει με τις πλαστικές που ανοίγουν στη μέση και θέλεις διαθέσιμα 2 τετραγωνικά μέτρα στο δωμάτιο...
Να πάρεις επεκτεινόμενη βαλίτσα υφασμάτινη με 4 διπλές ρόδες και να έχει 2 χερούλια οπωσδήποτε για να μπορείς να την σηκώνεις και απο την μεγάλη πλευρά της για να την βάλεις στο πορτ παγκάζ. Θα με θυμηθείς...
Στα bag stores έχει κατα καιρούς καλές προσφορές σε βαλίτσες delsey.

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ απλά να ξαναπω ότι αν φθαρεί η βαλίτσα σας δίνει καινούρια η αεροπορική, προσωπικά δεν εχω αγοράσει ποτε μου βαλίτσα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ απλά να ξαναπω ότι αν φθαρεί η βαλίτσα σας δίνει καινούρια η αεροπορική, προσωπικά δεν εχω αγοράσει ποτε μου βαλίτσα.
Εσένα σε αγαπάνε οι αεροπορικές γιατί είσαι ομορφόπαιδο!
Εμένα που μου χάλασαν τις 2 ρόδες μιας καινούργιας βαλίτσας (στο 2ο ταξίδι της) η aegean δεν δέχτηκε με τίποτα να την επιδιορθώσει. Ομοίως, όταν σχίστηκε το φερμουαρ σε εξωτερική θήκη μιας υφασμάτινης βαλίτσας. Είπαν ότι δεν προβλέπεται στους όρους επισκευής... Στο συγκεκριμένο ταξίδι ταξίδευα business class αλλά δεν δέχτηκαν ούτε καν να την επιδιορθώσουν...

paefstra

Member
Συνφωνω, πηρα δωρεαν απο την Aegean για φθορα στο φερμουαρ(!) πριν 1 μηνα και ενω δεν εδινα ποτε στο αμπαρι, τωρα σκοπευω να δινω κατω οποτε βλεπω καμια χειραποσκευη ετοιμορροπη :D.
Προσωπικα δεν αγοραζω ποτε μεσαια αποσκευη @Thanos92 .
Εχω χειραποσκευη βαλιτσακι επεκτεινομενο με φερμουαρ. Οταν το επεκτεινω χωραει μεχρι 12 κιλα και το δινω στο αμπαρι. Σε συνδυασμο με σακιδιο πλατης που χωραει 8 κιλα, ταξιδευουμε 2 ατομα με 20 κιλα και χωρις να εχω μια μεσαια να πιανει χωρο στη ντουλαπα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμένα που μου χάλασαν τις 2 ρόδες μιας καινούργιας βαλίτσας (στο 2ο ταξίδι της) η aegean δεν δέχτηκε με τίποτα να την επιδιορθώσει. Ομοίως, όταν σχίστηκε το φερμουαρ σε εξωτερική θήκη μιας υφασμάτινης βαλίτσας. Είπαν ότι δεν προβλέπεται στους όρους επισκευής... Στο συγκεκριμένο ταξίδι ταξίδευα business class αλλά δεν δέχτηκαν ούτε καν να την επιδιορθώσουν...
Γουατ;;Μήπως κανεις λαθος; Μπορεί και να εχω αλλαξει 40 βαλίτσες στα χρόνια που ταξιδευω, ποτε δε μου είπαν όχι, 10+ εταιρείες. Επισκευή ποτέ, πάντα καινούρια δινουν, επιτόπου στο αεροδρόμιο. Άσε που σε αφήνουν να κρατήσεις την παλιά.

Το ζητάς στο γκισέ lost and found στο αεροδρόμιο αφιξης;

paefstra

Member
Εμένα που μου χάλασαν τις 2 ρόδες μιας καινούργιας βαλίτσας (στο 2ο ταξίδι της) η aegean δεν δέχτηκε με τίποτα να την επιδιορθώσει. Ομοίως, όταν σχίστηκε το φερμουαρ σε εξωτερική θήκη μιας υφασμάτινης βαλίτσας. Είπαν ότι δεν προβλέπεται στους όρους επισκευής.
Πρεπει να πας στα lost and found πριν βγεις απο το αεροδρομιο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.401
Μέλη
40.033
Νεότερο μέλος
oremanekas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom