• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Π.Γ.Δ.Μ. Αεροδρόμιο Σκοπίων

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να πηγαίνει από Θεσσαλονίκη για Σκόπια, συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο μιας και είναι πάνω στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο χωρίς να χρειαστεί να "μπλέξω" με το κέντρο των Σκοπίων και θα βόλευε πολύ να πάει από εκεί πρώτα! Ξέρω γενικότερα ότι πάει ο Συμεωνίδης με την Rule Turs Θεσσαλονίκη - Σκόπια, αλλά δεν ξέρω αν περνάει από το αεροδρόμιο πριν πάει στον σταθμό των λεωφορείων. Πείτε μου αν γνωρίζει κάποιος, έστω αν πάει κάποια άλλη εταιρία που να πηγαίνει είτε στα Σκόπια είτε καθοδόν για Σερβία και να σταματάει εκεί, θα ήταν χρήσιμο πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ!
https://www.rome2rio.com/map/Thessaloníki/Skopje-Airport-SKP#r/Bus/s/0
Screenshot_20241001_175237_Chrome.jpg

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να πηγαίνει από Θεσσαλονίκη για Σκόπια, συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο μιας και είναι πάνω στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο χωρίς να χρειαστεί να "μπλέξω" με το κέντρο των Σκοπίων και θα βόλευε πολύ να πάει από εκεί πρώτα! Ξέρω γενικότερα ότι πάει ο Συμεωνίδης με την Rule Turs Θεσσαλονίκη - Σκόπια, αλλά δεν ξέρω αν περνάει από το αεροδρόμιο πριν πάει στον σταθμό των λεωφορείων. Πείτε μου αν γνωρίζει κάποιος, έστω αν πάει κάποια άλλη εταιρία που να πηγαίνει είτε στα Σκόπια είτε καθοδόν για Σερβία και να σταματάει εκεί, θα ήταν χρήσιμο πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ!
Όχι τελικά ήταν ο Simeonidis απέναντι από τα δικαστήρια.

geodimi10

Member
Ρώτησα την συγκεκριμένη εταιρία και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν σταματάνε.
Επομένως, για την ώρα ως μόνο μέσο μεταφοράς μένουμε με τον Συμεωνίδη και την τοπική εταιρία που συνεργάζεται και φυσικά δε σταματάνε στο αεροδρόμιο. Και επειδή το έχει μονοπώλιο στη συγκεκριμένη γραμμή οι τιμές τους είναι θα έλεγα τσιμπημένες.
Άρα, έμμεσα σε αναγκάζει όλο αυτό να πας με δικό σου μέσο!

Last edited:

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Καλησπέρα σας !! Σκοπεύουμε να πάμε οδικώς στο αεροδρομιο των Σκοπίων , να αφήσουμε το αυτοκίνητο σε παρκινγκ και να ταξιδέψουμε για Ισπανία. Το έχει κάνει κάποιος πρόσφατα με ταυτότητα? Δεδομένου ότι να μπεις στη ΠΓΔΜ μπορείς και με ταυτότητα ισχύει το ίδιο και να φύγεις αεροπορικώς?

thalia tsif

Member
Καλησπέρα σας !! Σκοπεύουμε να πάμε οδικώς στο αεροδρομιο των Σκοπίων , να αφήσουμε το αυτοκίνητο σε παρκινγκ και να ταξιδέψουμε για Ισπανία. Το έχει κάνει κάποιος πρόσφατα με ταυτότητα? Δεδομένου ότι να μπεις στη ΠΓΔΜ μπορείς και με ταυτότητα ισχύει το ίδιο και να φύγεις αεροπορικώς?
Το έχω κάνει εγώ. Με ταυτότητα φυσικά

thalia tsif

Member
Είναι φθηνότερο από το πάρκινγκ μπροστά στο αεροδρόμιο...
Εγω το ειχα αφήσει σε ενανπαρκινγκ στην πολη μεσα με 2ε την ημέρα..δεν θυμάμαι ποιο ηταν..και πηγα με μετρο στον αεροδρόμιο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.247
Μέλη
39.945
Νεότερο μέλος
Sofou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom