Αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Ζάγκρεμπ

Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Νέα αεροπορική σύνδεση με τα κράτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας για το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας από τα τέλη Απριλίου 2010,καθώς θα συνδεθεί για πρώτη φορά με το Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
Η Croatia Airlines κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην Ελλάδα και θα συνδέει την Αθήνα με το Ζάγκρεμπ τρείς φορές την εβδομάδα,κάθε Τρίτη,Πέμπτη και Σάββατο.
Αναχώρηση από Αθήνα στις 19.05με άφιξη στο Ζάγκρεμπ στις 20.05 τοπική ώρα,ενώ από Ζάγκρεμπ θα αναχωρεί στις 15.25.
Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Α-319 132 θέσεων.
Η Κροατία είναι το τρίτο κατά σειρά κράτος της πρώην Γιουγκοσλαβίας που συνδέεται αεροπορικώς με την Ελλάδα,μετά τη Σερβία και τη Σλοβενία(με την Adria για Λουμπλιάνα).
Μέσω Ζαγκρεμπ οι επιβάτες θα μπορούν να πετούν προς άλλα πανέμορφα μέρη της Κροατίας όπως το Ντουμπρόβνικ και το Σπλίτ.

(από ένθετο Ταξίδια της εφημ.Μακεδονία,στη σελ.για τα νέα των αεροπ.εταιρειών,06-12-09)
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ωραίο ακούγεται (αν και η ώρα είναι λίγο σκότωμα)!! Ελπίζω μόνο οι τιμές να μην είναι σαν κι αυτές των άλλων εταιριών για Λιουμπλιάνα και Βελιγράδι:roll: Τόσο κοντά μας οι χώρες αλλά ώρες ώρες σου βγαίνει πιο φτηνή μέχρι και η ΝΥ..
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισραήλ, Ειρηνικός
Επιτέλους, το περίμενα πώς και πώς αυτό το Ζάγκρεμπ! Αν και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Earth Citizen στο θέμα των τιμών, είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι πετά κανείς τόσο κοντά και πρέπει να σκάσει διακοσάρικο για πτήση μετ' επιστροφής..
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Καλό νέο. Θα προτιμούσα όμως να ήταν Dubrovnik, το οποίο είναι αρκετά πιο νότια. Έτσι θα εξυπηρετούσε πιο τουριστικούς προορισμούς+πιο ευκολη πρόσβαση σε Βοσνία. + θα με βόλευε να κάνω την περιβόητη διαδρομή με το τρένο, Dubrovnik-Sarajevo.
 

Glosoli

Member
Μηνύματα
403
Likes
314
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Οπα τέλειο αυτό Κροατια εχω παει μονο στα παράλια της Αδριατικης, Αν και ο φιλος κρεσο απο ζαγκρεπ μου ειπε πως δεν ειναι φτηνη εταιρεια αυτη.
 

Belladonna

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Ναι, οι τιμες ειναι συνηθως απαγορευτικές για Κροατία, ειδικά για μικρές πόλεις όπως το Σπλιτ. Πάντως από Ζαγκρεμπ για Σπλιτ πολύ καλή λύση είναι και το τρένο. Η νυχτερινή διαδρομή είναι πολύ ευχάριστη και οι κουκέτες αρκετά οικονομικές αν πρόκειται για 3 άτομα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.543
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom