Πολωνία Μετακινήσεις στην Πολωνία

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Παίδες καλησπέρα. Θελω να επισκεφτώ το Ζακοπανε, λόγω των therme και ειδικότερα το Chochołowskie Termy.Αξιζει να μείνω Chocholow(30' έξω από το Ζακοπανε) για 2 βραδυα (λόγω των Termy? Η' από Ζακοπανε συμφέρει με το λεωφορείο?
(Για όποιον εχει παει,παρακαλω την γνώμη του)
Σας ευχαριστώ
Πήγες τελικά; Αν ναι γράψε εντυπώσεις να δω τι θα κάνω και εγώ όταν πάω στο Ζακοπάνε. Κυρίως με ενδιαφέρει να ξέρω μεχρι τι ώρα το βράδυ είναι προσβάσιμα τα λουτρά για τους εξωτερικούς επισκέπτες.

georgi d

Member
PKP Intercity προσφέρει εκπτώσεις σε εισιτήρια για ταξίδια εντός Πολωνίας.

Η προσφορά ισχύει έως τις 28 Ιανουαρίου για ταξίδια από 2 Φεβρουαρίου μέχρι 27 Φεβρουαρίου με τρένα κατηγορίας IC και TLK, και από 2 Φεβρουαρίου μέχρι 7 Μαρτίου με τρένα κατηγορίας EIC και EIP (Pendolino).

Ισχύουν εκπτώσεις για ταξίδια σε όλα τα δρομολόγια στη 2η θέση για όλους τους επιβάτες.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στην ιστοσελίδα του μεταφορέα .

teoper

Member
Έκλεισα εισητηρια super promo από Olomouc για Κρακοβία αλλά έκανα λάθος ημερομηνία.Εχω στείλει email που τους λέω το λάθος μου.Εχω κάποια ελπίδα δα για αλλαγή.Θα ήθελα κάποια γνώμη.Ευχαριστω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έκλεισα εισητηρια super promo από Olomouc για Κρακοβία αλλά έκανα λάθος ημερομηνία.Εχω στείλει email που τους λέω το λάθος μου.Εχω κάποια ελπίδα δα για αλλαγή.Θα ήθελα κάποια γνώμη.Ευχαριστω.
Απο ποιο σαιτ αγόρασες τα εισιτήρια;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δες στο σαιτ τους Train tickets. Connection search engine for PKP - | PolishTrains πως μπορείς να ακυρώσεις ή να αλλάξεις τα εισιτήρια σας. Διάβασε τους όρους και κάτω έχει τις φόρμες για να κάνεις το αίτημα και ελπίζω με την αλλαγή να μην αλλάξει η τιμή που βρήκες.

georgi d

Member
https://www.intercity.pl/en/site/for-passengers/customer-service/contact/ το επίσημο σαιτ πρέπει να είναι αυτό. Το τελευταίο email είναι για τα διεθνή δρομολόγια.
Αλλαγές κάνουν στα super promo μόνο στα δρομολόγια που είναι μέσα στην Πολωνία. Για διεθνή δρομολόγια εδώ είναι διαφορετικά, μόνο εάν είστε τυχερή και καταλάβουν ότι ήταν απλώς ένα λάθος.
https://www.intercity.pl/en/site/for-passengers/buy-a-ticket/internet/faq1.html στο 30 γράφουν για το δικό σας εισιτήριο.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Last edited:

georgi d

Member

RegioJet: Εισιτήρια τρένου εντός Πολωνίας από 27 ζλότι
09/02/2026
Πρόσφατα, η τσεχική ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία RegioJet εισήλθε στην πολωνική αγορά και συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της εκεί. Τα εισιτήρια για τις νέες διαδρομές Βαρσοβία-Γκντανσκ και Βαρσοβία-Πόζναν ξεκινούν από μόλις 27 ζλότι (6 ευρώ) απλής μετάβασης.
Ημερομηνίες: Φεβρουάριος.
Κάντε κράτηση στο Regiojet.pl .
Παράδειγμα κράτησης
εισιτηρίων από Βαρσοβία προς Πόζναν για 27 ζλότι (6 ευρώ) απλή μετάβαση:

Παράδειγμα κράτησης εισιτηρίων από Βαρσοβία προς Γκντανσκ από 39 ζλότι (9 ευρώ) απλή μετάβαση:

Μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά μέσω της ιστοσελίδας RegioJet.pl .

Εάν δεν βρήκατε άκρη τότε κοιτάξτε και τις άλλες εταιρείες γιατί βλέπω 3 διαφορετικές εταιρείες κάνουν αυτό το δρομολόγιο(PKP, RegioJet, leoexpress).
Αγορά εισιτηρίων πιο οικονομικά βρίσκουμε από σαιτ της Τσεχίας.
Connections and tickets | ČD

Έκλεισα εισητηρια super promo από Olomouc για Κρακοβία
https://12go.asia/el/travel/olomouc...ults=2&direction=forward&vehclasses_tab=Train εδώ βλέπω καλές τιμές με 8 €

Leoexpress
Tickets και εδώ με 8 ευρώ.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.409
Μέλη
40.039
Νεότερο μέλος