Αεροπορικό ταξίδι με παιδιά (Ευρώπη) - Ερωτήσεις...

serenade

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κίνα
Θα ταξιδέψουμε για πρώτη φορά με τα παιδιά (προορισμός Μόναχο - Γερμανία) και έχω κάποιες ερωτήσεις:
  • Μπορώ να πάρω μαζί στη χειραποσκευή Depon σιρόπι παιδικό; Η συσκευασία είναι 150 ml.
  • Μπορώ να έχω μαζί μου στο αεροπλάνο μη συσκευασμένα τρόφιμα (όπως σάντουιτς, κεϊκ) που έχω φέρει από το σπίτι; (κλασσική ελληνίδα μάνα :icon_redface:)
Έχετε άλλα ΤIPS και συμβουλές για να είναι εύκολο και ασφαλές το ταξίδι με παιδιά στο εξωτερικό; (τα παιδιά είναι ηλικίας Δημοτικού).

varioAthens

Member
Θα ταξιδέψουμε για πρώτη φορά με τα παιδιά (προορισμός Μόναχο - Γερμανία) και έχω κάποιες ερωτήσεις:
  • Μπορώ να πάρω μαζί στη χειραποσκευή Depon σιρόπι παιδικό; Η συσκευασία είναι 150 ml.
  • Μπορώ να έχω μαζί μου στο αεροπλάνο μη συσκευασμένα τρόφιμα (όπως σάντουιτς, κεϊκ) που έχω φέρει από το σπίτι; (κλασσική ελληνίδα μάνα :icon_redface:)
Έχετε άλλα ΤIPS και συμβουλές για να είναι εύκολο και ασφαλές το ταξίδι με παιδιά στο εξωτερικό; (τα παιδιά είναι ηλικίας Δημοτικού).
Κανονικα τα υγρα στην χειραποσκευη δεν πρεπει να υπερβαινουν τα 100ml ανα συσκευασια και 1lt στο συνολο. Πιθανως επειδη προκειται για φαρμακο να μην εμπιπτει στον κανονισμο αυτο αλλα γιατι δε το αδειαζεις σε μικροτερο μπουκαλακι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο;
Τα τροφιμα δεν πειραζει να μην ειναι συσκευασμένα αρκει να ειναι στερεα, δηλαδη μην ξεχαστεις και παρεις κανεναν χυμο μαζι.

paefstra

Member

• Το βαζεις στη βαλιτσα.
    Αν και μπορεις να δωσεις κομμενο ντεπον απλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.209
Μέλη
39.922
Νεότερο μέλος
motosako

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom