Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

duty_free

Member
Μηνύματα
879
Likes
2.968
Λοιπόν, ανοίγω υπόνομο (που ελεγε κι ο Ν.Τ.) και βαράω μπουρού (που ξανα ελεγε κι ο Ν.Τ.) εις όλους υμας. Μού (κατ’αρχας) φανηκε σούπερ ντούπερ που λετε κι εσεις τα νειάτα. Κατόπιν διαβασα για Πέραμα (Μεγαρίδος) Φανερωμένη (δηλαδη την αλληνε πλευρά – πόσο ασχετοι οι αθηναίοι!) και κρίτζαρα που λεει κι ο έγγονας. Εν συνεχεια, ειδον φωτος με φέρρυ που χρησιμοποιούνται μόνον στην γραμμη Πέραμα (Πειραιως) - Παλούκια · ήτοι στο σωστο μερος (ενθα η ναυμαχια) και ρέφαρα που ελεγε ενας μπαρμπας μου κατα την προηγουμενη χιλιετία. Τέλος πάντων, νομιζω οτι προκειται για ιδιαίτερη εκδήλωση αλλά μαλλον (τί μάλλον; Κάργα!) ολιγον ελιτιστικη. Τον εμένα ως πλεμπαίο, μου είπον: ίσα πιό πέρα ρε λούστρο που θελεις και ειδικα χαπενινγκς. Υμείς όλο και κατι θα καταφέρετε! Σας το ευχομαι ολοψύχως.


Θένκ μι λέηζερ, λέγω!

σαλαμίς.jpg
 

Sugar

Member
Μηνύματα
186
Likes
111
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Απ' άκρη σ' άκρη
Η παράσταση πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστή αλλά εδώ κι ένα μήνα που το είδα ήταν sold out. Επίσης μοναδική είναι και η εξής Μυστήριο 115 Μεγάλα και μικρά πλοία | 2023 ΕΛΕVΣΙΣ (2023eleusis.eu)
Πήγα στην παράσταση της Ελευθερίας Ντεκώ τον προηγούμενο μήνα εκεί στο νεκροταφείο πλοίων και μόνο το σκηνικό ήταν από μόνο του μοναδικό!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.784
Likes
40.184
ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΦΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το 2019 η ψηφιακή συλλογή του Αρχείου Καβάφη έγινε διαθέσιμη ελεύθερα στο κοινό. Σήμερα, το Ίδρυμα Ωνάση εγκαινιάζει έναν νέο, μόνιμο χώρο για το Αρχείο Καβάφη, στην οδό Φρυνίχου 16Β, στην Πλάκα, ανοικτό σε κοινό και μελετητές.
Το Αρχείο Καβάφη φιλοξενεί το λογοτεχνικό και το προσωπικό αρχείο του ποιητή, 966 βιβλία από τη βιβλιοθήκη του, αλλά και μια συλλογή τεκμηρίων και έργων τέχνης με αναφορές στον Καβάφη.

Αρχείο Καβάφη
Φρυνίχου 16B, Πλάκα, 10558
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο, 11:00-18:00
Είσοδος ελεύθερη.
 

vanda

Member
Μηνύματα
867
Likes
4.092
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βιετνάμ

vanda

Member
Μηνύματα
867
Likes
4.092
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βιετνάμ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.011
Μηνύματα
877.152
Μέλη
38.771
Νεότερο μέλος
poly_dfm

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom