Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

duty_free

Member
Μηνύματα
905
Likes
3.244
Λοιπόν, ανοίγω υπόνομο (που ελεγε κι ο Ν.Τ.) και βαράω μπουρού (που ξανα ελεγε κι ο Ν.Τ.) εις όλους υμας. Μού (κατ’αρχας) φανηκε σούπερ ντούπερ που λετε κι εσεις τα νειάτα. Κατόπιν διαβασα για Πέραμα (Μεγαρίδος) Φανερωμένη (δηλαδη την αλληνε πλευρά – πόσο ασχετοι οι αθηναίοι!) και κρίτζαρα που λεει κι ο έγγονας. Εν συνεχεια, ειδον φωτος με φέρρυ που χρησιμοποιούνται μόνον στην γραμμη Πέραμα (Πειραιως) - Παλούκια · ήτοι στο σωστο μερος (ενθα η ναυμαχια) και ρέφαρα που ελεγε ενας μπαρμπας μου κατα την προηγουμενη χιλιετία. Τέλος πάντων, νομιζω οτι προκειται για ιδιαίτερη εκδήλωση αλλά μαλλον (τί μάλλον; Κάργα!) ολιγον ελιτιστικη. Τον εμένα ως πλεμπαίο, μου είπον: ίσα πιό πέρα ρε λούστρο που θελεις και ειδικα χαπενινγκς. Υμείς όλο και κατι θα καταφέρετε! Σας το ευχομαι ολοψύχως.


Θένκ μι λέηζερ, λέγω!

σαλαμίς.jpg
 

Sugar

Member
Μηνύματα
206
Likes
126
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Η παράσταση πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστή αλλά εδώ κι ένα μήνα που το είδα ήταν sold out. Επίσης μοναδική είναι και η εξής Μυστήριο 115 Μεγάλα και μικρά πλοία | 2023 ΕΛΕVΣΙΣ (2023eleusis.eu)
Πήγα στην παράσταση της Ελευθερίας Ντεκώ τον προηγούμενο μήνα εκεί στο νεκροταφείο πλοίων και μόνο το σκηνικό ήταν από μόνο του μοναδικό!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.063
Likes
41.263
ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΦΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το 2019 η ψηφιακή συλλογή του Αρχείου Καβάφη έγινε διαθέσιμη ελεύθερα στο κοινό. Σήμερα, το Ίδρυμα Ωνάση εγκαινιάζει έναν νέο, μόνιμο χώρο για το Αρχείο Καβάφη, στην οδό Φρυνίχου 16Β, στην Πλάκα, ανοικτό σε κοινό και μελετητές.
Το Αρχείο Καβάφη φιλοξενεί το λογοτεχνικό και το προσωπικό αρχείο του ποιητή, 966 βιβλία από τη βιβλιοθήκη του, αλλά και μια συλλογή τεκμηρίων και έργων τέχνης με αναφορές στον Καβάφη.

Αρχείο Καβάφη
Φρυνίχου 16B, Πλάκα, 10558
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο, 11:00-18:00
Είσοδος ελεύθερη.
 

vanda

Member
Μηνύματα
888
Likes
4.275
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή

vanda

Member
Μηνύματα
888
Likes
4.275
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.231
Μηνύματα
884.388
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom