Εντυπωσεις Θανο?Έχω κλείσει να δω τον Φαουστ σε λίγες μέρες. Είχα ακούσει εξαιρετικά σχόλια πέρσι.
Επί τη ευκαιρία, να πω εδώ ότι σε όλες τις παραστάσεις του Εθνικού ισχύει είσοδος 14 ευρώ τις Παρασκευές

Τώρα είδα το μνμ σου, 31 Οκτωβρίου αυτή την Παρασκευη θα πάωΕντυπωσεις Θανο?
Πρωτη φορα δεν θα ξεκινησω σεζον με Λιβαθηνο γιατι δεν βλεπω πια ελληνικο εργο.Εκκινηση της θεατρικης σαιζον με «Τριτο Στεφανι» στο Θεατρο Τεχνης Κάρολος Κουν σε σκηνοθεσια Λιβαθινου. Αν και δεν συνηθιζω να βλεπω έργα που εχω ξαναδει ας οψεται που κυνηγουσα να δω δουλεια του Λιβαθινου και εκανα πολυ καλα γιατι ηταν πολυ καλη παρασταση με εξαιρετικες ερμηνειες και σκηνοθεσια. Συστηνεται!
View attachment 513804
Συμφωνώ, πολύ καλή παράσταση. Είχε προς το τέλος ίσως λίγο κάποιες υπερβολικές κραυγές της Εκάβης, συνολικά όμως υπερτερούν τα θετικά στοιχεία. Μιλώντας γ θεατρικές μεταφορές μυθιστορηματων, πολύ απογοητευτικη μου φάνηκε πριν λίγες βδομάδες η Χαμενη Ανοιξη.Εκκινηση της θεατρικης σαιζον με «Τριτο Στεφανι» στο Θεατρο Τεχνης Κάρολος Κουν σε σκηνοθεσια Λιβαθινου. Αν και δεν συνηθιζω να βλεπω έργα που εχω ξαναδει ας οψεται που κυνηγουσα να δω δουλεια του Λιβαθινου και εκανα πολυ καλα γιατι ηταν πολυ καλη παρασταση με εξαιρετικες ερμηνειες και σκηνοθεσια. Συστηνεται!
View attachment 513804
Πρωτη φορα δεν θα ξεκινησω σεζον με Λιβαθηνο γιατι δεν βλεπω πια ελληνικο εργο.
Θα ξεκινησω με Λυρικη και Μεγαρο αλλα ξερω οτι δεν θα ρωτησει κανεις αποψη

........
........

Α εγω θα ηθελα!Πρωτη φορα δεν θα ξεκινησω σεζον με Λιβαθηνο γιατι δεν βλεπω πια ελληνικο εργο.
Θα ξεκινησω με Λυρικη και Μεγαρο αλλα ξερω οτι δεν θα ρωτησει κανεις αποψη