Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Είδα την παραστάση "ο εχθρός του λαού" και την βρήκα εξαιρετική. Πολυ καλες ερμηνείες, ωραία σκηνοθεσία, αλληλεπιδραση με το κοινό. Ο δεκαλεπτος λογος του Κωνσταντίνου Μπιμπή προς τους συμπολιτες του το αποκορύφωμα και η αφορμή για προβληματισμο.
Ο δεκαλεπτος λογος ηταν συγκλονιστικος, τρομερη παρασταση! Στην αρχη που πηγα νομιζα οτι θα ηταν βαρυ, αλλά αποδειχτηκε εξαιρετικό.

varioAthens

Member
Ειδα το "Τελος του Παιχνιδιου" του Μπεκετ. Περιμενα πολυ καιρο να δω αυτο το εργο, καθως δεν ανεβαινει συχνα. Καταπληκτικοι ηθοποιοι, ωραια σκηνοθεσια. Περιεργο αισθημα στο τελος γιατι δεν υπαρχει καθαρση.
Παρα παρα πολυ εκνευριστικο το οτι η αφισα γραφει "μαυρη κωμωδια" ενω ειναι κυριολεκτικα τραγικο εργο, δηλαδη ποσο γελας στο "Περιμενοντας τον Γκοντο", στο ιδιο κλιμα ειναι. Υπηρχε κοινο που ηρθε για να γελασει με αποτελεσμα να χαχανιζουν σαν γιδια σε ακυρα σημεια γιατι να βγαλει τα λεφτα του το εισιτηριο, σου λενε "εδω γελαμε παιδια". Το κατεστρεψε το κοινο. Η αφισα πρεπει να εξαφανιστει.
Ειδα κι εγω χτες την παρασταση «Το Τελος του Παιχνιδιου» και σε ειχα ΟΛΗ την ωρα στο νου μου λογω των χαχανητων.
Εντυπωσεις: μου επεσε βαρια η παρασταση, ναι μεν πολλα και συμβολικα τα νοηματα-τροφη για σκεψη αλλα κατι δεν πηγε καλα για μενα… η σκηνοθεσια ισως; Δεν ξερω… Και γενικα δεν με λες και του mainstream θεατρου, φαντασου η πλειοψηφια του κοινου που ηρθε για το hype του Χρυσοστομου.

paefstra

Member
Ειδα κι εγω χτες την παρασταση «Το Τελος του Παιχνιδιου» και σε ειχα ΟΛΗ την ωρα στο νου μου λογω των χαχανητων.
Εντυπωσεις: μου επεσε βαρια η παρασταση, ναι μεν πολλα και συμβολικα τα νοηματα-τροφη για σκεψη αλλα κατι δεν πηγε καλα για μενα… η σκηνοθεσια ισως; Δεν ξερω… Και γενικα δεν με λες και του mainstream θεατρου, φαντασου η πλειοψηφια του κοινου που ηρθε για το hype του Χρυσοστομου.
Ο Μπεκετ εχει παρα πολυ δυσκολη αφηγηση, ουσιαστικα δυαλυει τη γλωσσα. Που να διαβασεις τον "Μολλόυ" που ειναι παραληρηματικος λογος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.032
Νεότερο μέλος
Dimitris.D

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom