Ryanair Ακυρώσεις πτήσεων από Ryanair

naki

Member
Μηνύματα
12
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ-Θιβέτ
Καλησπέρα σας ! Θύμα και γω των ακυρώσεων .. με το εξής μπέρδεμα ..-προγραμματισμένο ταξίδι για Φεβρουάριο του 2018 ...με ημ/νιες 15/2/18 Αθήνα -Ρώμη .. 17/2/18 Ρώμη - Μπωβέ Παρίσι ... με επιστροφή στις 20/2/2018 για Αθήνα ..μέσω Μπωβέ -Θεσ/νίκη .. Θεσ/νίκη -Αθήνα αργά το βράδυ - ..μου ακυρώνει την πτήση στις 20/2/2018 Μπωβέ - Θεσ/νίκη ..οπότε μένω με την σπαζοκεφαλιά .. μιας πτήσης στο κενό Θεσ/νικη -Αθήνα που δεν ξέρω πως να την βολέψω... ! Επικοινωνώ με το Chat .. και μετά από κάμποσες συνεννοήσεις -προσπάθειες κλπ αντιλαμβάνομαι ότι η μόνη λύση μου να επιστρέψω Αθήνα.. είναι μέσω Ρώμης αλλάζοντας αρχικά χωρίς χρέωση την πτήση μου .. Μπωβέ -Ρώμη αλλά στη συνέχεια να χρεωθώ μια νέα κράτηση Ρώμη -Αθήνα ! Γιατί η πτήση από Θεσ/νικη -Αθήνα ..δεν έχει ακυρωθεί.. δεν μπορούν να την αλλάξουν σε διεθνή....είναι domestic flight ..επίσης δεν επιστρέφονται χρήματα στην περίπτωση όπου ...τα χρήματα της αλλαγής είναι περισσότερα απ αυτά της αρχικής κράτησης -δεν συμφέρει ..κάνεις καινούργια- ..ένα απίστευτο μπουρδούκλωμα ..στα όρια της παράνοιας !

Τέλος το μόνο "παρήγορο" σ όλη αυτή την περιπέτεια ... τα εκπτωτικά κουπόνια -άλλη μια πονεμένη ιστορία - που διαθέτει σε μας τους πικραμένους ...-που δεν ξέρω εάν επωφελούμαι - .. με την κρυφή ελπίδα να μην προκύψει άλλη ακύρωση ..γιατί στο τέλος μάλλον θα ακυρώσω όλο το ταξίδι !

Υ/Γ Αυτό που αντιλαμβάνομαι σχετικά με τις ακυρώσεις της Ryanair ...μάλλον έχει να κάνει όχι με τις άδειες των πιλότων..κλπ ..αλλά με διάφορα που αφορούν συμβάσεις της με την Fraport ! Εξ ου και όλες αυτές οι επιλεκτικές ακυρώσεις ! Μια ματιά παρακαλώ στον παρακάτω σύνδεσμο ..και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του !
hania.news/2017/07/01/πυρά-ryanair-για-τη-σύμβαση-του-ελ-βενιζέλο/
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Υ/Γ Αυτό που αντιλαμβάνομαι σχετικά με τις ακυρώσεις της Ryanair ...μάλλον έχει να κάνει όχι με τις άδειες των πιλότων..κλπ ..αλλά με διάφορα που αφορούν συμβάσεις της με την Fraport ! Εξ ου και όλες αυτές οι επιλεκτικές ακυρώσεις !
Γιατι η fraport διαχειριζεται ολα τα αεροδρομια απο τα οποια υπαρχουν ακυρωσεις...

Οσο για το κουπονι, το δικαιουστε και ειναι αξιας 40 ευρω. Μ αυτο μπορειτε να κλεισετε την πτηση απο ρωμη για αθηνα. Αν δεν ταξιδεψετε απο θεσσαλονικη για αθηνα μπορειτε να ζητησετε πισω τους φορους.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Καλησπέρα σας ! Θύμα και γω των ακυρώσεων .. με το εξής μπέρδεμα ..-προγραμματισμένο ταξίδι για Φεβρουάριο του 2018 ...με ημ/νιες 15/2/18 Αθήνα -Ρώμη .. 17/2/18 Ρώμη - Μπωβέ Παρίσι ... με επιστροφή στις 20/2/2018 για Αθήνα ..μέσω Μπωβέ -Θεσ/νίκη .. Θεσ/νίκη -Αθήνα αργά το βράδυ - ..μου ακυρώνει την πτήση στις 20/2/2018 Μπωβέ - Θεσ/νίκη ..οπότε μένω με την σπαζοκεφαλιά .. μιας πτήσης στο κενό Θεσ/νικη -Αθήνα που δεν ξέρω πως να την βολέψω... ! Επικοινωνώ με το Chat .. και μετά από κάμποσες συνεννοήσεις -προσπάθειες κλπ αντιλαμβάνομαι ότι η μόνη λύση μου να επιστρέψω Αθήνα.. είναι μέσω Ρώμης αλλάζοντας αρχικά χωρίς χρέωση την πτήση μου ..
Είναι υποχρέωση της εταιρείας να σου κλείσει πτήση που να σε πηγαίνει στον τελικό προορισμό, τη Θεσσαλονίκη, ακόμα και μέσω άλλης εταιρείας.
 

alice~

Member
Μηνύματα
715
Likes
1.168
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
To σχόλιο "άγνωστη" έχει να κάνει με το πόσο άκυρο είναι το συγκεκριμένο δρομολόγιο τη συγκεκριμένη εποχή υπό αυτές τις συνθήκες της εταιρείας... για όσους κατάλαβαν και για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Την επόμενη φορά θα ρωτήσω στο φόρουμ για να κανονίσω το προγραμμα μου και για το πού θα είναι οι υποχρεώσεις μου και ποτε. Τέλος πάντων.

Μια χαρά είναι το Πόζναν! Φέρε μας και καμιά μπύρα Lech & Książęce που έχω να πιώ από τον Αύγουστο!!!!
Όσες θέλετε :p :p
Το εκπτωτικό κουπόνι δεν το έχω λάβει ακόμα,φαντάζομαι θα έρθει κάποια στιγμή,ετσι;
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.394
Likes
14.334
Να δούμε πόσο θα περιμένουμε για να εμφανισθεί κάποιος στον οποίο δέχθηκε η εταιρεία να πληρώσει πτήση μέσω άλλης αεροπορικής.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Την επόμενη φορά θα ρωτήσω στο φόρουμ για να κανονίσω το προγραμμα μου και για το πού θα είναι οι υποχρεώσεις μου και ποτε. Τέλος πάντων.
Καλά κλείσε εσύ για το άγνωστο Πόζναν σε ένα δρομολόγιο που ακόμα δεν έχει αρχίσει επειδή έχεις υποχρεώσεις (sic), αλλά μην ξαναμπείς σε 3 μήνες να κλαψουρίζεις ότι η FR σου ακύρωσε την πτήση όπως την πρώτη φορά. Ενημερώθηκες, προειδοποιήθηκες, πάμε παρακάτω.
 

bl4ckwar

Member
Μηνύματα
274
Likes
82
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Το κουπονι λειτουργει ή απο 1 οκτωβριου; επισης αν το κανω redeem και γυρισω πισω σελιδα να αλλαξω κατι, θα μπορω να το κανω redeem ξανα;
 

xristos9298

Member
Μηνύματα
5
Likes
9
Το κουπονι λειτουργει ή απο 1 οκτωβριου; επισης αν το κανω redeem και γυρισω πισω σελιδα να αλλαξω κατι, θα μπορω να το κανω redeem ξανα;
Με το κουπόνι μπορείς να κλείσεις και σήμερα εισιτήριο (εγώ έκλεισα προχθές) για ταξίδια απο 1/10/17- 20/03/18.
Εγώ πριν κλείσω το τελικό εισιτήριο έκανα 3-4 δοκιμές και το εξαργύρωσα σε όλες τις δοκιμές, μέχρι που έκλεισα και το τελικό εισιτήριο και δέχτηκε κανονικά το κουπόνι
 

bl4ckwar

Member
Μηνύματα
274
Likes
82
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
για επιβεβαιωση , δν το δοκιμασα, ισχυει οτι αφαιρει και απο τους μη δικαιουχους τα 80 ευρω και οχι μονο απο τον δικαιουχο? εφοσον βαλω στην κρατηση και αυτον
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Μετά από την συμβουλή του jimp επικοινώνησα μαζί τους μέσω chat και μπορώ να πω ότι εξεπλάγην με την πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Καταρχάς λόγω του ότι δεν το έχω με τα Αγγλικά τους έγραφα μέσω google translate και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Μου αλλάξανε την πτήση της επιστροφής αμέσως σε ημέρα και ώρα που τους είπα παρότι ζήτησα να μεταφερθώ από Τετάρτη σε Κυριακή και ήταν διατεθειμένοι να μου αλλάξουν και την πτήση της μετάβασης,την πτήση δηλαδή που δεν ακυρώθηκε.
Ξαναβγάλανε προσφορές πάλι σήμερα παρεμπιπτόντως αλλά δεν αναφέρει πότε λήγουν.
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.881
Likes
26.797
Η Ryanair αντιμετωπίζει νομικές κατηγορίες από τον ρυθμιστικό φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα των αερομεταφορών, για «συστηματική παραπληροφόρηση των επιβατών». Πιο συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ην. Βασιλείου έκρινε ότι η Ryanair αποτυγχάνει να ενημερώσει τους επιβάτες ότι, σε περίπτωση ακύρωσης πτήσεων, νομικά έχουν το δικαίωμα να τοποθετηθούν σε εναλλακτικές πτήσεις οποιουδήποτε αερομεταφορέα, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι η Ryanair.
Η συνέχεια http://www.tornosnews.gr/permalink/27057.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.061
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom