• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γαλλία Γερμανία Αλσατία Μέλανας Δρυμός

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα σε ολους. Ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα απλα για μια ερωτησουλα. Πως θα μπορουσα ομως να μοιραζα μερικες μερες (8 ή το πολυ 10) σε Χαιδελβεργη,Μπαντεν-Μπαντεν και Στρασβουργο?Ειναι πολλες,ειναι λιγες,δεν ξερω?
Για μεσα Αυγουστου σκεφτομαι και ειμαι πολυ μπερδεμενος γιατι δεν ξερω ακομα που θα παμε διακοπες οικογενειακως ειτε Ελλαδα,ειτε εξωτερικο.
Το οικονομικο ειναι το πρωτο που με απασχολει.Ξεκινω απο εκει.
Καποια γνωμη για το παραπανω?
θενξ εκ των προτερων...
3-2-4 περίπου και από εμένα. 4 Στρασβούργο αν πάτε και και Αλσατία, όπως λέει και η @LOULOUTGAL.

Τη Χαϊδελβέργη τη βλέπεις σε 2 μέρες, μαζί και με το κάστρο. Αν σας αρέσουν τα αυτοκίνητα / αεροπλάνα, θα έβαζα πάση θυσία και το Technik Museum Sinsheim στο κοντινό Sinsheim. Για όποιον είναι λάτρης, το συγκεκριμένο είναι άχαστο (το μοναδικό στον κόσμο με Concord και Tupolev, το Blue Flame, DeLorean, Testarossa, dragsters και δε συμμαζεύεται). :clap:

Kostass

Member
3-2-4 περίπου και από εμένα. 4 Στρασβούργο αν πάτε και και Αλσατία, όπως λέει και η @LOULOUTGAL.

Τη Χαϊδελβέργη τη βλέπεις σε 2 μέρες, μαζί και με το κάστρο. Αν σας αρέσουν τα αυτοκίνητα / αεροπλάνα, θα έβαζα πάση θυσία και το Technik Museum Sinsheim στο κοντινό Sinsheim. Για όποιον είναι λάτρης, το συγκεκριμένο είναι άχαστο (το μοναδικό στον κόσμο με Concord και Tupolev, το Blue Flame, DeLorean, Testarossa, dragsters και δε συμμαζεύεται). :clap:
Τέλεια, ευχαριστώ. Ωραία πρόταση.
Απλά τα παραπάνω που μου γράφεις είναι δηλαδή 10 μέρες(9 διανυκτερεύσεις);

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.028
Μέλη
39.746
Νεότερο μέλος