Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.052
Το Borgen το έβλεπα το 2011 στην τότε ΝΕΤ και πραγματικά με είχε εντυπωσιάσει. Έθιγε όντως πολλά κακώς κείμενα της πολιτικής ζωής της Δανίας, αλλά κ ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα. Προσωπικά όταν το έβλεπα ένιωθα πόσο πιο ώριμο (έστω και με τα κακώς του κείμενα) είναι το πολιτικό κ μιντιακο σκηνικό της συγκεκριμένης χώρας σε σχέση με το ελληνικό. Θα μου άρεσε να ξαναδώ τη σειρά μετά από 10+ χρόνια. Σε ποια πλατφόρμα υπάρχει?
Edit: Ένα επεισόδιο θυμάμαι να είχε γυριστεί στη Γροιλανδία. Απεναντίας τα πλάνα της Κοπεγχάγης ήταν υπέροχα και με έκαναν να θέλω να επισκεφθώ την πόλη, όπερ κ έκανα 1 χρόνο μετά...😉
Το ειχε στο Ertflix την περιοδο της κλεισουρας, δωρεαν.
 
Μηνύματα
626
Likes
2.873
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τις 2 πιο πολυσυζητητημένες σειρές της περιόδου.

To Ηouse of the Dragon (spinoff του GOT) για μένα είναι ένα αριστούργημα. Δεν το περίμενα ότι θα ακολουθήσει την επιτυχία του GoT αλλά μέχρι στιγμής το έχει ξεπεράσει. Ερμηνείες, σκηνικά, GCI, διάλογοι? Όλα καταπληκτικά με αποκορύφωμα την ερμηνεία του ηθοποιού που παίζει τον Viserys.

Το Rings of Power λόγω του legacy που είχε από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών αλλά και το budget, είχε δώσει πολύ μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν κατάφερε να κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Το είδα φυσικά πολύ εύκολα και μπορώ να πω ότι τα CGI και τα σκηνικά ήταν καταπληκτικά αλλά μέχρι εκεί. Ούτε η μουσική, ούτε η ιστορία ούτε οι επιλογές των ηθοποιών μπόρεσαν να καλύψουν το hype.
 

gkalla

Member
Μηνύματα
1.257
Likes
6.754
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ναι όντως κανείς δεν τα έχει αναφέρει. Περίεργο...🤔

Εχτές παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου του Rings of Power που εμένα μου φέρνει πιο πολύ στο Χόμπιτ καθώς είναι αρκετά "παιδικό" σε σχέση με τις ταινίες του Άρχοντα. Πάντως όπως λέει και ο @Δημήτρης X. βλέπετε εύκολα

To Ηouse of the Dragon θα κλείσει την επόμενη Κυριακή ο 1ος του κύκλος και θα περιμένω να τον δω όλο μαζί, οπότε δεν έχω ακόμη άποψη.
 

8avos

Member
Μηνύματα
657
Likes
6.606
Dahmer,στο Netflix!

Η αληθινή ιστορια ενος κανίβαλου,επιλεγοντας απ την γκει κοινοτητα τα θύματα του.Το πρωτο επεισοδιο ή πιλότος,ειναι οτι πιο δυνατο εχω δει,τοσα συναισθηματα ή αισθησεις που εχει ενεργοποιήσει,αξιζε την παρακολούθηση.

Οπως παντα τονίζει ενα σάπιο συστημα και εαν κατι δειχνει οτι εχει παει καλα απ την δεκαετια του ‘90 ,ειναι πως επιτελους ο κοσμος κολαει οχι τοσο ευκολα ταμπέλες οπως τοτε.
 

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.541
Likes
8.520
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Βλέπω κι εγώ το Dahmer και όντως είναι πολύ καλό με πολύ ενδιαφέρον. Θα επανέλθω αφού το ολοκληρώσω. Στο τέλος του 2ου επεισοδίου έχει ένα πραγματικό τηλεφώνημα που είναι σοκαριστικο. Σε γεμίζει με ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιαζονται και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν και ταυτόχρονα με απελπισία γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που από την αδιαφορία τους μπορεί να χάσεις τη ζωή σου. Πολύ εξοργιστικο το τηλεφώνημα.

Αν δεν θέλετε να δείτε τη σειρά υπάρχει το περιστατικό στο YouTube. Είχε ήδη προηγηθεί τηλεφώνημα και από την κόρη της γειτονισσας! Τα γελακια των αστυνομικών όταν καλούν για αναφορά στο τμήμα ασχολιαστα.

 

8avos

Member
Μηνύματα
657
Likes
6.606
Περα απ τις πράξεις του Dahmer,δεν στέκεται μονο σ αυτες ομως η σειρα.Ολο αυτο εγινε με ή υπο,την ανοχή κάποιων,την επίκριση κάποιων άλλων και την απαξίωση σε καποιες αλλες κοινωνικές ομαδες…

Σημερα ξεκινησα και το δευτερο σίζον «Barbaren II” για οποιον αρεσει η Γερμανικη γλωσσα και οι παραγωγές τους.Μετα την θριαμβευτική νικη στην πρωτη σαιζον επι των Ρωμαίων στα απάτητα δαση του Τευτοβούργιου Δρυμού,οι ηττημένοι περιμένοντας ενισχύσεις απ την Ρώμη ανασυντάσσονται για να ανακτήσουν το χαμένο γόητρο απ τους Βαρβάρους,κατατάσσοντας τους ως πρώτους εξεγειρομενους που νίκησαν την αυτοκρατορια.Καθηλωτικό!

7269D065-1955-421C-AB83-062D86AC5A1F.jpeg
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.322
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
The Ipcress File Ipcress File (TV Mini Series 2022– ) - IMDb
το ξεκινησα και κολησα. πολυ καλο κατασκοπευτικο στη περιοδο του ψυχρου πολεμου.
Αρκετά καλό και στο ύφος που μ' αρέσει, κατασκοπευτικό που διαδραματίζεται στα 60s, με αρκετά καλή πλοκή. Αν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό είναι οτι πηγαίνει λίγο γρήγορα ορισμένες φορές και μπερδεύει.

Black Bird, ένας ποδοσφαιρικός ήρωας του λυκείου, γιος ενός παρασημοφορημένου αστυνομικού και διακινητής ναρκωτικών, καταδικάζεται σε δεκαετή φυλάκιση σε μια φυλακή χαμηλής ασφάλειας. Εκεί θα του δοθεί η επιλογή μιας ζωής. Ή θα μείνει εκεί που είναι και θα εκτίσει ολόκληρη την ποινή χωρίς πιθανότητα αναστολής ή θα εισέλθει σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας για ψυχοπαθείς εγκληματίες, με σκοπό να γίνει φίλος με τον κατά συρροή δολοφόνο Larry Hall και να
Ολοκλήρωσα και το black bird που ήταν πολύ δυνατό, γυρισμένο κατά κύριο λόγο στη φυλακή, για όσους αρέσκονται σε τέτοιου τύπου σειρές & ταινίες, με ένα θέμα βέβαια που το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Αληθινή ιστορία, να το δείτε.
 

bandit650

Member
Μηνύματα
623
Likes
2.853
βγηκε ο 2ος κυκλος του Gangs of London. Δε το εχω δει ακομη . ελπιζω να ειναι καλο οσο και ο πρωτος κυκλος.
Ειδα το πρωτο επεισόδιο του The Endgame. Μου αρεσε και συνεχιζω με τα επομενα.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
βγηκε ο 2ος κυκλος του Gangs of London. Δε το εχω δει ακομη . ελπιζω να ειναι καλο οσο και ο πρωτος κυκλος.
Ειδα το πρωτο επεισόδιο του The Endgame. Μου αρεσε και συνεχιζω με τα επομενα.
Έχει ακυρωθεί η δεύτερη σεζόν του Endgame, απλά για να το ξέρεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom