Ιταλία Τορίνο με παιδιά

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εχω κλείσει ενα ταξίδι για Μαλπενσα, λόγω δελεαστικής τιμής για Ιούλιο. Θα εχουμε 3 διανυκτερεύσεις (3μιση γεμάτες ημέρες) στη διάθεσή μας. Σκεφτόμουν αρχικά για Κόμο και κάτι άλλο προς τα εκεί (π.χ. Λουγκάνο), αλλά έχει αρχίσει να με ψήνει η ιδέα του Τορίνο. Το Μιλάνο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχω πάει 2 φορές και να σας πω την αλήθεια δεν με τρελαίνει...Θα μετακινηθούμε μόνο με μέσα.
Παρακαλώ τη γνώμη σας...

paefstra

Member
Εχω κλείσει ενα ταξίδι για Μαλπενσα, λόγω δελεαστικής τιμής για Ιούλιο. Θα εχουμε 3 διανυκτερεύσεις (3μιση γεμάτες ημέρες) στη διάθεσή μας. Σκεφτόμουν αρχικά για Κόμο και κάτι άλλο προς τα εκεί (π.χ. Λουγκάνο), αλλά έχει αρχίσει να με ψήνει η ιδέα του Τορίνο. Το Μιλάνο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχω πάει 2 φορές και να σας πω την αλήθεια δεν με τρελαίνει...Θα μετακινηθούμε μόνο με μέσα.
Παρακαλώ τη γνώμη σας...
Ναι! Απο Μαλπενσα εχει flixbus κατ' ευθειαν για Τορινο. Λιγη προσοχη στις τιμες: η γραμμη ξεκιναει απο Μιλανο, κανει σταση Τορινο και μετα μπαινει Κυανη Ακτη Γαλλια. Επειδη τα αεροπορικα για Κυανη Ακτη ειναι πανακριβα το καλοκαιρι, φαινεται οτι πολλοι παιρνουν αυτη τη γραμμη και οι τιμες ακριβαινουν πολυ οσο πλησιαζει το ταξιδι, γι αυτο κλειστε νωρις.
Σιγουρα λιγοτερο κοσμο απο Κομο.
Αν θελετε βαλτε και τη Γενοβα που ειναι κοντα μια ημερησια.

osfialgia

Member
Παρακαλώ τη γνώμη σας...
Βόρειότερα του Μιλάνο έχει πολλά ωραία. Και το Κόμο είναι πολύ ωραίο και πολλά χωριά γύρω απο τις λίμνες.
Το Τορίνο είναι επίσης καλή επιλογή. Τώρα βέβαια δε ξέρω τι εννοείς δε σε τρελαίνει το Μιλάνο και τι περιμένεις να συναντήσει στο Τορίνο. Είναι ομορφότερο μάλλον λόγω τοπίου, μεγάλες πλατείες κλπ αλλά δε θα λεγα οτι είναι και τοσο διαφορετικό απο το Μιλάνο

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τώρα βέβαια δε ξέρω τι εννοείς δε σε τρελαίνει το Μιλάνο και τι περιμένεις να συναντήσει στο Τορίνο. Είναι ομορφότερο μάλλον λόγω τοπίου, μεγάλες πλατείες κλπ αλλά δε θα λεγα οτι είναι και τοσο διαφορετικό απο το Μιλάνο
Απλά στο Μιλάνο έχω πάει 2 φορές και δεν είναι πόλη που θα ήθελα να επισκεφτώ ξανά. Επίσης, διαβάζω ότι έχει ξεφύγει οικονομικά!
Το Τορίνο και στο ίδιο μήκος να κυμαίνεται, θα είναι καινούργιες εικόνες για εμάς. Θα του δώσω σίγουρα 2 βράδια.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Το Τορίνο για μένα είναι ένα διαμαντάκι. Είχα πάει παρόμοια εποχή (τέλος Ιουνίου) και είχα θεωρήσει τις θερμοκρασίες πολύ ανθρώπινες. Φλατ πόλη, περπατιεται πολύ εύκολα, όμορφες πλατείες και ακόμα ωραιότεροι περίπατοι και υπαίθρια μπαράκια στην παραποτάμια περιοχή.

Επιπλέον έχει μερικά εξαιρετικά μουσεία (είχα πάει στο Αιγυπτιακό, όπου μπορεί να βρει κανείς τη μεγαλύτερη συλλογή αιγυπτιακών αρχαιοτήτων εκτός Αιγύπτου και στο Μουσείο Κινηματογράφου).

Πολύ καλό φαγητό (και το λέει ένα άτομο που δεν έχει ιδιαίτερη αγάπη για την κουζίνα του ιταλικού Βορρά) και καλές τιμές για τα δεδομένα της περιοχής (βέβαια είχα πάει πριν 3.5 χρόνια και όλα έχουν πάρει την ανιούσα έκτοτε). Για συγκοινωνίες δε μπορώ να βοηθήσω επειδή εγώ είχα ταξιδέψει τότε με απευθείας πτήση από Αθήνα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.409
Μέλη
40.040
Νεότερο μέλος
Vagakon

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom