anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Είδαμε ένα επεισόδιο από το Revolution.ενώ λέω να δοκιμάσω και τα φρέσκα revolution + last resort.
Δεν αποφασίσαμε ακόμα αν θα δούμε και δεύτερο... :roll:
Είδαμε ένα επεισόδιο από το Revolution.ενώ λέω να δοκιμάσω και τα φρέσκα revolution + last resort.
Το Hart of Dixie το προτείνεις? Για μένα που έβλεπα One Tree Hill εδώ και 9 χρόνια πχ.και βλέπω Gossip Girl, θα το συνιστούσες?
ΥΓ:Να δεις το The Vampire Diaries...το χαβά μου εγώ!
![]()
πάλι μου έδωσες ιδέα!!το ξεκινάω άμεσα!!Accused
Αλλη μια αγγλική και όχι αμερικάνικη σειρά.
Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και παρουσιάζουν την ιστορία κάποιου ανθρώπου (διαφορετικός σε κάθε επεισόδιο), ο οποίος βρίσκεται κατηγορούμενος για κάποιο έγκλημα.
Είναι καλογυρισμένη, έχει καλές ερμηνείες και είναι του BBC.
Προς το παρόν έχουμε δει δύο επεισόδια από τα έξι του πρώτου κύκλου, αλλά μας φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.
Ήδη παίζεται και δεύτερος κύκλος.
Μην πάρει το μάτι σου σειρά που εμπλέκεται η δικαιοσύνη, αμέσως μέσα εσύ!!πάλι μου έδωσες ιδέα!!το ξεκινάω άμεσα!!!!
Χάλι μαύρο. Την προηγούμενη σεζόν την κόψαμε πριν τελειώσει. Είδαμε το πρώτο της φετινής μπας και άλλαξε κάτι. Και πράγματι άλλαξε. Εγινε ακόμα χειρότερο.καλα, ειδα το πρωτο επεισοδιο how i met your mother..κι εχω να δηλωσω οτι δεν βλεπεται πλεον η σειρα!!
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σειράΕίναι πολύ γλυκούλικο... Νομίζω πως θα σου αρέσει πολύ!! Και πιο πολύ απ'όλα θα σου αρέσει ο Wilson Bethel
Δες εδω περι τίνος πρόκειται...
Hart of Dixie | Series on the CW Network | Official Site

Καμιά καλή πρόταση πέραν των γνωστών Dexter,Big Bang Theory,Vampire Diaries κλπ?Σκεφτόμουν για Modern Family..:roll:

Έχω αφήσει 3 επεισόδια ακόμα, αλλά αυτή η σαιζόν πολύ μου αρέσει...Μαλιστα, τελος για φετος και ο Dexter, η n.1 αγαπημενη μου σειρα, μονο που σε αυτη τη σεζον δε με τρελανε και μαλιστα δε με τρελαινει που εχει και συνεχεια, 2013 η 8η σεζον! Αλλα θα μεινω πιστη και θα συνεχισω να το βλεπω... :xmas_mrgreen:
Ο πρώτος ναι, ο δεύτερος όμως δεν κατάφερε να με πείσει.και ο πρώτος κύκλος του Homeland πολύ αξιόλογος και διαφορετικός από τα συνηθισμένα...