Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Παει και το The Stranger, εγκρίνεται και απο μένα.. πάμε γι αλλο..
πάντως είναι σαφές το τέλος..

Εχω κανει μια λιστα σε word με τις σειρές αλλά και τις ταινίες που προτείνονται.. μιλάμε για 3-4 καραντίνες πραμα... αντε εχουμε και δουλειές..
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Μολις τελειωσα το Deutschland 83-86-89.
Τρεις σεζον, μια για καθε χρονολογια.
Δυο πρακτορες της Σταζι, μια θεια και ενας ανηψιος, εγκαθιστανται στην Δυτικη Γερμανια. Η σειρα παρακολουθει τα ιστορικα γεγονοτα παραλληλα με τα κατασκοπικα/οικογενειακα των ηρωων.
Εχει και αρκετα κωμικα στοιχεια. Πολλες ομως οι τρυπες στην υποθεση. Η πρωτη σεζον καλη, η δευτερη μετρια (το τραβηξαν 2 επεισοδια παραπανω που δεν χρειαζονταν) και η τριτη ψιλοαπαραδεκτη (η πλοκη εχει τοσα κενα πλεον που δεν βγαζει νοημα). Μαθαινεις πολλα παντως.
 

barkour

Member
Μηνύματα
1.169
Likes
5.219
Ταξίδι-Όνειρο
Υεμενη
Resident Alien ενας εξωγηινος ερχετε στη γη με σκοπο να την καταστρεψει αλλα οι ανθρωπινες ιστοριες που ζει τον κανουν να το ξανασκεφτεί. Διαλογοι με μαυρο χιουμορ αλλα και οι διαφοροι χαρακτηρες της σειρας ειναι πολυ δυνατοι - αλλοι κωμικοι ,αλλοι ευαίσθητοι και δραματικοι.
Δε ξερω , εμενα μου αρεσε πολυ ,κατι διαφορετικο
 

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Ξεκίνησα να βλέπω τη νέα μίνι σειρά 8 επεισοδίων "The Serpent"- Το ερπετό στο netflix και μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει.
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα εστιάζει στην εγκληματική δράση του αδίστακτου serial killer Σαρλ Σομπράζ, ο οποίος ήταν γνωστός και με το ψευδώνυμο «το Ερπετό» γιατί είχε την ικανότητα να ξεγλιστράει από τις Αρχές, αλλά και «Φονιάς των Μπικίνι», καθώς τα θύματα του ήταν δυτικοί τουρίστες που στη δεκαετία του ’70 έψαχναν τη νιρβάνα στη Νοτιοανατολική Ασία.
Ο Γαλλο-Αλγερινός Ταχάρ Ραχίμ (The Prophet, The Mauritanian) αγνώριστος στον πρωταγωνιστικό ρόλο αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το πόσο καλός ηθοποιός είναι.


Η σειρά που είναι παραγωγής του BBC είναι βασισμένη στα σοκαριστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Νοτιοανατολική Ασία κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70, όπου ο Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Βιετναμέζικης και Ινδικής καταγωγής, Σαρλ Σομπράζ, σκότωνε ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού από τον δυτικό κόσμο. Φέρεται ότι διέπραξε τουλάχιστον 12 δολοφονίες.

Από την Ινδία στο Νεπάλ, και από την Ταϊλάνδη στη Μπανγκόκ, ο Σομπράζ σκόρπιζε τον τρόμο, όμως πάντα κατάφερνε να έχει την προστασία υψηλά ιστάμενων προσώπων, παρίστανε τον έμπειρο πολύτιμων λίθων, και περνούσε μια πολυτελή ζωή, καθώς ποτέ οι αποδείξεις δεν ήταν αρκετές για να συλληφθεί. Σε ένα μάλιστα από τα ταξίδια του γνώρισε την Μαρί-Αντρέ Λεκλέρκ, μια πανέμορφη Καναδέζα που τον ερωτεύτηκε άνευ όρων. Η Μαρί έγινε συνεργός του και το τέλειο δόλωμα, αφού η φινετσάτη παρουσία της αποτελούσε το τέλειο άλλοθι για τα εγκληματικά του σχέδια.
Η εξαφάνιση δύο νεαρών Ολλανδών έφερε την υπόθεση στην Ολλανδική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης. Εκεί ένας νεαρός διπλωματικός ακόλουθος, ο Χέρμαν Κνίπενμπεργκ, αν και οι προϊστάμενοί του δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αποφάσισε να ξετυλίξει το νήμα αυτής της σκοτεινής υπόθεσης. Χάρη στις αγωνιώδεις προσπάθειες και τις επίμονες έρευνες του Κίπενμπεργκ, ο Σομπράζ μπήκε στη λίστα της Ιντερπόλ και τελικά μετά από πολύ κόπο συνελήφθη στην Ινδία. Παρόλα αυτά κατάφερε να αποφυλακιστεί, μέχρι που μια μοιραία κίνηση -η επιστροφή στο Νεπάλ που κι εκεί έχει διαπράξει μια σειρά από φόνους- τον οδήγησε στη φυλακή, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.
Μέσα από συνεχόμενα φλας μπακ, μεταφερόμαστε στις πιο κομβικές στιγμές της ιστορίας, ταξιδεύοντας στην Νοτιοανατολική Ασία στη δεκαετία των 70’s, γνωρίζουμε από μια άλλη οπτική την χίπικη κουλτούρα που απεχθανόταν το «Ερπετό» και διεισδύουμε στις πιο σκοτεινές πλευρές ενός εγκληματικού μυαλού.
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μία διόρθωση. Γίνεται ΜΕΓΑΛΟΣ χαμός. Ακόμα και αν δεν το έχω ολοκληρώσει!
Την ξεκίνησα επιτέλους κι είμαι στη μέση. Απανωτά τα χτυπήματα κι οι εξελίξεις, δεν ξέρεις από πού σου έρχονται..
@Borealis ετοιμάσου να σου λύσω τις απορίες:haha:
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Την ξεκίνησα επιτέλους κι είμαι στη μέση. Απανωτά τα χτυπήματα κι οι εξελίξεις, δεν ξέρεις από πού σου έρχονται..
@Borealis ετοιμάσου να σου λύσω τις απορίες:haha:
Θα πρέπει να γίνει η σειρά του μήνα, όπως έχουμε την ιστορία του μήνα, οι απορίες μου λύθηκαν αλλά αναγκάστηκα να ξαναδώ το τελευταίο επεισόδιο. Γενικά νομίζω ότι θα το καταλάβεις και εσύ καθώς θα ανακαλύπτεις ότι μένουν λίγα λεπτά για να λυθούν όλοι οι γρίφοι, ίσως όμως να είναι και αυτό μέρος της επιτυχίας του. Πάντως αν υπάρχει κάτι ανάλογο να προτείνει κανείς ας το κάνει καθώς προτιμώ εύπεπτα πράγματα αυτή την εποχή!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.676
Σεπτέμβριο και μετά. Πφφφ. Τότε θα είμαστε όλοι εμβολιασμενοι,θα τρέχουμε στις δουλειές μας, θα κάνουμε τα ταξίδια μας, θα τρώει όλη η οικογένεια στο ίδιο τραπέζι, θα έχουν ανοίξει τα πάντα χωρίς μάσκες, που χρόνος για σειρές. Λέμε τώρα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Ειναι 5ος και τελευταίος οποτε επιβάλλεται να το δεις αν εισαι φαν.. Εγω όμως μονο το 1ο ειδα..
 

barkour

Member
Μηνύματα
1.169
Likes
5.219
Ταξίδι-Όνειρο
Υεμενη
The Sinner Season 1 είναι ένα σφιχτοδεμένο ψυχολογικό θρίλερ οχτώ επεισοδίων που σε κρατά σε συνεχή αγωνία για την έκβασή του. Ίσως γιατί και από το παζλ, δεν λείπουν το "ποιος" η το "πώς", αλλά το πιο ιντριγκαδόρικο στοιχείο του: Ο λόγος.
Μεγάλο αβαντάζ της σειράς είναι η παρουσία της Jessica Biel στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τα ίχνη ανάμεσα στο τι γνωρίζει, το τι θυμάται, το τι νομίζει η ίδια ότι θυμάται, το τι είναι ψέμα, το τι της έχουν πει και το πότε ψεύδεται ήταν πολύ μπερδεμένα. Αναρωτιεσαι συνεχώς αν λέει αλήθεια ή ψέματα ή αν η αλήθεια της είναι στην πραγματικότητα ένα ψέμα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.170
Μηνύματα
882.789
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom