Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

varioAthens

Member
Αυτό το επεισόδιο που λες, το τελευταίο του 6ου κύκλου από το walking dead (πολύ μέτρια σειρά , την παράτησα πιο μετά) και το 2ο επεισοδίου του 2ου κύκλου από το last of us που παίχτηκε πρόσφατα δεν παίζει να τα ξεχάσω ποτέ... Σοκ σε φάση ψυχολογικών μετά 🤣
Ισχυει! Για μενα και το επεισοδιο 7 season 2 ηταν σοκ! 9,3 στο IMDb οχι τυχαια

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Last edited:

varioAthens

Member
Πωωωω τι Plot twist ήταν αυτό; Ανατρίχιασα από την κορφή ως τα νύχια!
Ειδες;;
Το καλο ειναι οτι παρα αυτο το σοκ δεν υπαρχει «κοιλια» στους επομενους κυκλους, παραμενει αμειωτο το ενδιαφερον!

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία, Καναδάς, Η.Π.Α
Σίγουρα θα γελάσετε, όσοι το διαβάσετε, ίσως και να με κοροιδεψετε. Δεν είχα δει ποτέ μου Game of Thrones. Για την ακρίβεια, το κορόιδευα κιόλας. "Σιγά μη χάσω το χρόνο μου για να δω αυτό το πράγμα" έλεγα.
Ε, τις τελευταίες 3 εβδομάδες, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αφού ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις μου, περνάω το χρόνο μου παρέα με τους Lanister, τους Stark και όλο το Γουστερος.
Τελικά, δεν ήμουν εγώ η "έξυπνη" και όλος ο πλανήτης "χαζός" που έχει πάθει σοκ με αυτή τη σειρά!!!!!

annoula

Member
Σίγουρα θα γελάσετε, όσοι το διαβάσετε, ίσως και να με κοροιδεψετε. Δεν είχα δει ποτέ μου Game of Thrones. Για την ακρίβεια, το κορόιδευα κιόλας. "Σιγά μη χάσω το χρόνο μου για να δω αυτό το πράγμα" έλεγα.
Ε, τις τελευταίες 3 εβδομάδες, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αφού ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις μου, περνάω το χρόνο μου παρέα με τους Lanister, τους Stark και όλο το Γουστερος.
Τελικά, δεν ήμουν εγώ η "έξυπνη" και όλος ο πλανήτης "χαζός" που έχει πάθει σοκ με αυτή τη σειρά!!!!!
Μετά το got δεν μπορώ να δω αλλη αμερικανική σειρά, μου φαίνονται όλα βαρετά, ακόμα και σειρές για τις οποίες έχω ακούσει παιάνες, τις βαριέμαι στο 2ο επεισόδιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.037
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom