Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Φανταστικο.
Μια που ειμαστε στο ertflix οι θεατροφιλοι δεν πρεπει να χασουν στα αρχεια τον "Συμβολαιογραφο".

Δεν ειναι τηλοπτικη σειρα, ειναι θεατρικη παρασταση 20 ωρων με θεατρικη σκηνοθεσια, θετρικες ερμηνειες. Ακουγα χρονια τι ταλενταρα θεατρικη ηταν ο Σταθης Ψαλτης σ αυτη τη σειρα και ηταν ευκαιρια να το δω με τα ματια μου. Νταξει τον Διαμαντοπουλο τον ειχα δει και σε ταινιες. Υπομονη στο ασπρομαυρο.
Τί μου θύμισες τώρα, τον σιόρ Τάπα!!! Τον έβλεπα ως παιδάκι με τους γονείς μου στην τότε ασπρόμαυρη τηλεόρασή μας. Θυμάμαι πάντως πως η μουσική της σειράς, την οποία παρεμπιπτόντως είχε γράψει ο Γιάννης Ζουγανέλης (!!!!) με φόβιζε ως παιδάκι (λίγο θριλερική)!
Διαμαντόπουλος και Ψάλτης πραγματικά κέντησαν στους ρόλους τους!!!! Κρίμα που δεν είδαμε στη συνέχεια τον Ψάλτη σε περισσότερους αντίστοιχους ρόλους. Ταλεντάρα που μάλλον χαραμίσθηκε! Και μια κουτσομπολίστικη λεπτομέρεια: Στη σειρά αυτή πλέχτηκε το ειδύλλιο Γιάννη Φέρτη- Μιμής Ντενίση:bleh: Και εννοείται όποιος δεν έχει δει ποτέ τη σειρά, να τη δει!

Last edited:

varioAthens

Member
Τί μου θύμισες τώρα, τον σιόρ Τάπα!!! Τον έβλεπα ως παιδάκι με τους γονείς μου στην τότε ασπρόμαυρη τηλεόρασή μας. Θυμάμαι πάντως πως η μουσική της σειράς, την οποία παρεμπιπτόντως είχε γράψει ο Γιάννης Ζουγανέλης (!!!!) με φόβιζε ως παιδάκι (λίγο θριλερική)!
Διαμαντόπουλος και Ψάλτης πραγματικά κέντησαν πραγματικά!!!! Κρίμα που δεν είδαμε στη συνέχεια τον Ψάλτη σε περισσότερους αντίστοιχους ρόλους. Ταλεντάρα που μάλλον χαραμίσθηκε! Και μια κουτσομπολίστικη λεπτομέρεια: Στη σειρά αυτή πλέχτηκε το ειδύλλιο Γιάννη Φέρτη- Μιμής Ντενίση:bleh: Και εννοείται όποιος δεν την έχει δει ποτέ, να τη δει!
Φανταζομαι εβλεπες και «Θεατρο της Δευτερας»!;

iAkis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
το the agency τι φάσι ειναι? καλο?
Καλό είναι. Δεν έχει πιστολίδι και πολύ τρέξιμο (σε λίγα σημεία μόνο). Μας δείχνει περισσότερο όσα γίνονται πίσω από το πεδίο της μάχης. Καλοφτιαγμένο είναι, δε θα χάσεις τον χρόνο σου.

paefstra

Member
Τί μου θύμισες τώρα, τον σιόρ Τάπα!!! Τον έβλεπα ως παιδάκι με τους γονείς μου στην τότε ασπρόμαυρη τηλεόρασή μας. Θυμάμαι πάντως πως η μουσική της σειράς, την οποία παρεμπιπτόντως είχε γράψει ο Γιάννης Ζουγανέλης (!!!!) με φόβιζε ως παιδάκι (λίγο θριλερι
Διαμαντόπουλος και Ψάλτης πραγματικά κέντησαν στους ρόλους τους!!!! Κρίμα που δεν είδαμε στη συνέχεια τον Ψάλτη σε περισσότερους αντίστοιχους ρόλους. Ταλεντάρα που μάλλον χαραμίσθηκε! Και μια κουτσομπολίστικη λεπτομέρεια: Στη σειρά αυτή πλέχτηκε το ειδύλλιο Γιάννη Φέρτη- Μιμής Ντενίση:bleh: Και εννοείται όποιος δεν έχει δει ποτέ τη σειρά, να τη δει!
Μου εχουν μεινει ακομη 3 επεισοδια. Θριλερικος κι ο φωτισμος, μονο με κερια για λογους ρεαλισμου κι αν σας αρεσει.
Ρε σεις αυτος ο ρομαντισμος της εποχης, με τελειως θεατρικους και εντελως αντιτηλεοπτικους κανονες, κυριως στην υποκριτικη, ειναι συγκινητικος. Μην ξεχναμε οτι δεν ηταν αρχαιες εποχες και ο κινηματογραφος ειχε ηδη τους κανονες του.
Ουτε καν ως σινεμα μοιαζει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.804
Νεότερο μέλος
timo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα