Ολλανδία Αμστερνταμ χριστουγεννα 2012-πληροφοριες

NENITSAKI

Member
Μηνύματα
51
Likes
54
Χιόνι στο Άμστερνταμ είναι σπάνιο. Εγώ θα τονίσω για άλλη μια φορά πως το ποδήλατο στην Ολλανδία είναι απόλαυση στην επαρχία και στα μικρά χωριά αλλά στο Άμστερνταμ είναι λίγο εφιάλτης. Εκατοντάδες τουρίστες που κάνουν πρώτη φορά ποδήλατο στη ζωή τους και πηγαίνουν ζιγκ ζαγκ, Ολλανδοί που τρέχουν με 100 με τα ποδήλατα, πολλοί πεζοί, γραμμές του τραμ, διαδικασία κλειδώματος και κρύο, αέρας. Είναι τόσο εύκολη η μετακίνηση με τραμ και τα πόδια ή το hop in-hop off πλοιάριο που είναι κρίμα η ταλαιπωρία. Αν έχει κάποιος πολλές μέρες στο Άμστερνταμ και πιστεύει πως οπωσδήποτε πρέπει να κάνει ποδήλατο ας νοικιάσει μια μέρα ώστε να περάσει απέναντι με το καραβάκι δίπλα στον σταθμό του τραίνου και να κινήσει προς τα βόρεια μέσα σε ωραία λιβάδια (οι διαδρομές είναι σηματοδοτημένες). Ένας πολύ όμορφος προορισμός είναι το Broek in waterland γύρω στα 5 χλμ απόσταση, πανέμορφα τοπία και παίρνεις και μια γεύση από Ολλανδική επαρχία.
Μολις ειδα φωτο του προορισμου που μου προτεινες!!!ειναι πραγματικα τελειο...μακαρι να ειναι και αυτη την εποχη τοσο ομορφα....δηλ.αν καταλαβα καλα...νοικιαζουμε ποδηλατα , τα βαζουμε στο καραβακι και ξεκιναμε!!τελεια!σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου:clap:
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.142
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Νομιζω το Musuemplein και το εκει παρτι ειναι το καλυτερο μερος για να κανετε αλλαγη. Σε πολλες πλατειες μαζευετε κοσμος αλλα αν πατε εκει ειναι σιγουρο πως θα περασετε πολυ ομορφα.
 

mondo

New Member
Μηνύματα
4
Likes
3
Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη που μπορείς άνετα να την περπατήσεις κ να την απολαύσεις περισσότερο. Εμείς δεν είχαμε πάρει την,κάρτα μόνο τα ποδαράκια μας. Δεν είχα πάει Χριστούγεννα αλλά αρχές Δεκεμβρίου κ κάθε πλατιά είχε κ από μια εκδήλωση. Ήταν πολύ ωραία. Καλά να περάσεις.
 

NENITSAKI

Member
Μηνύματα
51
Likes
54
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες που μ δινετε!!!κανεις αλλος π να εχει περασει την πρωτοχρονια του στο αμστερνταμ???και μπορει να μου προτεινει μερη....???
thanks in advance!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.831
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom