• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Αναβάθμιση 2019

underwater

Member
Ευχαριστώ για όλες τις αναφορές παιδιά, το θέμα με τα θέματα που δε σας πάει στα αδιάβαστα θα το σημειώσω αλλά σε κάποιες περιπτώσεις που το δοκίμασα λειτουργεί κανονικά σε μένα. Στο μεταξύ δοκιμάστε να πατάτε το κουμπάκι "μετάβαση στο νεότερο" πάνω από το θέμα μήπως αυτό λειτουργεί.
Για τη συζήτηση με τα αδιαβαστα μηνυματα: εμένα το λινκ σε μπολντ με πάει στο πρώτο αδιάβαστο.
Εμένα μου συμβαίνει το εξής: όταν πατάω για να μπω σε κάποιο thread που ήδη παρακολουθούσα, στην πρώτη "επίσκεψη" μετά την αναβάθμιση με πηγαίνει στο αρχικό μήνυμα της πρώτης σελίδας. Αν όμως ξαναμπώ λειτουργεί κανονικά το να με πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο.
 

tkaramp

Member
Στην πλοήγηση των ενοτήτων μιας ιστορίας που έχει ολοκληρωθεί, ενώ τα πάνω κουμπιά είναι οκ (λένε προηγούμενη και επόμενη) τα κουμπιά κάτω από την ιστορία λένε και τα δύο previous chapter(μπαίνω από κινητό δεν το έχω επιβεβαιώσει και από desktop)
 

vasiliss

Member
Καθώς προσπαθούσα να φτιάξω ένα κεφάλαιο, με πολλές φωτογραφίες, της ιστορίας που γράφω, παρατήρησα το εξής: Σε κάθε φωτογραφία που πατούσα να ενσωματωθεί ανάμεσα στο κείμενο, με γύριζε ξανά στο κείμενο, με αποτέλεσμα όταν ήθελα να προσθέσω περισσότερες, έπρεπε να "σκρολάρω" συνεχώς προς τα κάτω και πάλι με ανέβαζε πάνω στο κείμενο, κοκ. Αυτό στο τέλος κατάντησε εκνευριστικό, καθώς με το ανέβα κατέβα έχασα την σειρά, δεν ήξερα ποιες φωτογραφίες είχα προσθέσει κτλ. Ελπίζω να περιέγραψα σωστά το πρόβλημα.:)
Πριν την Κυριακή δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ και χρησιμοποιώ συνεχώς τον ίδιο browser.
Κανείς με το ίδιο πρόβλημα;;
 
Last edited:

Defkalion

Administrator
Στην πλοήγηση των ενοτήτων μιας ιστορίας που έχει ολοκληρωθεί, ενώ τα πάνω κουμπιά είναι οκ (λένε προηγούμενη και επόμενη) τα κουμπιά κάτω από την ιστορία λένε και τα δύο previous chapter(μπαίνω από κινητό δεν το έχω επιβεβαιώσει και από desktop)
Τρελό bug αυτό, μιας και σε desktop λειτουργούν κανονικά!! :shock::shock:

Θα το ψάξω να το διορθώσω. :)
 

Defkalion

Administrator
Το έχουμε γράψει αρκετές φορές ήδη, θα μπουν πάλι απλώς υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα που δεν εμφανίζονται όπως πρέπει οπότε τις έχω κρύψει τις χώρες προς το παρόν μέχρι να λυθεί.
 

DePuy

Member
Πολύ ωραία η νέα εμφάνιση και γρήγορη η λειτουργία της καινούριας έκδοσης.:clap:
Στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε μια ενότητα που λεγόταν Futured ή κάπως έτσι, με τις νέες ταξιδιωτικές ιστορίες, την οποία δεν την βλέπω σε αυτή την έκδοση. Καταργήθηκε ή δεν μπορώ να την βρω;
 

georgeant

Member
Πολύ ωραία η νέα εμφάνιση και όντως, πολύ πιο γρήγορο!
Αυτό που μου λείπει εμένα είναι το ότι στην αρχική σελίδα του forum βλέπαμε τις πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές ιστορίες με το thumbnail τους. Έμοιαζε με blog και ήταν όμορφο. Και πρόσεξα ότι λείπουν τα στατιστικά κάτω από το avatar, το οποίο αναφέρθηκε ήδη νομίζω.
 

patrickdrd

Member
το "change width" κατω αριστερα αποθηκευεται καπως; σε καποιο cookie π.χ.;
γιατι το εχω πατησει ηδη αρκετες φορες..
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.246
Μηνύματα
706.486
Μέλη
34.990
Νεότερο μέλος
kristin

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom