Απορίες για κράτηση στο Booking.com

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
έκλεισα ένα διαμέρισμα μεσω booking και μου ήρθε μήνυμα στο μπουκινγκ αλλά και μαιλ ότι πρέπει να γίνει η κάρτα μου "authenticated by your bank"
Η αλήθεια είναι ότι όταν έκανα την κράτηση δεν χρειάστηκε να βάλω το κωδικό μιας χρήσης που έρχεται στο κινητό, όταν κάνεις μια αγορά.
Συνηθίζεται κάτι τέτοιο στη booking? Σε εμένα δεν έχει ξανασυμβεί.
Να πω επίσης ότι η κάρτα είναι πιστωτική.
τηλ στη booking 2111211610

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
έκλεισα ένα διαμέρισμα μεσω booking και μου ήρθε μήνυμα στο μπουκινγκ αλλά και μαιλ ότι πρέπει να γίνει η κάρτα μου "authenticated by your bank"
Η αλήθεια είναι ότι όταν έκανα την κράτηση δεν χρειάστηκε να βάλω το κωδικό μιας χρήσης που έρχεται στο κινητό, όταν κάνεις μια αγορά.
Συνηθίζεται κάτι τέτοιο στη booking
Two-factor authentication (2FA)
Όταν εμφανίζεται το μήνυμα "authenticated by your bank", αυτό συνήθως σημαίνει ότι ο τραπεζικός λογαριασμός σας στο διαδίκτυο έχει επαληθευτεί μέσω δύο παραγόντων έλεγχο ταυτότητας (2FA). Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι μόνο εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ενισχύοντας την ασφάλεια απαιτώντας μια δεύτερη μορφή επαλήθευσης, όπως έναν κωδικό που αποστέλλεται στο την κινητή συσκευή ή το email σας, εκτός από το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτός ο έλεγχος ταυτότητας βοηθά στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και προστατεύει τα οικονομικά σας στοιχεία.
Προφανώς ο κωδικός που σου ήρθε και δε χρησιμοποίησες, ήταν η συγκατάθεσή σου για να χρησιμοποιηθεί η κάρτα σου για την κράτηση. Αν δεν το χρησιμοποίησες στο e-banking σου σημαίνει ότι δε συμφώνησες για τη συναλλαγή.
Συνηθίζεται κάτι τέτοιο στη booking? Σε εμένα δεν έχει ξανασυμβεί.
Να πω επίσης ότι η κάρτα είναι πιστωτική.
Ναι μου έχει τύχει ακόμη και όταν βάζω κάρτα μόνο για εγγύηση. Δε βάζω ποτέ πιστωτική όμως

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.382
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom