bandit650
Member
Πώς όμως θεωρείται μια θέση χειρότερη; Αν αγοράσεις την θέση με την χαμηλότερη τιμή για να καθίσεις παράθυρο ή διάδρομο ουσιαστικά δεν έχει χειρότερη.
Νομίζω ότι δεν αναφέρεται στην καρέκλα, αναφέρεται στην κατηγορία θέσης, έτσι το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος μουΣτο site της Aegean αναφέρει αυτό, άρα υπάρχει κάποιου είδους αποζημίωση αν σε βάλουν σε χειρότερη θέση.
Αλλαγή θέσης
Εάν η AEGEAN τοποθετήσει επιβάτη σε θέση κατώτερη από εκείνη για την οποία αγοράσθηκε το εισιτήριο, επιστρέφει εντός επτά ημερών:
- Το 30% της τιμής του εισιτηρίου για όλες τις πτήσεις έως 1500 χιλιομέτρων,
- Το 50% της τιμής του εισιτηρίου για όλες ενδοκοινοτικές πτήσεις, πλην των πτήσεων μεταξύ της ευρωπαϊκής επικράτειας των κρατών μελών και των γαλλικών υπερπόντιων διαμερισμάτων, και για όλες τις άλλες πτήσεις μεταξύ 1500 και 3500 χιλιομέτρων, ή
- Το 75% της τιμής του εισιτηρίου για όλες τις πτήσεις που δεν εμπίπτουν στα παραπάνω στοιχεία 1 και 2, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων μεταξύ της ευρωπαϊκής επικράτειας των κρατών μελών και των γαλλικών υπερπόντιων διαμερισμάτων.
Πολύ σωστά. Σκέφτηκα ότι αν έχεις πληρώσει θέση αυτόματα θεωρείται ότι σε βάζουν σε κατώτερη αλλά χλωμό να ισχύει αυτό. Επίσης αν δεν έχεις εισιτήριο με τη νέα θέση δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα.Νομίζω ότι δεν αναφέρεται στην καρέκλα, αναφέρεται στην κατηγορία θέσης, έτσι το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος μου![]()
Νομιζα οτι θα ελεγε οτι δεν ειστε οικογενεια ο συζυγος και η συζυγος.Φέτος, πρώτη φορά, φώναζαν το επίθετο μου στο αεροδρόμιο της Σητείας και σήκωσα αναγκαστικά το χέρι! Μου λένε σας αλλάξαμε θέση για να κάτσει μια οικογένεια μαζί. Εντάξει λέω αλλά από εδώ είναι η σύζυγος μου, θα κάτσουμε μαζί;; Όχι, δεν είστε στην ίδια κράτηση!