Γενικά Καραϊβική Αναζήτηση προορισμού Καραϊβική

varioAthens

Member

@Yorgos επανερχομαι και φυσικα οποιος εχει γνωση επι του θεματος παρακαλω για την βοήθειά του:
Καποιος που ζητα νησακι Καραιβικης με καρτποσταλικες παραλιες, tropical rainforest και γραφικη πρωτευουσα τυπου αποικιοκρατικη, που να κοιταξει; Α! και χωρις sargassum!
Ή να γινει η ανατροπη, να κανει delete τα νησια Καραιβικης και να κοιταξει Costa Rica?
Σε αυτο ⤴⤴

annoula

Member
Αν θες παραλιες με νερο κρυσταλλο, πυκνη βλαστηση που φτανει μεχρι το νερο και χωρις ιχνος φυκιων: Βραζιλια!
Για μενα ηταν τεραστια εκπληξη που ξεπερασε Μαλδιβες, Μαυρικιους, Ταυλανδες…
Ο Δομήνικος ειχε επισης απιστευτες παραλιες αλλα μαθαινω εχει πλεον πολυ φυκι… Ομοιως και το Μεξικο…
Ποιές παραλίες συγκεκριμένα? Πέρα από Βραζιλία, κάποιο νησί???

Last edited:

varioAthens

Member
Ποιές παραλίες συγκεκριμένα?
Του Ιλα Γκραντε και του Παρατυ και γενικοτερα οποια βρισκεται στην ακτογραμμη Costa Verde.
Εχω γραψει μια ιστορια για Βραζιλια, δες φωτος στα κεφαλαια 11 & 12 για να καταλαβεις τι εννοω: Βραζιλία - ΒΡΑΖΙΛΙΑ- Ακολουθώντας το "Μονοπάτι του Χρυσού"

annoula

Member
Του Ιλα Γκραντε και του Παρατυ και γενικοτερα οποια βρισκεται στην ακτογραμμη Costa Verde.
Εχω γραψει μια ιστορια για Βραζιλια, δες φωτος στα κεφαλαια 11 & 12 για να καταλαβεις τι εννοω: Βραζιλία - ΒΡΑΖΙΛΙΑ- Ακολουθώντας το "Μονοπάτι του Χρυσού"
Τις ειδα! Πράγματι πολύ ωραίες!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ποιές παραλίες συγκεκριμένα? Πέρα από Βραζιλία, κάποιο νησί???
Οι καλύτερες που εχω δει παγκοσμίως ειναι στο Los Roques, Venezuela. Κάποτε πηγαίναμε με 30€/μερα/ατομο όλα μεσα. Ε τώρα πολλαπλασιασε επι 20 στην καλύτερη

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εχω παει! Για Costa Rica τι λες;
Μόνο φυση εχει. Και οι παραλίες κυρίως για σερφ, χελώνες κλπ.

Πολιτισυικα μην περιμένεις κάποια χώρα να φτάσει την Κουβα, ουτε σαν αρχιτεκτονική, καθημερινότητα, ιστορία, χορό, μουσική. Ε, διακοπές ρεύματος θα εχουν λιγότερες οι άλλες.

Ξαναλέω ότι μια ματιά στο Μπελίζ θα έριχνα. Ειναι σούπερ προορισμος.

annoula

Member
Οι καλύτερες που εχω δει παγκοσμίως ειναι στο Los Roques, Venezuela. Κάποτε πηγαίναμε με 30€/μερα/ατομο όλα μεσα. Ε τώρα πολλαπλασιασε επι 20 στην καλύτερη
Μόλις τις γκούγκλαρα. Φαίνονται όντως απίστευτες...Ευτυχώς δεν έχω πάει ακόμα Βενεζουέλα, δεν θα άντεχα να χω πάει και να έχω χάσει τέτοιο πράγμα! Εμένα οι καλύτερες που έχω δει ως τώρα είναι Μαλδίβες και Nakupenda στην Ζανζιβάρη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.210
Μέλη
39.924
Νεότερο μέλος
Trinity@

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα