Ρουμανία Αναζητώντας τον κλειδοκράτορα….της εκκλησίας!

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
2 ημέρες ακόμη Βελιγράδι και επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Αναλυτική ιστορία σίγουρα θα ακολουθήσει.
Εν τω μεταξύ προλάβαμε και το τέταρτο φεστιβάλ που ειχαμε χασει πριν 3 χρόνια στο Σιμπίου ( μεσαιωνικό) και ηταν εξαιρετικό.
( Νομίζω στη δικη σου ιστορία ειχα αναφερθεί στα φεστιβάλ)

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
2 ημέρες ακόμη Βελιγράδι και επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Αναλυτική ιστορία σίγουρα θα ακολουθήσει.
Εν τω μεταξύ προλάβαμε και το τέταρτο φεστιβάλ που ειχαμε χασει πριν 3 χρόνια στο Σιμπίου ( μεσαιωνικό) και ηταν εξαιρετικό.
( Νομίζω στη δικη σου ιστορία ειχα αναφερθεί στα φεστιβάλ)
Καλή συνέχεια λοιπόν! Και θα περιμένω τα νέα σας!!! :):):)

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
@Sassenach77 πόσο σου πήρε για να εξερευνήσεις την οχυρωμένη του Prejmer?
Γύρω στη μία ώρα χρειάστηκα και χωρίς βιασύνη, για να δω τους μουσειακούς χώρους, το εσωτερικό της εκκλησίας (χωρίς να ανέβω στο καμπαναριό), να διασχίσω την εσωτερική περίμετρο των τειχών και να βολτάρω περιμετρικά των οχυρώσεων μέσα-έξω.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μετά το πρώτο οδικό ταξίδι στη Ρουμανία, για το οποίο έχω γράψει τη παρούσα ταξιδιωτική ιστορία, ακολούθησε ένα δεύτερο οδικό ταξίδι στη χώρα που περιλάμβανε επίσκεψη στο Δέλτα του Δούναβη. Για την επίσκεψη αυτή έχω γράψει ένα σχετικό άρθρο στο περιοδικό του φόρουμ μας, με κάποιες χρηστικές πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο/η, το οποίο θα βρείτε στο παρακάτω link

Διασχίζοντας τις εκβολές του ποταμού Ίστρου… Δέλτα του Δούναβη | Travelstories

DSC05651.JPG

DSC05725.JPG

DSC05878.JPG

DSC05977.JPG

DSC05950.JPG

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
o_Oo_Oo_O εγκεφαλικό! Μόλις ανακάλυψα οτι έχουν χαθεί όλες οι φωτο απο αυτήν την ιστορία μου...
Χθες διάβαζα μια ιστορία για την Πολωνία και είχαν εξαφανιστεί και από εκεί όλες οι φωτογραφίες.
Νόμισα ότι της είχε διαγράψει πρόσφατα ο συγγραφέας γιατί δεν ασχολείται πια με το forum.
Φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!!
Πες σε κανένα admin να το δει.
Ελπίζω να υπάρχει back up...

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Χθες διάβαζα μια ιστορία για την Πολωνία και είχαν εξαφανιστεί και από εκεί όλες οι φωτογραφίες.
Νόμισα ότι της είχε διαγράψει πρόσφατα ο συγγραφέας γιατί δεν ασχολείται πια με το forum.
Φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!!
Μετά το αρχικό εγκεφαλικό και αφου είδα αν βρίσκονται στη θέση τους οι φωτογραφίες στις υπόλοιπες ιστορίες μου, κοίταξα κανα δυο ιστορίες άλλων μελών που είχαν γράψει ιστορία την ίδια περίπου περίοδο και είδα οτι σε κάποιους συμβαίνει το ίδιο ενώ σε κάποιους άλλους όχι.

Πρόσφατα, ψάχνοντας κάποιες φωτογραφίες απο το Περού, που έχω χάσει απο το αρχείο μου, είδα οτι και αυτές έχουν διαγραφεί απο το φόρουμ και σε ερώτηση μου, μου είπαν οτι είχαν γίνει linked από κάποιο εξωτερικό σάιτ, οπότε δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης γιατί δεν είχαν ανέβει ποτέ στο φόρουμ. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει τότε για να τις ανεβάσω και δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει στο φόρουμ τελευταία, γιατί οι φωτογραφιές της παρούσας ιστορίας ήταν στη θέση τους μέχρι πριν λίγο καιρό. Επίσης έχει ειπωθεί οτι θα διαγραφεί η gallery των φωτογραφιών και ο χάρτης, αλλά δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση με το σβήσιμο των φωτογραφιών σε κάποιες ιστορίες. Τον χάρτη μου πάντως τον έχω ήδη μεταφέρει μετα λύπης σε άλλο διαδικτυακό χώρο για να μην χάσω τα σημεία, καθώς δεν μπορώ να θυμάμαι τόσα πράγματα μετά απο χρόνια :(

Πες σε κανένα admin να το δει.
Ελπίζω να υπάρχει back up...
Δεν μπορεί κανένας να με βοηθήσει και το μοναδικό back up των φωτογραφιών υπάρχει στο δικό μου αρχείο. Θα πρέπει να τις φτιάξω απο την αρχή και να μου ανοίξουν την ιστορία (νομίζω οτι γίνεται) για να τις βάλω 😢 Μόνο με τη σκέψη ζαλίζομαι...Όταν βρω χρόνο ίσως το κάνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom